Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 3
silvana_salajan spune:
Miha cred ca de abia astepti sa fiti toate trei la masa. Cred si eu. Sor-mea e plecata doar de cateva luni si parca a trecut o vesnicie....Ce bine va fi de voi in curand!
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
deci incep vizitele la tine.of , te invidiez ,pe bune, ca te vezi cu mama si sora ta .cred ca fetele-s nerabdatoare sa o vada pe buni.ca o curiozitate:silvia s-a vazut cu cristina live?socr e incantat ca vine in ro? cum o sa se descurce? Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Gata, v-am citit pe toate, moama ce ati mancat, ce v-ati mai ras si ce bine de voi!

adriana, drum bun maine...da' chiar ce-i faci lu' barbatu'tau?
bia, io nu stiu ce parere are socru' ca de vreo 2-3 luni, le-am si pierdut siru', nu vb cu mine. Noa vorba-i lunga si nu are rost sa o scriu aci', poate cand ne-om intalni daca om avea timp de atatea discutii ti-oi zice si p'asta. Da' precis ca ii bucuros ca pleaca, ca voia inapoi dupa 3 saptamani
. Cumnatu' vine special sa il duca acasa pe el...
. Pai s-a descurca si mai departe ca si pana acum, cu tanti mea, tanti Margareta. O femeie tare de treaba, asta cu siguranta!Silvia si Cristina s-au vazut ultima data acu' 2 ani jumate, in Spania, dar atunci ne-am vazut ultima data cu totii cu Cristina, exceptie face mama care a fost la ea in vara trecuta. Iti dai seama cat o asteapta toata lumea. Da' normal ca Silvia o asteapta mai mult pe buni, ii e dor de ea. Si Diana le asteapta pe amandoua.
olim, atunci bafta la shopingareala maine!

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Moama, moama ![]() ![]() Ce de bunataturi. Si ca sa ii fac in ciuda la Olim, sa stiti ca de la 5 jumate si pana amu baui cam 1,5-2 l de ceai de anason A, si sa va mai spui ceva: desi nu era bucatareala in plan pe azi ca mai e oarisce mancare in frigider, am bagat 4 puple la cuptor, am pus langa ele si niste cartofi si baui si o bere fara alcool. Saptamana trecuta fu cumnata-mea la mine si se infiinta cu ce credeti: cu un pui congelat Amu io stiu ca berea aia e frectie, ca nu face mai mult lapte ca si apa sau ceaiul meu de anason, dar daca fu aci, o baui cu Andrei langa cei cartofi cu carne Deci daca era cu alcool si nu as fi vrut sa ii dau, ar fi baut de numa. Asa ca i-am pus si lui in pahar, a baut o gura si gata! Nu ii mai trebuie pe motiv ca e amara! Noa, v-am spus, asta facui azi tot cu gandul la voi. ![]() |
mai , parol ca v-am pomenit pe toate.
oti, harnicuta mai esti.
eu am fost in audienta
el:la cat ai intalnire cu forumistele?
eu : la 17.deci pe la 16,45 sa fi acasa.
el:cu ce mergi?
eu:cu taxi.ca sa-ti ramana tie masina .
el:aoleu fomeie, cum cu taxi?pai nu poti merge cu masina?si ajungi tu in 15 min?
eu: pai ajung in 5 min .
el:mai stai ca nu ne intelegem.tu unde mergi de fapt?
eu:la inatlnire cu fetele.
el: bine, bine stiu asta da unde? in ce loc?
eu:la etiquette.
el: io am crezut ca mergeti la simleu.
eu:

deci colegu are asa in cap:intalnire forumiste=Simleu.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Asa e Oti, ne e tare dor unii de altii, asta e...
Am uitat, Bia am baut si io o cafea la 17.30 cu gandul la voi 
.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Asa e Oti, ne e tare dor unii de altii, asta e... Am uitat, Bia am baut si io o cafea la 17.30 cu gandul la voi ![]() . |

mai, dorul trece si revine
mihael, nu da rau si te rog nu te supara pe mine, da io zau ca ma bucur ca-ti pleaca socru
.moama ce rea suntAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
![]() deci colegu are asa in cap:intalnire forumiste=Simleu.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |

Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() si noapte buuuna! ![]() ![]() ![]() |
o noapte linistita

Bimilit spune:
adriana, uite www.jucariidejucarii.ro/masinute/triciclete/masinuta-smiler/" target="_blank">aici,www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Coloma-1043/6933/Bicicleta-fara-pedale.html" target="_blank">aici.www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Chicco-92/3513/Masinuta-4-in-1.html" target="_blank">aici,www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Little-Tikes-1017/3797/Camion-multifunctional.html" target="_blank">aici,www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Little-Tikes-1017/6322/Masina-Princess-Cozy-Coupe.html" target="_blank">aicimasini cu roti de cauciuc.
mihaela_s spune:
Bia da' tu di ce te bucuri? Pentru el ca pleaca acasa sau pentru mine ca pleaca el? ![]()
oti, somn usor si noapte linistita!
vorbe de copil...
Hobby