Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha cred ca de abia astepti sa fiti toate trei la masa. Cred si eu. Sor-mea e plecata doar de cateva luni si parca a trecut o vesnicie....Ce bine va fi de voi in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Si io am vb cu mama, sora mea a ajuns cu bine in Madrid, sta acolo pana luni cand merge la Budapesta si o asteapta mama. Ii face surpriza, ca o va astepta cu o masina cu un prieten vechi, un fost coleg de serviciu, un tip tare simpatic si pe care il stim si eu si sora mea tare bine, am facut amandoua scoala de soferi cu el. Si cand a auzit ca vine "americanca" s-a oferit sa o duca el pe mama, ca ea voia sa mearga cu microbusul si sa vina inapoi tot asa. Peste 2 saptamani la ora asta o sa stam la masa cu toatele si o sa povestim...abia astept!

Duminica seara ajunge cumnatul meu din Canada, sta pana miercuri cand pleaca in Ro sa-l duca acasa pe socru-meu.

deci incep vizitele la tine.of , te invidiez ,pe bune, ca te vezi cu mama si sora ta.cred ca fetele-s nerabdatoare sa o vada pe buni.ca o curiozitate:silvia s-a vazut cu cristina live?
socr e incantat ca vine in ro? cum o sa se descurce?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Gata, v-am citit pe toate, moama ce ati mancat, ce v-ati mai ras si ce bine de voi!

adriana, drum bun maine...da' chiar ce-i faci lu' barbatu'tau?

bia, io nu stiu ce parere are socru' ca de vreo 2-3 luni, le-am si pierdut siru', nu vb cu mine. Noa vorba-i lunga si nu are rost sa o scriu aci', poate cand ne-om intalni daca om avea timp de atatea discutii ti-oi zice si p'asta. Da' precis ca ii bucuros ca pleaca, ca voia inapoi dupa 3 saptamani . Cumnatu' vine special sa il duca acasa pe el.... Pai s-a descurca si mai departe ca si pana acum, cu tanti mea, tanti Margareta. O femeie tare de treaba, asta cu siguranta!
Silvia si Cristina s-au vazut ultima data acu' 2 ani jumate, in Spania, dar atunci ne-am vazut ultima data cu totii cu Cristina, exceptie face mama care a fost la ea in vara trecuta. Iti dai seama cat o asteapta toata lumea. Da' normal ca Silvia o asteapta mai mult pe buni, ii e dor de ea. Si Diana le asteapta pe amandoua.

olim, atunci bafta la shopingareala maine!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Moama, moama Ce de bunataturi. Si ca sa ii fac in ciuda la Olim, sa stiti ca de la 5 jumate si pana amu baui cam 1,5-2 l de ceai de anason Na.
A, si sa va mai spui ceva: desi nu era bucatareala in plan pe azi ca mai e oarisce mancare in frigider, am bagat 4 puple la cuptor, am pus langa ele si niste cartofi si baui si o bere fara alcool.
Saptamana trecuta fu cumnata-mea la mine si se infiinta cu ce credeti: cu un pui congelat si 2 beri fara alcool. Amu io stiu ca berea aia e frectie, ca nu face mai mult lapte ca si apa sau ceaiul meu de anason, dar daca fu aci, o baui cu Andrei langa cei cartofi cu carne Sa il vedeti pe asta micu, ma rog mare, ce mutre a facut cand l-am servit cu bere. Deci daca era cu alcool si nu as fi vrut sa ii dau, ar fi baut de numa. Asa ca i-am pus si lui in pahar, a baut o gura si gata! Nu ii mai trebuie pe motiv ca e amara!

Noa, v-am spus, asta facui azi tot cu gandul la voi.

mai , parol ca v-am pomenit pe toate.
oti, harnicuta mai esti.
eu am fost in audienta la colegu sa-mi semneze biletul de voi ptr intalneala de azi.bine audienta , in prima faza avu loc la tilifon[miercuri], ca sa vaz poate au ba sa stea cu feciorii.a confirmat ca da.apoi am mai vb ceva fugar ieri si azi ma suna si cica:
el:la cat ai intalnire cu forumistele?
eu : la 17.deci pe la 16,45 sa fi acasa.
el:cu ce mergi?
eu:cu taxi.ca sa-ti ramana tie masina .
el:aoleu fomeie, cum cu taxi?pai nu poti merge cu masina?si ajungi tu in 15 min?
eu: pai ajung in 5 min .
el:mai stai ca nu ne intelegem.tu unde mergi de fapt?
eu:la inatlnire cu fetele.
el: bine, bine stiu asta da unde? in ce loc?
eu:la etiquette.
el: io am crezut ca mergeti la simleu.
eu:
deci colegu are asa in cap:intalnire forumiste=Simleu.

Mergi la inceput

Asa e Oti, ne e tare dor unii de altii, asta e...

Am uitat, Bia am baut si io o cafea la 17.30 cu gandul la voi .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Asa e Oti, ne e tare dor unii de altii, asta e...

Am uitat, Bia am baut si io o cafea la 17.30 cu gandul la voi .

mai, dorul trece si revine, dar daca va e bine merita orice sacrificiu.

mihael, nu da rau si te rog nu te supara pe mine, da io zau ca ma bucur ca-ti pleaca socru.moama ce rea sunt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
Moama, moama Ce de bunataturi. Si ca sa ii fac in ciuda la Olim, sa stiti ca de la 5 jumate si pana amu baui cam 1,5-2 l de ceai de anason Na.A, si sa va mai spui ceva: desi nu era bucatareala in plan pe azi ca mai e oarisce mancare in frigider, am bagat 4 puple la cuptor, am pus langa ele si niste cartofi si baui si o bere fara alcool. Saptamana trecuta fu cumnata-mea la mine si se infiinta cu ce credeti: cu un pui congelat si 2 beri fara alcool. Amu io stiu ca berea aia e frectie, ca nu face mai mult lapte ca si apa sau ceaiul meu de anason, dar daca fu aci, o baui cu Andrei langa cei cartofi cu carne Sa il vedeti pe asta micu, ma rog mare, ce mutre a facut cand l-am servit cu bere. Deci daca era cu alcool si nu as fi vrut sa ii dau, ar fi baut de numa. Asa ca i-am pus si lui in pahar, a baut o gura si gata! Nu ii mai trebuie pe motiv ca e amara! Noa, v-am spus, asta facui azi tot cu gandul la voi.
mai , parol ca v-am pomenit pe toate.oti, harnicuta mai esti.eu am fost in audienta la colegu sa-mi semneze biletul de voi ptr intalneala de azi.bine audienta , in prima faza avu loc la tilifon[miercuri], ca sa vaz poate au ba sa stea cu feciorii.a confirmat ca da.apoi am mai vb ceva fugar ieri si azi ma suna si cica:el:la cat ai intalnire cu forumistele?eu : la 17.deci pe la 16,45 sa fi acasa.el:cu ce mergi?eu:cu taxi.ca sa-ti ramana tie masina .el:aoleu fomeie, cum cu taxi?pai nu poti merge cu masina?si ajungi tu in 15 min?eu: pai ajung in 5 min .el:mai stai ca nu ne intelegem.tu unde mergi de fapt?eu:la inatlnire cu fetele.el: bine, bine stiu asta da unde? in ce loc?eu:la etiquette.el: io am crezut ca mergeti la simleu.eu:deci colegu are asa in cap:intalnire forumiste=Simleu.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

si noapte buuuna!

Mergi la inceput

Citat:

si noapte buuuna!

o noapte linistita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Bia da' tu di ce te bucuri? Pentru el ca pleaca acasa sau pentru mine ca pleaca el?

oti, somn usor si noapte linistita!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput