Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bey io stiu ca vreti sa ne faceti in ciuda, dar asteptam traducerea

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fetili !!!

Eu am zis ora 5 si am ajuns abia pe la 6 din cauza Paulei care , k niciodata, s-a apucat de plans k nu vrea la buni , k vine cu mine si alte alea ...
Deci , furam asa : Bia, Elvira,Ioana,Giulia, Maria( colegu aparu pe finish) si subsemnata . Am avut noroc k a fost gol restaurantul la inceput , apoi au inceput sa mai vina unii altii asa k ne-am desfasurat in voie . Am povestit vrute si nevrute ... sa stiti k Bia s-a tinut de cuvant si a baut cafele , cola si ceai ca nu avura capucino . Eu am papat cartofi pai cu cas pane si nelipsita portie de papanasi . Fetele au mai servit salate cu de toate , ceva piept de pui la gratr , nu stiu exact fiecare ce a papat dar vor intra ele si va vor spune . Eu sunt multumita si de servire si de mancare . Se mai poate repeta figura la aceeasi locatie . M-am relaxat , m-am simtit bine , k de obicei cu fetele , ne-am spus offf-urile .
Amu merg sa ma ocup de colegu un pic , maine o "taiem" la Cluj k ne propunem de 3saptamani sa mergem si numai nu mai ajungem .
Va doresc noapte frumoasa tuturor !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Asta da! Stie Oti ce stie...

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fu fuarte bine la intalneeala,mai vreau,mai vreau.
deci sa va spui cum fu.
la 17 am ajuns la local.
eu prima,apoi ioana si maria.la scurt timp a aparut elvira cu a ei printesasuper frumoasa, eleganta si cuminte.am povestit putin si a aparut si giulia.deja se apropia ora 17,30 asa ca eu mi-am comandat cola ptr olim, cafea ptr mihaela si am vrut capucino, da nu aveau asa ca am baut un ceai ptr oti.ne-am pus pe povestit si admirat una bucata de superba.am baut de tate cu gandu la voi fix la 17,30.
intrun tarziu a aparut adriana, asa ca am comandat.ioi ,aci fu jale.ca au o gama variata si fu greu de luat o hotarare .deci va scriu meniul fiercareia in parte, ca facui pe detectivioasa ptr voi:ioana cu maria au mancatceva salata speciala, arata fuarte bine,eu cu adriana am papat cas pane cu cartofi auri si salata de varza , eu pulsand cu 2 globuri de orez,giulia a mancat paste cu fructe de mare,iar elvira piept de pui gratinat cu piure si salata.tuata gasca a comandat ca si desert PAPANASI.
mancarea fu buna ,da cam mari portiile.
dupa ce am mancat mi-am permis sa-mi comand doar ptr mine o cafea.
am povestit multe si marunte,am ras de ne-am prapadit.da trecu cam repede timpul.la un momendat m-a sunat colegu sa vada daca nu ne dau afara din local.bine era bazat pe faptul ca-si cunoaste fomeia din doatre si stia ca nu-s cu toata tigla pe casa.

am parasit pe rand locatia: prima ioana, apoi giulia, apoi maria si la final ,pe la 21, eu , apoi adriana cu elvira.

fetelor fu fain, foarte fain si zau ca-mi pare rau ca asa repede s-a terminat intrevederea noastra.eu mai vreau,cand ne mai vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bia multam de cola, io bausi 5 doze de la ora 4 pana acuma
acuma il astept pe colegu cu pizza, reteta lui oti
adriana ma bucur ca v-ati simitit bine, drum bun maine la clus si distractie faina, spor la shoping
biiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa treci la raport
miha vecina s-a incurcat cu data, maine e expozitia, vine si colegu, sa vedem daca avem maine timp sa mergem, poate dau numai eu o fuga , pe alex il las acasa
ma duc sa bag pizza la cuptor, mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Amu merg sa ma ocup de colegu un pic , maine o "taiem" la Cluj k ne propunem de 3saptamani sa mergem si numai nu mai ajungem .
Va doresc noapte frumoasa tuturor !!!

ce-i faci? i-ai pus gand rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha zici tu 22? io nu cred, ca tre culcat Matei. Io zic ca vin mai iute. Amu ce, nu le ajunge sa povesteasca de la 5 la 9?
Is envedioasa, ce mai!

oti, parol ca puteam sta pana dimineata si tot nu ne gatam povestile.da mama-i mama, musai sa-si culce odoru.
acu sa invart cutitu in rana ai si de ce sa ne invidiezi, ca io una am fost in elementul meu si-am ras de ma dor falcile,iar pe dimineata cred ca oi avea febra musculara la burta.
adevarul e ca giulia ii o fata de gasca si de milioane , adriana ridica mingea la fileu ,giulia mi-o cam pasa si uite asa gata distractia.ca doar ma stiti ca-s zuzu nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Moama, moama Ce de bunataturi. Si ca sa ii fac in ciuda la Olim, sa stiti ca de la 5 jumate si pana amu baui cam 1,5-2 l de ceai de anason Na.A, si sa va mai spui ceva: desi nu era bucatareala in plan pe azi ca mai e oarisce mancare in frigider, am bagat 4 puple la cuptor, am pus langa ele si niste cartofi si baui si o bere fara alcool. Saptamana trecuta fu cumnata-mea la mine si se infiinta cu ce credeti: cu un pui congelat si 2 beri fara alcool. Amu io stiu ca berea aia e frectie, ca nu face mai mult lapte ca si apa sau ceaiul meu de anason, dar daca fu aci, o baui cu Andrei langa cei cartofi cu carne Sa il vedeti pe asta micu, ma rog mare, ce mutre a facut cand l-am servit cu bere. Deci daca era cu alcool si nu as fi vrut sa ii dau, ar fi baut de numa. Asa ca i-am pus si lui in pahar, a baut o gura si gata! Nu ii mai trebuie pe motiv ca e amara! Noa, v-am spus, asta facui azi tot cu gandul la voi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Si io am vb cu mama, sora mea a ajuns cu bine in Madrid, sta acolo pana luni cand merge la Budapesta si o asteapta mama. Ii face surpriza, ca o va astepta cu o masina cu un prieten vechi, un fost coleg de serviciu, un tip tare simpatic si pe care il stim si eu si sora mea tare bine, am facut amandoua scoala de soferi cu el. Si cand a auzit ca vine "americanca" s-a oferit sa o duca el pe mama, ca ea voia sa mearga cu microbusul si sa vina inapoi tot asa. Peste 2 saptamani la ora asta o sa stam la masa cu toatele si o sa povestim...abia astept!

Duminica seara ajunge cumnatul meu din Canada, sta pana miercuri cand pleaca in Ro sa-l duca acasa pe socru-meu.

deci incep vizitele la tine.of , te invidiez ,pe bune, ca te vezi cu mama si sora ta.cred ca fetele-s nerabdatoare sa o vada pe buni.ca o curiozitate:silvia s-a vazut cu cristina live?
socr e incantat ca vine in ro? cum o sa se descurce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Miha zici tu 22? io nu cred, ca tre culcat Matei. Io zic ca vin mai iute. Amu ce, nu le ajunge sa povesteasca de la 5 la 9? Is envedioasa, ce mai!
oti, parol ca puteam sta pana dimineata si tot nu ne gatam povestile.da mama-i mama, musai sa-si culce odoru.acu sa invart cutitu in rana ai si de ce sa ne invidiezi, ca io una am fost in elementul meu si-am ras de ma dor falcile,iar pe dimineata cred ca oi avea febra musculara la burta.adevarul e ca giulia ii o fata de gasca si de milioane , adriana ridica mingea la fileu ,giulia mi-o cam pasa si uite asa gata distractia.ca doar ma stiti ca-s zuzu nitel.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Taci ca ma oftic si mai tare.

Mergi la inceput