Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 7
silvana_salajan spune:
peseu: La multi ani pentru Luk cel scump.Si Andrei ieri cand i-am zis la multi ani, a zis: daca e ziua mea atunci unde e cadoul?
Noroc ca aveam cumparate niste jucarii, ca imi zise Claudia din vreme ca va fi gelos ca el nu va primi nika numa Alex, si inainte sa merg sa nasc i-am luat 2 omnitricsi (ce naiba o mai fi si aia?) din desenele alea cu Ben 10 la care se tot uita. Unul i l-am dat o data si mai aveam unul, care l-a primit ieri cadou
Apoi zice: da la tati ce cadou ii dai???
Apoi o inceput Vlad o adevarata polologhie despre cum nu trebuie sa astepti sa primesti, ca e mai bine sa dai... etc, din care sunt sigura copilul nu a inteles nimic. 
Noa,
astept sa vad care ce mai ziceti. Elvira, devreme te-ai trezit azi. Noi am stat in pat pana amu.
Numai Andrei s-a trezit la 8 da l-am trimis sa stea inca in pat. Iar Alex, daca e satul, si daca nu doarme, sta cuminte in patut. Se mai maraie el, dar nu tare. ![]()
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Si Andrei ieri cand i-am zis la multi ani, a zis: daca e ziua mea atunci unde e cadoul? ![]() |
Dar care e legatura cu sarbatoarea de ieri , Mihail si Gavrila ???
Si la colegul tau la fel .... mai au si alte prenume , k eu nu-mi amintesc .... daca da , atunci un calduros
LA MULTI ANI !!!
pentru barbateii tai !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Fetelor care imi scrieti o reteta de galuste , da nu din alea pentru supa , ci din alea care se papa cu carnitza cu sos ... pleeeaseee ... mamauca mea facea asa de bune , am sunat-o dar nu raspunde si as vrea sa prestez azi galuste cu pulpe si sos ...
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare si de la noi
asa nu am chef de nimic si colegu pleaca in olanda la 2
deja incepe internationalul, s-a terminat cu binele, tot mai putin timp va sta cu noi, sia sta pana la primavara, bag picioru in ei bani
de dimineata am facut friptura de pui in oala, o pizza pt colegu si neste salam de biscuiti, a si snitele de pui
si o masina de vase de spalat
miha eu am dat pe ea parca vreo 8 euro si 3 ani garantie, am luat-o din lidl, voi nu aveti acolo?
totusi aluatul de clatite mi se pare prea lichid nu? cand vine colegu data viitoare am sa incerc sa fac, daca tot o am acolo.Cand am venit in spania, am hotarat sa imi cumpar tot ce am nevoie in bucatarie, adica toate ustensilele, oale, aparate, etc, cum era oferta in lidl cumparam la greu, si vreau sa va zic ca multe nici nu le-am folosit deloc, da imi palce ca le am pe toate.Poate acuma cu alex o sa fac mai multa mancare, ca inainte nu prea.Plus ca am oala de mare ajutor[pk
chiar sa imi dati si mie reteta cu crema de zahar ars in oala, ca al meu e inebunit
si io am facut de vreo 2 ori si gata.
blondo cred ca maine pelaca spre romania cana ta
pupam gasca si va dorim o duminica superba
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
repede repede si eu pe aici, intre mancare, spalat si curatenie...si vb cu mama...
adriana, nu stiu cum iese crema de zahar ars in oala, ca nu are voie sa fiarba, stii nu? Deci cartea e in librarii, atunci ii spun lui mama sa o cumpere.
la fete si succes in procesul de "printzesizare". Silvia a "mancat" cartea.
olim, reteta ce ti-am dat-o eu nu e de clatite. Citeste-o si ai sa vezi. Lidl noi nu avem pe insula. Parca am vazut ca este in Suedia, dar nu sunt sigura. Chiar cu 8 euro aici nu cred ca as gasi, magazinul de unde l-am luat e unul dintre cele mai ieftine...am mai zis ca Suedia e o tara relativ scumpa. ![]()
Oti, sa-ti traiasca Mihaii din familie, zau daca am stiut ca ai asa ceva
.
virtuali pentru toti 4. 
Bia inca n-ai facut ochisori? 
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
www.e-retete.ro/retete/papricas-de-pui-cu-galuscute-de-faina" target="_blank">papricas de pui cu galuste de faina ... he he ... am gasit reteta ..
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!
am intrat sa va salut.fug sa cetesc si revin in fortaaaaaaaaaa
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui for2nity Buna dimineata fetelee Nu fiti lenese, haideti la o cafea, ceai, capucino, fursecuri, o tigara pentru fumuriste Mi-a venit randul sa-mi expun impresiile de la intalneala. Bia si Adriana, trebuie sa va multumesc ca m-ati convins si mi-ati facilitat venirea la intalnire, recunosc ca daca era in alta parte nu stiu daca as fi putut veni mai ales ca eu n-am primit bilet de invoire de la colegu ci l-am pus in fata faptului implinit A fost o placere sa va vad/revad pe toate. Uitasem cat de bine poate fi la in intalneala intre fete. pe toate.io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
multam de cafei si tigara.
mie zau ca-mi place locatia unde ne-am intalnit[intentionat am ales-o ca sa nu ai scuze
Bimilit spune:
adrana, fain ca te-ai shoppingarit.imi vine sa-mi bag unghia-n gat ca io n-am fost nicaieri.am sperat sa evadam azi, da ne facu matei figura si adormi
.
faine cumparaturi ai facut.
astept impresiile despre crema de zahar ars.io-s sigura ca iese, ca doar oo-le coaguleaza compozitia[parere de blonda].
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan 'neata si de la mine. adriana chiar is curioasa cum o sa iasa crema de zahar ars in oala. Ce sa va mai spun? Alex a fost marait dar nu rau, atat adoar ca i-a trebuit tzitzi din 2 in 2 ore azi noapte si amu is obo un pic... In rest a fost bine. Nu a mai plans din cauza colicilor de cand ii dau bonisan. poate la noi are efect. Cine stie? Ieri nu a facut kk deloc, asa ca azi va fi un pic de show pana va face. In rest, toate bune si frumoase. Va si mai vin.Salutari la tot boborul ![]() |
aha, deci se vede ca ati crescut si deja aveti un program .
pai trezirea din 2 in 2 ore e cam normala[nu da rau]ca se stie ca laptele de mama se digera mai repede decat cel praf.
fain ca-si facu efect bonisanu.macar ai scapat de-o grija.
tzuc apasat fecorii tai si pe ANDREI,DA?