Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Oti si mie imi miroase garnitura de la oala oricat de tare as spala-o, asa ca nu te speria.
Imi storc creierii ca nu stiu ce sa gatesc,ceva bun care sa ne placa. Am scos de dimineata o bucata de carne de vitel si va invit sa veniti cu idei. Pan' atunci dau un ochi pe la bucatarie...
Pup apasat gashca.

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Hai ca va tzuk, merg sa va citesc si revin, sa va spui si de ce sunt acasa azi....

aha ,ti-ai luat liber: ca sa-l impachetezi pe socru.spor la bagajit.moama esti nora ideala.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Imi storc creierii ca nu stiu ce sa gatesc,ceva bun care sa ne placa. Am scos de dimineata o bucata de carne de vitel si va invit sa veniti cu idei. Pan' atunci dau un ochi pe la bucatarie...
Pup apasat gashca.

o fripura fa cu sos gros de legume si cu galuste de faina sau cu mamaliga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Hai ca va tzuk, merg sa va citesc si revin, sa va spui si de ce sunt acasa azi....

aha ,ti-ai luat liber: ca sa-l impachetezi pe socru.spor la bagajit.moama esti nora ideala.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Bia ...nu mai, altceva s-a intamplat. Ieri am gatit sarmale, la cererea Silviei, ca ea e moarta dupa ele si s-au terminat pe la 22 de fiert. Asta mica plangea ca ea vrea sa manance si s-a culcat neconsolata ca era tare tarziu deja ca sa mai astepte, i-am promis ca va manca la micul dejun. Asa ca zis si facut, dimineata a bagat o sarma si imediat a inceput sa o doara burta. Am plecat totusi la camin si eu la scoala, dimineata la 8, desi eu aveam numai de la 10 ore. Aveam azi de tinut prezentarea despre locul preferat din Suedia si am citit, repetat, etc. Pe la 9.45 ma suna Ovi ca l-au sunat de la camin ca Silvia nu e bine, ca a vomat si vrea acasa. Aici e tare la moda toamna de toamna si iarna de iarna boala aceea de vomiti 3 zile non stop, e un virus care da boala asta si e tare molipsitoare, cred ca educatoarele s-au speriat de asa ceva. Asa ca m-am dus si m-am scuzat de la profe ca nu pot ramane la scoala, am venit acasa(ne-a adus Ovi) si am citit povesti, apoi am adormit amandoua si ne-am trezit la 13. Silvia e OK, nu e bolnava, sarmaua aceea mancata dimineata devreme a deranjat-o. Acum a mancat un sandwish, apoi 2 sarmale, a baut ceai si suc, e in forma. Asa ca m-am facut cu o zi libera si eu .

adriana, cum spuneam, socrul nu vb cu noi, asa ca nu-i stiu parerile. Sincer nici nu ma prea intereseaza, dar sunt convinsa ca abia asteapta sa plece. Stiu ca suna aiurea tonul cu care o spun, dar asta e situatia, din pacate.
Cu cumnatul e super, e un tip fain si mereu avem lucruri interesante de povestit/dezbatut. Pacat ca sta asa putin. Si el ar prefera sa stea la noi mai mult decat sa plece in Ro, dar asta e acum. Lui ii place tare mult Suedia(a fost si in alti ani, are o familie de prieteni suedezi, pe continent, dar nu ajunge acum si la ei) si in special aici pe Gotland. Anul asta nu am apucat sa mergem nicaieri cu el, dar anul trecut am fost in mai multe locuri si i-a placut. Sper sa vina data viitoare si cu sotia lui, sa ne intalnim si cu ea, si ea e o tipa faina. Cu ea nu m-am intalnit decat cele cateva zile cand am fost in Toronto acum 3 ani jumate.
Da, sora mea a ajuns aseara la Zalau, mi-a dat mama de stire si am si vb cu ele. Azi au plecat la Cj si cred ca deja au si plecat spre Bucuresti, maine sora mea e programata la ambasada sa-si prelungeasca viza(asta e de fapt scopul concediului ei) si duminica seara pleaca incoace. Adica spre Copenhaga, stau cateva zile, apoi in Stockholm cateva zile si abia vinerea cealalta vor fi aici.
Ce mai fac fetele? Ai mai avut certuri cu ele? Cum mai stati cu pedepsele? La munca cum mai e? Ce fac viespile?

Oti, bravo baietlului mic si scump, sa aveti numai asa nopti de acum inainte! Inseamna ca Bonisanul isi face efectul.
Si garnitura de la oala mea miroase...dar eu m-am obisnuit deja . Nu trece in mancare, se combina acolo pe ea toate mirosurile gramada .

Bia, multam de idei de carti, n-am mai apucat sa-i zic mamei de ele, da' nu-i bai, ca le-oi cauta pe net, poate le au astia de la Polirom si mai fac o comanda, ca trimit mai ieftin decat altii.

olim, o zi excelenta si tie! La mine a inceput pe dos dar s-a "reglat" pe parcurs....

giulia, spor la gatit.

Ioana si hai mai des pe la noi...

Noa am fugit acu', da' mai viu!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela,si eu care te banuiam de lucruri "necurate".imi pare rau de Silvia, da bine ca a trecut.macar ati fost doar voi 2 si cred ca a fost mai mult decat ok.
io nu stiu di se in ultima vreme se dilimandrosesc persoanele mai in varsta?: oare de la salamu cu soia a lui nea Nicu li se trage?ca si eu cunosccateva situatii si ma crucesc.
reverdere placuta cu mama si sora.oferta ramane valabila ptr carte.

pupici cu lipici.
Peseu: fa un pustiu de bine si baga-i hainele in sacosa , sa nu care cumva sa uiteceva la tine si sa revina peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha sarmale ma ganddesc ca is facute in oala
ce figura e silvia
blondo apasat sa fii mai activa, hai ca intru din juma in juma de ora sa vad ce mai zici si tu nimic fara tine nu este subiect
oti ce face alex, cum sunteti azi?
giulia, eua s face un gulas cu carnita
gasca ma duc sa adun dupa pui ca imediat trebe sa ma duc la curs.
fetelor is happy ca am reusit sa cumpar un aragaz de camping de pe ebay, eu am dat cel mai mult 26.5 euro.Ca tot vreaus a fac vinete si pe palca de vitroceramica cum e de sticla nu pot face, colegu aduce de 2-3 ori pe luna vinete si eu le dau sau le fac umplute cu orez, si suntem morti dupa salata
amu sa vad cum ami ajunge de la madrid.
mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela,si eu care te banuiam de lucruri "necurate".imi pare rau de Silvia, da bine ca a trecut.macar ati fost doar voi 2 si cred ca a fost mai mult decat ok.
io nu stiu di se in ultima vreme se dilimandrosesc persoanele mai in varsta?: oare de la salamu cu soia a lui nea Nicu li se trage?ca si eu cunosccateva situatii si ma crucesc.
reverdere placuta cu mama si sora.oferta ramane valabila ptr carte.

pupici cu lipici.
Peseu: fa un pustiu de bine si baga-i hanele in sacosa , sa nu care cumva sa uiteceva la tine si sa revina peste 2 sapt.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Bia io ti-am mai zis ca esti mortala, stii nu?
Maine dimineata devreme pleaca, pe la 6.30, ca la 7 pleaca vaporul.
In seara asta vreau sa fac din nou waffe, cine vine la noi la cina?
Tu io cred ca astia care au asa viziuni, nu vor sau nu pot mai mult. Li s-o blocat mintea acolo in perioada de patriotism dus la extrem de gloata comunista si atata stiu. Ce sa mai...eu il inteleg pe de o parte, e greu si pentru el, dar totul tine de el sa-i fie mai usor. Daca nu vrea, e problema lui, nu a noastra. Ca degeaba ne tot spune ca suntem tradatori de tara si limba, ca nu ne convinge cu nimic...el n-a vazut nimic bun aici, n-a apreciat nimic din ce avem, ca nu tara noastra ne-a dat si ca noi ar trebui sa fi ramas in Ro ca sa slujim tara care ne-a scolit. Nu contau conditiile, nu contau sentimentele noastre, ci ale lui...De asta zic ca il inteleg, e teorie pur comunista si n-o sa i-o schimbe nimeni. Asta asa pe scurt, ca ma tot provoci .

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela, nu te risca cu invitatul la cina ca de viu nu te vaz bine.io vin dotata cu laxativ ptr socru si somnifere ptr tine.
e greu a educam pe cineva la varsta inaintata.da cel mai dureros e ca desi vad ca e ok , ca in strainatate esti mai apreciat ca in propria tara ei tot gica cc contra sunt.io nu poci intelege cum puii mei poti fi numit tradator cand tara nu te apreciaza si efectiv te forteaza sa o parasesti.da mno, canii latra, carvana trece.deci maine seara ne chefuim?

olim, faina afacere ai facut.si io am gril de ala.e cu carbuni si e misto ptr prajit vinete.io nu l-am folosit inca .e "virj[g]il" in cutie pe balcon.

io la sarmale zic pas, desi-mi plac de mor, da nu ma am cu impachetatu.

Mergi la inceput

dedicatii speciale ptr socru lui mihaela

Mergi la inceput

dedicatii speciale ptr diaspora si salajence

Mergi la inceput