Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

poate va era dor

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Offff Bia ce-mi faci mie...ca pe socru' nu-l chem la comp .
Da' pentru melodia aia a Directiei 5 te-am iertat!

olim, daaaaa, in oala am facut sarmalele, nu e prima data. Ies yamiii yamiiiii, se topesc in gura.

Si daaaaa, maine seara dau de baut la toata lumea!

Ah si nu v-am spus....vineri dimineata plec la capitala...sa ma dezmatz! Stau toata ziua acolo, vin noaptea cu ferry(sper sa nu dau de-un Jancsi ) si o sa colind magazine. Nu asta e scopul vizitei, dar o sa am timp si de shopingareala. Numa' sa nu ma pierd pe acolo...
Asa ca pe vineri cer invoire de pe acum la voi .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tu Bia, nu esti sanatoasa la cap moama ce melodii. Uitasem de ele. Giulia, io am bagat la oala, legume si cane de vitel. O sa iasa o ciorba.... Noa, io is cu ciorbele amu si cu 3 l de ceai pe zi. Amu am facut prima data ciorba cu legumele tocate la robot. O sa fie ciudat, ca le-am cam tocat nu gluma, da mi-o fo o lene sa le tai cubulete... Noa, am vrut sa mai spun ceva da am uitat. Lasa ca imi amintesc eu si vin cu impresii. Miha, la capitala zici? Oau ce te invidiez. Eu abia astept sa ajung in Zalau la o tura de cumparaturi .

Mergi la inceput

oti,io am zis ca nu-s cu tate acasa.nu m-ati crezut.

mihaela, dezmat zici? bag sama ca mergi dupa diplome.
oti, cand veniti la zalau? da de stire ,ca poate ne vedem.

Peseu:mihaela, ce rea esti.veseleste omu inainte de plecare.

Mergi la inceput

Nuuuuu Bia, n-ai ghicit! Aci vin toate acasa, mai putin cand ai de lucru cu romanii, care te cheama la ei ca doar de ce nu?

Asaaaaa, ma duc la Stockholm la Ambasada Romaniei, sa dau declaratia pentru ca sa poata veni Diana inapoi din Ro dupa vacanta. Sau nu v-am zis nici asta? Ca u mai stiu...Diana va pleca in Ro singura, o asteapta tatal ei in Budapesta. Cam aiurea si greu drum, ca va merge Visby-Stockholm-Amsterdam-Budapesta si de acolo inca 5 ore cu masina. Inapoi la fel....
Am aflat prea tarziu(facusem deja rezervarea de avion si nu o pot da inapoi, asa ca daca tot am platit...) ca puteam sa fac declaratia si aici dar macar stiu pentru data viitoare .

oti, mmmmm, ce bine suna ciorbitza ta....

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
O sa fie ciudat, ca le-am cam tocat nu gluma, da mi-o fo o lene sa le tai cubulete...

oti suntem surori.si mie mi lene sa curat si sa toc zarzavaturile.de aia le iau congelate.sunt ptr supa, ciorba, salate, etc.si ciuperci sunt , asa ca am scapat de-un chin.
te astept cu impresii.

Mergi la inceput

mihaela, deci diana face sarbatorile de iarna in tara?cat sta?aoleu si la fiecare drum in tara musai sa dai declaratii?daca-s legalizate actele si declaratiile nu-s valabile mai mult timp?
sa ai drum bun si shoppingareala placuta.

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaaa, tari melodiile! Sa vezi ce a mai dansat Andrei pe macarale! Miha, spor la shopingarit. Da Diana ce zice? Vrea sa vina in Ro? Sper ca nu trebuie sa schimbe avionul pana in Budapesta. Spor la shoping vineri!Bia, inca nu stiu cand om veni, musai sapt viitoare, o sa dau de stire. Oricum nu putem sta mult, numai cumparaturi si acasa, ca vom fi cu Alex dupa noi si Andrei va fi la scoala.Deci pana la 12 tre sa fim inapoi.Cat despre ciorba arata bine si e si buna la gust, cam ciudata tocatura de legume, da pana la urma ne invatam si asa . si mai vin.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Bia, nu stiu cum e cu declaatia, am sa vad vineri pe ce perioada o dau astia. Eu am citit ca de fiecare data trebuie lasat originalul la granita, asa ca e valabil o singura data. O sa vad ce zic si astia la ambasada.
Diana pleaca pe 19 dec si se intoarce pe 8 ian. Sta destul, nu? Ei, asa a fost intelegerea, el m-a inteles ca vrem sa plecam, eu l-am inteles ca vrea copilul in fiecare vara 6 sapt. si tot a 2-a iarna in vacante, asta e.... Totul se plateste din pacate...

Oti, pai scrisesem ruta Dianei in postarea anterioara. Acolo schimba avioane, 3 la numar....
Drum bun la Zalau si spor la cumparaturi!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput