Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Seara buna!

![]()

![]()

Cam atat am avut de zis pe scurt...mai viu io! 
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
ce liniste in zona
blondoooooooooooooooo la apel
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
`neatza !!!
Va astept cu cafelutza aburinda , ceai , aola ... capucino il va da Bia cand ajunge scula meseriasa ...
Pe scurt k am de lucru mult si in contratinp :
Otilia , asa e miroase garnitura aceea de la oala , dar e din cauza ca e plastic si se impregneaza mirosul . Eu , k si Bia , le spal , le las sa se usuce si nu le pun pe-oalalta numai cand fac mancare , in rest le tin separat si oala deschisa . Un capac cu garnitura costa 22 lei , iar o rezerva de oala e 89.90 lei . Pupici la baietei !
Mihaela , cum a fost intrevederea cu cumnatzelul ? Ce zice socrul tau k mai are putin si va fi acasa ? Cum a fost intrevederea mamei tale cu sora ? Cred ca esti nerabdatoare sa va revedeti .... si eu as fi in locul tau ...
Olim , vorba lui Bia , ignor si delete. Lasa-le draga sa se dea in barci k doar cu atat raman.
Bia , ce sa-ti spun ... esti tare soro ... k de obicei ai reusit sa ma faci sa ma relaxez. Ai facut crema in oala ???
Giulia , o saptamana usoara si tie . Zici ca v-ati mai revenit cu oboseala ?
Hai va tzuc ... fug la munca si apoi mai revin !!!
" Carpe diem ! "
olim spune:
adriana multam de cola
blondoooooooooooooooooo la apel, unde umbli doamna
bey pe pagina 2 ce e cu linistea asta in zona![]()
o zi excelenta tuturor

Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim adriana multam de cola ![]() blondoooooooooooooooooo la apel, unde umbli doamna ![]() bey pe pagina 2 ce e cu linistea asta in zona o zi excelenta tuturor ![]() ![]() |
neata!!
multam de cafei.
is in zona, da n-am nik interesant de spus.si chiar de as avea nu scriu ca nu ma ceteste aproape nimeni
.va tzuc..........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
bey io is in zona
ma duc sa il culc pe alex si viu
silvana_salajan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilitneata!!multam de cafei.is in zona, da n-am nik interesant de spus.si chiar de as avea nu scriu ca nu ma ceteste aproape nimeni .va tzuc..........Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Sper sa il tina tot asa.
Doamne cata bucurie poate sa ofere un copilas! ?Multumesc cerului ca ni l-a trimis. 
is in zona pentru o vreme...
olim spune:
oti ma bucur pentru voi , adica pentru tine ca te-ai odihnit bine
blondooooooooooooooooooooooooooooooooooo

treci la raport
olim spune:
blondo treci la apel 

sau
ca lucruri casnice nu cred ca prestezi la ora asta, colegu e la munca, nu?![]()
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
neata!! multam de cafei. is in zona, da n-am nik interesant de spus.si chiar de as avea nu scriu ca nu ma ceteste aproape nimeni .va tzuc.......... Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Hahaha, si tu acuma! Uite aici la mine...
!Ieri n-am apucat sa va citesc, sa scriu...io va citesc pe toate mereu. Stiu ca si reciproca e valabila
Hai ca va tzuk, merg sa va citesc si revin, sa va spui si de ce sunt acasa azi...
.vorbe de copil...
Hobby