Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

No m-am linistit. Am crezut ca io am pitici pe creier. Asa oi face, si asa ma batea gandul sa imi aiu o oala de interior. Mi-oi comanda atunci si cateva garnituri. Ghici ce face Alex. Sta in cosarca da nu ii plce numa leganat cu mana! Nu mai vrea cu vibratorul! Ii e somn, am fost afara a dormit bine, amu s-a trezit de foame, a mancat si pana sa adoarma a fost tare marait. Asa ca l-am leganat! Sper sa nu se invete asa, ca am pus-o. Voi ce mai faceti?Eu va pe toate si va doresc o seara de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti,ca sa-ti descretesc fruntea si sa-ti dispara mirosul neplacut din oala poti sa speli garnitura cu ACE ptr masini automate si apoi o limpezesti cu Lenor.
bey, am zis la misto treaba sa nu aplicati.
ca io-s cam sloboda la gura si mai zic multe si marunte si in cele mai multe cazuri is serioasa si am vazut ca cineva[o cunostinta] chiar a aplicat aberatiile mele si nu vreau sa stiti ce i-o iesit.nu era cu referire la oala aplicatia , era cu altceva.va zic la urmatoarea intalneala.o sa va cracanati de ras.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

No m-am linistit. Am crezut ca io am pitici pe creier. Asa oi face, si asa ma batea gandul sa imi aiu o oala de interior. Mi-oi comanda atunci si cateva garnituri.

Ghici ce face Alex. Sta in cosarca da nu ii plce numa leganat cu mana! Nu mai vrea cu vibratorul! Ii e somn, am fost afara a dormit bine, amu s-a trezit de foame, a mancat si pana sa adoarma a fost tare marait. Asa ca l-am leganat! Sper sa nu se invete asa, ca am pus-o.

Voi ce mai faceti?
Eu va pe toate si va doresc o seara de vis!

scumpicu de el.deja are preferinte.auzi da macar bine ca nu vrea leganat in brate.
o noapte linistita si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti si io am patit.
prima data cand am facut mancare am condimentat carnea cu condiment knor, cu usturoi, si acuma miroase garnitura si am sapalt-o si in masina de vase da degeaba
si io am vorbit cu delia sa imi mai trimita un set ca putea prea tare, mai ales cand fac dulce
oti sa stiic a nu aveau etichete de alea la librarie ca am intrebat, numa ceva cu numere da nu erau faine, o zis ca peste 2 saptamani or primi, ca amu nu se cer

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
oti,ca sa-ti descretesc fruntea si sa-ti dispara mirosul neplacut din oala poti sa speli garnitura cu ACE ptr masini automate si apoi o limpezesti cu Lenor.bey, am zis la misto treaba sa nu aplicati.ca io-s cam sloboda la gura si mai zic multe si marunte si in cele mai multe cazuri is serioasa si am vazut ca cineva[o cunostinta] chiar a aplicat aberatiile mele si nu vreau sa stiti ce i-o iesit.nu era cu referire la oala aplicatia , era cu altceva.va zic la urmatoarea intalneala.o sa va cracanati de ras.
Io deja am ras cu pofta numa la gandul ca cine stie ce prostii o facut. Si io ma gandeam deja daca am ace, da cand am vazut ca ai scris lenor, m-am prins ca e tzeapa Olimpia, da nu te stresa, lasa ca imi fac io rost de etichte. Sapt viitoare musai sa viu in Zalau ca tre sa fac o investitie pt Alex si sa iau cadouri de mos pt Andrei, l-am anuntat deja pe colegu ca vreau sa isi ia o zi libera si nu a comentat. A zis bine draga Ceea ce m-a uimit, da nu zic nika, Asa ca o sa il tarasc prin toate magazinele. Sper sa gasesc atunci ceva pe la silvania pe la librarie ca acolo am vazut odata ceva de genul da nu stiam la ce is bune.

Mergi la inceput

Citat:
oti,ca sa-ti descretesc fruntea si sa-ti dispara mirosul neplacut din oala poti sa speli garnitura cu ACE ptr masini automate si apoi o limpezesti cu Lenor.bey, am zis la misto treaba sa nu aplicati.ca io-s cam sloboda la gura si mai zic multe si marunte si in cele mai multe cazuri is serioasa si am vazut ca cineva[o cunostinta] chiar a aplicat aberatiile mele si nu vreau sa stiti ce i-o iesit.nu era cu referire la oala aplicatia , era cu altceva.va zic la urmatoarea intalneala.o sa va cracanati de ras.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Imi aduc cu drag aminte de bunica care era o minte foarte deschisa avand in vedere faptul ca era o biata taranca dar apriga de numa numa. Si open mind in toate privintele. Pacat ca nu a avut posibilitati sa invete, cine stie ce ar fi iesit din ea. Ei, a mers o data o femeie din vecini la coperativa in sat (buni statea intr-un catun la vreo 2 km de sat si acolo nu era nici magazin nici nika. pt orice trebuia sa mergi in sat). Si buni i-o zis sa ii ia si ei o cutie de TIX. Si femeia o intrebat: da la ce il folosesti, ce e ala?? Cand a vazut buni cata ignoranta sta in ea, i-a raspuns asa in 2 peri: e ceva de pus in mancare Am crezut ca ne c..m pe noi de ras. Nu va spun ce o fi iesit daca o fi vrut madame sa isi faca mancare cu tix!

Mergi la inceput

ati vazutwww.kinder.ro/indelicent/2/joc/" target="_blank">jocul asta la deschiderea forumului.

oti super bunica ta , poate suntem neamuri

hai ca o faza o pot scrie aci ,aialalta nu .

faza se intampla acu 6 ani. eu veneam de la cosmetica si o vecina: vai eu nu am fost la depilat pana acuma. e dureros? eu zic nu.pai cum nu ca toata lumea se plange ca e dureros.la care eu , ei ca nu stiu fomeile sa se peagteasca ptr depilat.zic uite cum fac eu : inainte de a merge la depilat ma fac in zona cu pilozitati[bine o trebuit sa-i explic termenu] cu aparat de tuns , pus pe O [zero], da nu cu aparat de ras sau masina de ras , musai aparat de tuns.zic ramane pielea fina fina si merg la ceara asa de placere ca sa-mi scoata firele de sub piele.mai io am vb serios, adica aveam o mimica serioasa , dracu s-o gandit ca dobitoaca aplica.ma intalnesc cu ea dupa 2-3 zile si cica: vai cred ca-s bleaga nu stiu folosi masina de tuns.io , am si uitat faza si zic da de ce? vrei sa te tunzi?la care e nu da m-am facut pe picioare si-s rana,saraca o aplicat ce i-am zis,de unde truda sa stiu io ca-i chiar asa de proasta.ioi, fetelor arata jalnic pe picioare.mno, da io oricum am ras si i-am zis in fata ca-i proasta si zau ca nu s-o suparat.

Mergi la inceput

Citat:
ati vazutwww.kinder.ro/indelicent/2/joc/" target="_blank">jocul asta la deschiderea forumului.oti super bunica ta , poate suntem neamurihai ca o faza o pot scrie aci ,aialalta nu .faza se intampla acu 6 ani. eu veneam de la cosmetica si o vecina: vai eu nu am fost la depilat pana acuma. e dureros? eu zic nu.pai cum nu ca toata lumea se plange ca e dureros.la care eu , ei ca nu stiu fomeile sa se peagteasca ptr depilat.zic uite cum fac eu : inainte de a merge la depilat ma fac in zona cu pilozitati[bine o trebuit sa-i explic termenu] cu aparat de tuns , pus pe O [zero], da nu cu aparat de ras sau masina de ras , musai aparat de tuns.zic ramane pielea fina fina si merg la ceara asa de placere ca sa-mi scoata firele de sub piele.mai io am vb serios, adica aveam o mimica serioasa , dracu s-o gandit ca dobitoaca aplica.ma intalnesc cu ea dupa 2-3 zile si cica: vai cred ca-s bleaga nu stiu folosi masina de tuns.io , am si uitat faza si zic da de ce? vrei sa te tunzi?la care e nu da m-am facut pe picioare si-s rana,saraca o aplicat ce i-am zis,de unde truda sa stiu io ca-i chiar asa de proasta.ioi, fetelor arata jalnic pe picioare.mno, da io oricum am ras si i-am zis in fata ca-i proasta si zau ca nu s-o suparat.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am venit pe la 8 .30 de la curs ca nu am mai avut rabdare si alex era tare bucuros ca am ajuns.O fost super cuminte puiu
da am nervi ca l-am culcat i o venit o vecina rusa cuc are fac cursu,sa vada ce fac si l-o trezit pe alex, si statea proasta langa usa cand am coborat, io am crezut ca o mers, ca ea niciodata nu poate veni la mine ca il trezeste pe alex
are facuta facultatea de mine in rusia, asa zice ea, si aici lucra intr-un bar sid e vreo 6 ani de cand stiu tat comenteaza ca ea are scoala, da nu isi cauta nimic mai bun.Amu vine la curs ca ma duc io.Asa mor cand vad persoane de astea care numa copiaza.
Ma duc sa imi aduc un mar ca crap de foame, mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

olimpia, astfel de oameni sunt peste tot. Nu te enerva, ca nu iti face bine.Noapte buuuuna!

Mergi la inceput