Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela am luat cartea de la posta.daca nu o gaseste mama ta stai linistita ca ti-o dau eu si imi comand alta.

Voi despre ce carte povestiti? Ca m-am pierdut in decor la faza asta?
BIA- imi zici o reteta( dar asa babeste, cum stii tu) cu fasole?
N-am mai facut de sute de ani( ma enerva cat trebuia fiarta si rasfiarta)
Si daca vreau sa fierb cartofi, pe ce program pun?
Aaaa...mai bine vreau si o reteta de cartofi natur, de exemplu
Mersiiiiiiiiiiiiiii

Noi suntem bineeeeeeeee
Duminica am fost la Biserica, la cimitir si apoi la o aniversare de pitici
Azi am reluat activitatile zilnice, saptamanale...

la toata lumea!

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Trecui in viteza sa va tzuc apasat pe toate.
Suntem bine si noi, desi azi-noapte am pendulat intre camera mea, apoi a lui fii-mio si apoi in patu lui mamaie si asta pen ca m-a trezit Cani ca nu poa sa doarma singur si ca vrea sa doarma cu unu din noi. Cum eu eram treaza a trebuit sa ma execut si sa zbor.
Initial in patu lui, apoi m-am trezit cu o durere cumplita de spate..ca apoi s-o tai in patu lu mamaie , in ala se doarme biiine.
In week-end n-am facut nik deosebit, am iesit la masa , api la K de am luat apa si apoi odihna si program de voie. Deci n-am noutati.
De azi cu programul si activitatile zilnice obisnuite.
Va mai tzuc o data si va urez o saptamana frumoasa tuturor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blndi iti trimit numaru lui delia pe pm, de bai platesc eu datoria tie
bai cu dieta amu o sa tin numa 2 saptamani apoi trec pe monti, cu aia sigur slabesc, da asta e mai drastica, asa se vad rezultatele repede si pe mine ma stimuleaza
ma duc sa papam ca am facut supa de pui la oalapt alex si am facut ingrosala de smantana.
mai viu
giulia nu esti obisnuita cu patu ca si eu cand ma mut in patu lui alex ala mare ma doare spateleo saptamana faina si tie
ioana io cartofii natur ii fac pe orez si au iesit bine, sa vedem ce zice sefa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Citat:

mihaela am luat cartea de la posta.daca nu o gaseste mama ta stai linistita ca ti-o dau eu si imi comand alta.

Voi despre ce carte povestiti? Ca m-am pierdut in decor la faza asta?

fato, trezirea. esti tanara si vaz ca deja uiti.iaca aci neste dovezi uluitoare.
Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Aaaa...fetelor,vreau sa va recomand o carte..eu de cand am citit-o ( adica nu am citit-o efectiv, ci mi-a fost povestita- o cunosc pe traducatoarea cartii) am hotarat ca nu o sa mai spun niciodata ca mi-e greu cu Luca, oricat de "rau " ar putea fi vreodata...
Sunt mame carora le este infinit mai greu ca mine...( he, he...sunt si carora le este mult mai bine, dar asta e o alta poveste

Lasa-ma sa-ti aud glasul. Povestea unei familii care a invins autismul, de Catherine Maurice, aparuta la editura Curtea Veche
Aveti aici un fragment:
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Psihologie/Sunt-parinte/Copilul-meu-are-probleme-articol-1033.html

deci tu ai deschis subiectul despre carte si io am continuatcu un rspuns sambata seara.

Citat:

ioana, am cartea,adica a ajuns la posta si luni o ridic.deja m-am dotat cu baterii si lanterne .

ei si ca sa intelegi mai bine uite si continuarea

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Ioana, am citit articolul si am vrut sa-mi comand cartea, dar costa enorm livrarea in strainatate. Asa ca i-am scris mamei sa vad daca gaseste in librarii, ca nu cred ca mai sunt sanse sa primeasca pachetul inainte sa vina...Bia, cat a durat livrarea?

Citat:

2 sapt a durat livrarea.
cand vine mama ta?de nu apuca sa faca ccc comanda ti-o dau eu pe a mea si imi comand alta.

acu fara suparare si fara dat cu rosii, parol ca te suspectez de ceva,da-s fata di comotet si tac.

retele ti le scriu, da mai incolo cand oi avea ceva de postat ca uite asa ii mai ceti si tu ce scriem nu doar pe diagonala.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Salutare,
Trecui in viteza sa va tzuc apasat pe toate.
Suntem bine si noi, desi azi-noapte am pendulat intre camera mea, apoi a lui fii-mio si apoi in patu lui mamaie si asta pen ca m-a trezit Cani ca nu poa sa doarma singur si ca vrea sa doarma cu unu din noi. Cum eu eram treaza a trebuit sa ma execut si sa zbor.
Initial in patu lui, apoi m-am trezit cu o durere cumplita de spate..ca apoi s-o tai in patu lu mamaie , in ala se doarme biiine.

soro, ti tzuc si io apasat.cum stai cu valuta.
auzi, acu io viu sa-ti spui ceva.dormi cau calin si dragaleste-l pana te lasa,ca asa repede zboara anii si-i vedea cand ti-a zice lasa-ma tu,nu ma mai pupa.

ioana, da ce fasole boabe sau pastai?

Mergi la inceput

olim, si azi ai curs?
spor la dieta.
asa-i cu cartofii natur.

ioana ciorba sau felu 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo am curs pana pe 22 decembrie
deseara il duc pe pui la bona,a sa emotii am, ioi ca ii o vecina ce are un baietel de 4 ani, da am emotii pt alex, poate scap mai repede de curs
ma duc sa mai adun de prin casa si sa spal oala.musai sa imi mai cumpar una interioara ca ii prea putin numa una.
hai ca mai viu inaite sa merg la curs

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tu fetili am si io o intrebare care ma macina de cateva zile da mi-o fo rusine sa va spui. Deci amu nu mai poci si tot va intreb: voua nu va pute garnitura de la oala???? Deci, o iau jos dupa fiecare intrebuintare si o spal cu apa si detergent de vase. Da nu mai iese mirosul de mancare din ea. De ex amu miroase a ciorba de vaca, da tare nene. si daca vreau sa fac orez.... Ideea e ca orezul nu va puti a ciorba da cand iau jos capacul ma loveste asa un miros greu.... Hai ziceti voi cum scapati de sconcs??? Pe mine ma omoara. Oi fi io mai sensibila la mirosuri? Si asa Vlad imi zice ca is ca un caine de vanatoare, ca simt orice de la distanta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Tu fetili am si io o intrebare care ma macina de cateva zile da mi-o fo rusine sa va spui. Deci amu nu mai poci si tot va intreb: voua nu va pute garnitura de la oala???? Deci, o iau jos dupa fiecare intrebuintare si o spal cu apa si detergent de vase. Da nu mai iese mirosul de mancare din ea. De ex amu miroase a ciorba de vaca, da tare nene. si daca vreau sa fac orez.... Ideea e ca orezul nu va puti a ciorba da cand iau jos capacul ma loveste asa un miros greu.... Hai ziceti voi cum scapati de sconcs??? Pe mine ma omoara. Oi fi io mai sensibila la mirosuri? Si asa Vlad imi zice ca is ca un caine de vanatoare, ca simt orice de la distanta.

bey, nu mai fiti asa rusinoase , ca va bat

soro, io spal garnitura si capacele si apoi le strg bine, da nu le asamblez si oala o las desfacuta cu capacele langa, ca sa nu miroasa.
no, da vezi di ce-mi luai io 2 oale si capace cu garnitura.ca-s sensibilioasa rau.

olim, lasa ca o sa fie ok Alex cu bona.bine ca ai gasit-o.

ioana fasolea boabe de care e? congelata sau ai luat uscata?

Mergi la inceput

oti, da poti sa-ti cumperi garnituri de rezerva si asa le schimbi in functie de ce gatesti..mirosul e in garnitura si daca inchizi oala e clar ce iese.ca-s patita si eu.

Mergi la inceput