Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Mihaaaaaaaaaaaaaa, baga in romana reteta de wafe! Moama ce bine arata! Marca asta se vinde la quelle. Ma duc la catalog sa vad daca o au si cat costa.Ioi ce pofta mi-ati faut desi io nu am mancat niciodata asa ceva.

Olimpia si nasa mea candideaza, insa pt cam deputatilor. Ar trebui sa facem organizatia celor cu nasi ce candideaza!

moama ce de candidati.
io as candida la ceva cursuri de gatit.
oti eu imi iau gata facute din MOL.da 5 bucati [si=s jumatate cat a lui mihaela]costa 10 lei,da-s fuarte gustoase,is trase in caramel.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Bia, mama nu ajunge sa colinde Clujul, ca are drumuri de drumuri cu sora-mea la Bucuresti la ambasada, da' mi-o zis ca o sa caute acolo, ca pana isi rezolva sora-mea, ea are timp sa umble si apoi pana seara au vreme sa bata Bucurestiul.

Io asa am citit in reteta de crema de zahar ars, ca de aceea se face pe baie de apa ca sa nu depaseasca compozitia temperatura de 100 grade, pentru ca la temperatura mai mare ouale se fac papara...nu ramane compozitia asa fina. Daca aveti curaj careva, incercati, ca cine stie...oala face minuni....

, ma duc la trebi!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

apoi, mihaela draga esti cetita nu gluma.io parol ca facui crem,a de zahar ars in cuptor, da nu am pus vasul intr-un vas cu apa.drept ii ca nu iesi crema fina fina si ici colo era cam aerata.mno, merciam mai invatat ceva.

in bucuresti sigur gaseste cartea.
ti-a ajuns cumnatelu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Trimis colegu dupa oua , bagat crema in oala , asteptam sa se termine , va spun ce iese ...

" Carpe diem ! "

ioi tu ,di ce nu ai dat un tilifon ca sa ma prezint la o felie de crema? te-ai temut ca ti-o mananc toata?da nu-i bai lasa, ca-mi fac si eu maine.

Peseu:fata ai mancat anu trecut de paste in felix .wafe calde ,caldute cu gem si cu frisca.ai uitat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Adrianaaaaa cum a iesit crema de zahar? Ioi sper sa iasa ca nu am mai facut de o vesnicie. Mmmmmm ce ne-om mai cremali de iese.

tucrezi ca mai intra sa ne spuna.
se teme ca-i bat la usa si ii halesc toata crema.
adrianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,fato hai ca nu mai vreau crema ca-mi fac si eu maine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Eu imediat ies din casa, probabil ca pe cind ma intorc voi deja o sa dormiti toate, asa ca va doresc sa aveti o saptamina frumoasa si sa ne auzim cu bine miercuri sau joi, ca eu diseara plec la lucru si ma intorc cind soseste colegu aici, adica miercuri seara...

te mai asteptam la noi.
nu ne suparam daca ne lasi cafeiu pregatit pe dimineata.
pupici cu lipici si revedere placuta cu colegu.

Mergi la inceput

bey,iar am monologat ?
bine , gata stau cuminte si nu mai aberez.
adriana, cum iesi crema .hai baga detalii.
io uitai sa-ti spun ceva ? ca orezul cu lapte il fac si cu galbenus.si am observat ca daca nu e frecat bine galbenusul, pana se dizolva zaharul si apoi nu e dizolvat bine totul in lapte se strange pe fundul oalei ca o papara dulce.sper sa nu fi patit si tu asa ceva.secretul e ca totul sa fie bine incorporat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

adriana hai zi cum o iesit praji ca is curioasa
blondi ca mi-o fost dor de tine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondi ca mi-o fost dor de tine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

hai sa bem o cola mare si rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, nu trebe deloc da' deloc sa fii bucatareasa ca sa faci minunile alea...trantesti in robot 2 oo, un jumate litru de lapte, 100 g unt topit si 2-3 linguri zahar. Dai drumu' sa se invarta si la sfarsit se pune 5 dl faina cu prafu' de copt. Si gata! Le pui frumusel in aparat si papi de zor.
Hai ca maine faci si tu!

Cami, o saptamana frumoasa si tie! Si sa mai vii la noi, cand mai ai cate o "gaura"...

Bia, io fac crema de zahar ars dupa o carte de bucate mostenita de la tata. Cred ca e de prin anii 70 cartea. Si acolo asa e reteta, io nu am cautat alta. Si tin minte ca aveam o colega cand eram in liceu care facea ea crema acasa si tot asa o facea, punea vasul cu "maglavasul" acela de crema intr-un vas mare cu apa si asa la cuptor. Si trebuie urmarit sa nu dea in clocot nici o clipa amestecul de crema, umblat cate putin la foc...mai mic, mai mare apoi...
Mie aici la cuptorul asta electric, pentru ca are o setare cu ventilatie, am facut acolo crema. Pot seta si temperatura si a iesit suuuupe suuuuper fina. In Ro nu mi-a iesit niciodata asa. Ei, de asta tot ziceam eu ca nu stiu cum iese crema in oala minune....vad ca nu intra nici adriana sa ne zica....

Cumnatul ajunge la 12 noaptea, am gresit io ora...dar oricum aici e numai 22.18. Mai e putin. Ne-a sunat inainte sa urce pe ferry, asa ca e " pe vine" .

Noa pup la voi, am plecat sa culc pruncele, dar apoi mai viu. Chit ca am de citit cartea in suedeza, am citit azi dar numai o jumate de ora. Mai am timp maine...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela, nu-i grea reteta ,da zau ca nu ma incumet sa fac asa ceva. e privileg scula ta?io-s foarte incatata de marca asta ,am avut, adica mai am o combina frigorifica si-un aspirator privileg sunt bune de numa,le am cam de 10 ani .combina am pitit-o in camara[ pentr ca mi-am luat alta noua, mai mare si mai bengoasa] ]si o folosesc doar la sarbatori cand am mancare multa ,mai ales prajituri,iar aspiratorul desi e functional inca si trage de numa, l-am pitit in balcon.avand in vedere ca-s de 10 ani, designu m-a incomodat in rest nu ma pot plange de nimic.

revedere placuta cu cumnatul.cu ce-l astepti ? ce iai gatit?

eu te cred cu crema de zahar ars.am googalit nitel si toate retetle-s asa cum ai zis tu.acu am inteles de ce-mi iesea mie cam aerata crema,

Mergi la inceput