Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela_s spune:
Oti, intra pe site-ul ce l-am dat mai sus undeva, e in romaneste.
Si eu azi am mancat prima data facute acasa, sunt incomparabil mai bune decat cele din magazin. Super repede si foarte usor de facut.
Io n-am inteles prea bine ce ai tu nevoie pentru album, daca vrei pot si eu sa ma uit si sa-ti trimit cate ceva ce gasesc.
olim, mersi mult de oferta, dar mama duminica viitoare e pe drum incoace deja si de maine pana vineri e la Budapesta, Bucuresti, Cluj...dar se descurca ea. Sta in Bucuresti o zi intreaga asa ca are vreme, mi-a spus ca va cauta.
Pai sa va aiba nasele noroc la voturi! 
Io anul asta ma abtin...de la vot...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
adriana, neaparat sa ne spui cum iesi crema, ca daca e OK fac si eu in oala...
.
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Ha, Olimpia ce coincidenta! Nici mie nu imi place partidul cu care candideaza, da asta e. am sa o votez ca doar e nasa mea. Amu is cu puiul in brate ca e marait, s-o kkt o tona dar tot il supara ceva. Mai e si Andrei care amu vrea de mancare, noroc ca e rabdator. Caa de il pun pe asta miicu jos, sa vezi circ.Fetelor merci de intentie, lasa ca ne-om descurca noi cumva. O sa fac poze deocamdata si i-oi zice sora-mi sa imi trimita din America ce mai am nevoie pt album, amu daca tot m-o inebunitt Cami.
silvana_salajan spune:
Noa ca am uitat de ce am venit mai inainte...Miha este un aparat de wafe la Q costa 61 lei.http://www.quelle.ro/ro/q4r/weisseware/elektrokleingertealegi aparate pt copt/gatit din stanga si e acolo. Nu stiu cat e de bun, dar cred ca e ok. Nu e severin ca e privileg insa. ma uit dupa reteta de wafe sa o salvez 
silvana_salajan spune:
Mihaaaa nu gasesc reteta si nici site-ul. Mai pui o data link? Pls....Adrianaaaaa cum a iesit crema de zahar? Ioi sper sa iasa ca nu am mai facut de o vesnicie. Mmmmmm ce ne-om mai cremali de iese.
mihaela_s spune:
Oti, uite reteta.
Mai io m-am uitat la toate produsele privileg de copt/gatit si n-am vazut decat grill...
Gata si io cu treburile, imi astept "omu'" sa vina da la spital si sa pape, apoi sa lenevim umpic ca pe la 23 soseste ferry cu cumnatu'.
, is prin zona...
vorbe de copil...
Hobby
piticutz spune:
Mai, d-apoi voi sinteti bucatarese-bucatarese, din alea patimase.
Adriana, o sa intru aici sa scriu ori de cite ori pot, oricum nu exista sa nu stau linga computer si sa nu ma uit ce e nou.
Oti, materiale pentru proiecte de scrapbooking gasesti aici cu gramada, e o adevarata industrie asta.Nu stiu pe coasta de est unde e sora-ta cum se numesc magazinele unde poate afla asa ceva, poate le cheama ca si pe cele de la noi, "JO-ANN" sau "MICHAELS".Sau, online in si mai multe locuri.Stiu numele site-urilor dar acuma mi-am adus aminte ca s-ar putea sa nu fie ok sa le dau aici numele cu veveve...
olim spune:
si eu is prin zona
acuma am culcat omuletu da mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
piticutz spune:
Eu imediat ies din casa, probabil ca pe cind ma intorc voi deja o sa dormiti toate, asa ca va doresc sa aveti o saptamina frumoasa si sa ne auzim cu bine miercuri sau joi, ca eu diseara plec la lucru si ma intorc cind soseste colegu aici, adica miercuri seara...
Bimilit spune:
sara buna!
m-o pus michiduta sa deschid neste poze si acu imi fac sepucu la papilele gustative
.mihaela, se poate asa ceva
?m-ai nenorocit
.se fac greu? ioi viata mea, ce-mi facui.deja nu-mi mai merge tastatura si monitOrul e leoarca .
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi