Condica salajencelor!!![65]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, tort nu am facut ca am primit! Uite ca mi-a venit si mie randul sa primesc torturi Mi-a adus o colega, o tava mare facut asa: blat, fructe de tot soiul, budinca facuta de ea si frisca naturala batuta. O nebunie nu alta. Nu l-a ornat insa e bestial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
stai sa vedem ce zice adriana, ea cum a facut.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

... stai ca Adriana iti zice ca a uitat sa ia oua ... mno ... ramane pe altadata ... da mi-au iesit niste racituri limpezi si buuunneeeee ... yamy-yamy ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:
stai sa vedem ce zice adriana, ea cum a facut.

... stai ca Adriana iti zice ca a uitat sa ia oua ... mno ... ramane pe altadata ... da mi-au iesit niste racituri limpezi si buuunneeeee ... yamy-yamy ....

" Carpe diem ! "

mi-ai tras-o.ca tocmai vroiam sa ma autoinvit la o felie de crema de zahar ars.
cu raciturile nu-s prietana, asa ca...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, tort nu am facut ca am primit! Uite ca mi-a venit si mie randul sa primesc torturi
Mi-a adus o colega, o tava mare facut asa: blat, fructe de tot soiul, budinca facuta de ea si frisca naturala batuta.
O nebunie nu alta. Nu l-a ornat insa e bestial!

te-ai scos.pacat ca nu stai in zalau ca acusi te calcam ,ptr o felie de tort.

adriana , faine piese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Bia, tort nu am facut ca am primit! Uite ca mi-a venit si mie randul sa primesc torturi Mi-a adus o colega, o tava mare facut asa: blat, fructe de tot soiul, budinca facuta de ea si frisca naturala batuta. O nebunie nu alta. Nu l-a ornat insa e bestial!
te-ai scos.pacat ca nu stai in zalau ca acusi te calcam ,ptr o felie de tort.adriana , faine piese.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Mno, sa ce asa departe ii Simleul??? Hai pana mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai am facut ce va ziceam ieri ca fac, da? Sa va fac pofta....

Bia, mama nu ajunge sa colinde Clujul, ca are drumuri de drumuri cu sora-mea la Bucuresti la ambasada, da' mi-o zis ca o sa caute acolo, ca pana isi rezolva sora-mea, ea are timp sa umble si apoi pana seara au vreme sa bata Bucurestiul.

Io asa am citit in reteta de crema de zahar ars, ca de aceea se face pe baie de apa ca sa nu depaseasca compozitia temperatura de 100 grade, pentru ca la temperatura mai mare ouale se fac papara...nu ramane compozitia asa fina. Daca aveti curaj careva, incercati, ca cine stie...oala face minuni....

, ma duc la trebi!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
racituri nu am mai mancat de acum 9 ani cred cand a facut mama ultima data.adriana baga reteta ca saptamana asta imi trag o tura, colegu nu papa.
am ramas singures, asta e
o felie de tort trebe sa ma pregatesc si eu spre sfarsitul lunii de chef nu stiu daca vin nasii, ca is alegerile si nasa candideaza pt senatom vedea, daca nu dupa alegeri ne chefuim.
ma duc sa vad ce ati mai scris si reviu
miha daca vrei iti poate cauta delia cartea la cluj si sa o trimita la zalau, oricum trebe sa ii trimit scula lui bia
mai vu ma duc sa il culc pe alex

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Mihaaaaaaaaaaaaaa, baga in romana reteta de wafe! Moama ce bine arata! Marca asta se vinde la quelle. Ma duc la catalog sa vad daca o au si cat costa.Ioi ce pofta mi-ati faut desi io nu am mancat niciodata asa ceva. Olimpia si nasa mea candideaza, insa pt cam deputatilor. Ar trebui sa facem organizatia celor cu nasi ce candideaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

apoi noroc sa le dea DD cu toate ca a mea nu imi place cu ce partid candideaza, da mno asta e, sa ii fie bine ei, ca apoi si noua ne este
oti sa stii ca io am vazut ceva etichete de alea pe aici la librarie, maine ma duc la oras si ma uit, sper sa nu uit alex ce mai face sa mai pui poze cu el
schimbu 3 ce faceti?
restu gastii

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela ... imi ploua-n gura de ce bine arata wafle ... nu am mai mancat din liceu cand stateam la o coada ca sa mai apucam sa ne cumparam cate una ... si tin minte ca era cam scumpa ...

Trimis colegu dupa oua , bagat crema in oala , asteptam sa se termine , va spun ce iese ...

Olim , reteta o gasesti pe ezidri la retete . Spor la treaba . Noi asteptam sa se intareasca sa dam iama in ele ca ne plac mult de tot la toata familia . mai ales ca am pus un ciolan afumat cu muullttaaaa carne ...

Revin dupa ce e gata crema !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput