La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Multumin din suflet pentru toate urarile!!!

Multumim ca v-ati gandit la noi - toate urarile de bine pentru toti fulguletii si toate mamicile - in special pentru cele cu bb2 - multa putere, cred ca e foarte greu - ma gandesc la voi si cred ca sunteti foarte curajoase !

Am petrecut ziua lui David departe de casa - la munte - bunicul a organizat totul - a fost bestial!

LA MULTI ANI! EVA IOANA GRIGORE RARES CALIN

TUDOR MATEI DELIA ANA MARIA

PUPICI,

Simo si David 2 ANI (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare minunate!

Sa ma asez si eu ca sa ma odihnesc putin... ca nu mai pot dupa un weekend agitat.

va multumim pentru urarile venite de la voi prin toate mijloacele informationale. Va si va imbratisez cu drag
Incep cu urarile neurate din lipsa de net acasa... cu intarziere dar... exista:
Eva de Fatima (mai treci pe la noi)
Grigore de Ruxandra
Calin de Roxana c.
David de Simo29
Tudor Matei de Bebyta
Delia Ana Maria de Lory32

Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!
Sanatate si bucurii le doresc si celor ce au serbat de Sf. Mihail si Gavril ziua numelui

Va poftesc pe toate la tort, fursecuri si un pahar de visinata .

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Iata si pozele de la super petrecerea lui Rares

Editez ca am pus ditamai carnatul in loc de link micutz dragutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Iata si pozele de la super petrecerea lui Rares

Editez ca am pus ditamai carnatul in loc de link micutz dragutz

tin minte ca odata, cand era Rares bebelus, ai pus un filmuletz cum facea el gimnastica in patutz cu picioarele :) si mi s-a parut un bebe asa de luuuung!..ei, acu cand am vazut pozele am avut aceeasi senzatie..e lung nu?...adica inalt! ..faina petrecerea!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ramsan, se vede ca v-ati distrat! Si ce de loc de joaca! Sunteti frumosi toti trei! Imi place mult poza in care Rares sta in cap :), parca-i Tito al meu.

Adina, ii sta foarte bine Alessiei in rosu! Si ce posetuta!

Noi l-am botezat in weekend pe Matei, o minune de finut. A fost asa de cuminte (cica vrea sa faca impresie buna in deplasare, mai ales nasilor :) ). Pe Victor nu l-am luat la botez pentru ca este foarte gelos! Mi-a fost teama ca va tipa in biserica si n-o sa aiba cine sa-l linisteasca. In schimb, ieri, a venit cu noi la imbaiat bebelusul. A chitait el putin "mami, mami" cand a vazut ca-l iau pe Matei in brate, dar curiozitatea a invins. Asa incat a stat cuminte sa vada cum il spal :).
Acum avem trei finuti! :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Desiree cum ti-ai mai amintit tu de bb Rares cand facea gimnastica de mic Si acum face (in paza aia cand e cu fundicu'n sus arata cum face tumba)... e inaltut 90 de cm si are 13 kg. Probabil ne mosteneste pe noi, ca si noi suntem destul de lungi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

David de Simo!

Calin de Roxana_c!

Delia Ana Maria de Lory32!

Tudor Matei de Bebyta!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

.. si cu intarziere:

Lucia!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

in primul rand doresc sa urez La multi ani tuturor fulguletilor, multa fericire si sa creasca mari si voiosi.

apoi as dori sa o felicit pe Dandusa pt un Raduc dragut si bucalat iar Crinuta e o mandrete de fetita.
o sa incerc sa citesc din urma sa vad si eu poze cu fulguletii.

aici sa va mai amintiti de noi
http://picasaweb.google.com/nicole.poze/Acasa?authkey=0y_oR8xc3LI#slideshow/5264629034247335458

poze de la pertrecerea lui Nicole 2 ani.

http://picasaweb.google.com/nicole.poze/Party2Nov2008?authkey=d8HdPfeb5_g#slideshow

Mergi la inceput

De dimineata:
G: Hai a mama, dincolo.
Babu: Nu e mama.
- Unde mama?
- Mama este la birou. Unde este tata?
- Tata a birou. Tatana a birou.
- Si Matei? Unde este Matei?
- Matei a birou, a gadinita.
- Unde este babu?
- Babu a birou, aici. Si arata spre ea.

Se scoala G dupa somnul de amiaza.. de abia trezit.. in costumul de strumf este ca un ursulet cald si pufos si imbujorat .. tine castana strans in mana. Se culca cu castana.. se scoala cu castana . Si-mi comunica plin de mandrie:
- Mama, nani a catana.

Ne jucam acu cu cuburile, construiam.. la care G mi le ia din mana hotarat:
- Nuuu! pune eu.
Si le pune.

continui.. ca nu ma pot abtine
Dupa baie, inca invelit in prosop, si-a incetatenit obiceiul de "masaj chiuitor". Se pune pe burta si asteapta sa-l maseze tata prin prosop.. dar intr-un stil mai dur/barbatesc de se misca G cu totul. Si in tot timpul asta chiuie si scoate sunete asa sacadate de la miscare aa-aa-aa-aa-aa-aa. Azi tati s-a facut ca ploua.. si G, infofolit in prosop, se intoarce pe burta si se pregateste.. si-si arcuieste spatele, si-si ridica popoul. Tati nimic. Deja nu mai avea barbatul rabdare si incepe sa aa-aa-aa-aa-aa-ie singur..., aruncandu-ne de sub prospop priviri poznase. Se-ndura si tati.

Dupa biberonul de seara.. stateam imbratisati si dezbateam ultimele barfe. G, analizandu-si mainile:
- Spalat mama.
- Da, ti-a spalat ieri mama mainile.
- Ughii
Eu uitandu-ma mai atent..
- Da, ti-au mai crescut unghiile. In cateva zile va avea tata ce taia.
La care G privindu-mi acu mie mainile cu atentie, exclama:
- Are mama ughii! (in sensul de: mai taie-ti-le )
- Da mama are unghii, asa au doamnele unghii mai lungi. Copiii si barbatii au unghii scurte.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput