La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 7
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianav Dia daca citesti as dori si eu de la tine informatii in legatura cu apartamentul in care ati locuit in Viena....asta daca nu face parte din vreun circuit exclusivist. Cum gasesc, cum fac rezervare si un pret orientativ, adica daca e sub 100 sau peste 100 euro/noapte, sa imi fac o idee. Eu as vrea sa fac rezervare pentru inceputul lunii ianuarie. Multumesc! Diana |
activeaza-ti pm-ul ca-ti trimit linkul. a costat 92 euro/noapte apartament cu 2 dormitoare si loc in garaj pt masina. apartamentele cu 1 singur dormitor erau pe la 70 euro parca. ai de ales din mai multe apartamente in acelasi bloc, si cu un dormitor, si cu mai multe dormitoare, alea cu 3-4 dormitoare sunt ceva mai scumpe dar sunt suitable pt 2 familii. ai acolo tot ce gasesti la tine acasa, confortul pt familii cu copii e incomparabil fata de o camera de hotel. si chiar sunt super ok, mobiler nou, aparatura tot ce vrei, curat-luna... atata doar ca n-ai room service
rezervarea se face on-line si n-am avut surprize.
Dia1609 spune:
nu mai stiu cine avea nevoie de biberoane dr. brown. vad ca au reaparut in ro, se pot cumpara si on line, se gasesc si marimi mari. cine e interesat, trimit link.
Dia1609 spune:
mey, io tot vroiam sa intreb de mai de mult: stie cineva de chris si de pisi alexandra? ce mai fac, sunt ok?
dianav spune:
Dia Nu stiu cum sa il activez, cred ca e activat ca am vb cu Teutz asa si functioneaza. Iti dau o adresa de mail, daca nu iti este prea greu.
diana.tutulan@gmail.com
pretul mi se pare ok avand in vedere ca ai masina in siguranta in banii astia.
si multumesc.
diana
dianav spune:
la siguranta masinii ma refer din punctul de vedere al regulilor rutiere,adica sa nu o parchezi in locuri nepermise, ca altminteri cred ca nu se pune problema sa o gasesti fara roti ca la noi....
Yagmur spune:
Fara a nominaliza doresc sa felicit din suflet toti fulguleti sarbatoriti in ultimele zile.
Din pacate, eu nu mai gasesc timp sa tin pasul cu voi... poate doar daca intru seara de acasa.. la job am intrat intr-un ritm infernal... asa mi se intampla cand nu mai avem zone noi de lucru.....
Dar ma gandesc la voi si sper sa nu ma uitati...
Va pup cu mare drag si pup in avans fulguletii de 2 ani ai lunii noiembrie....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
acs spune:

Calin

David

Delia

Felicitari mamicilor!
Dia, as vrea eu link-ul cu biberoane. Multumesc!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
| citat din mesajul lui dianav Dia Nu stiu cum sa il activez, cred ca e activat ca am vb cu Teutz asa si functioneaza. Iti dau o adresa de mail, daca nu iti este prea greu. diana.tutulan@gmail.com pretul mi se pare ok avand in vedere ca ai masina in siguranta in banii astia. si multumesc. diana |
tb sa-ti apara PM cu rosu in bara de sus. oricum ti-am trimis mail :)
acs, trimis pm

lizzy spune:
| citat din mesajul lui Ktrinel dianarus Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
nu prea stiu sa-ti zic ce e ala "torrent". un fel de server de unde iti descarci ce vrei de pe net. danita si lavinia m-au instruit initial cum sa descarc chestii de pe net, eu fiind anti-talent.

in pachetul ala mare de care ziceam sunt de exemplu filmulete cu winnie the pooh, de 20-30 de min, pe care nu le avem la TV si care ii plac tare mult lui marc.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Dbunny spune:
Noi nu ne laudam cu mare lucru...
Sambata a avut muci, azi nu mai are...i-a cam inghitit cred...s-acu imi face o caca moaaaaale de trebe imbaiat cupilu! chestiunea ciudata e ca face doar odat sau de 2 ori pe zi, adica la fel de des cum face el caca obisnuit.
Si nu mancam, deloc![]()
Aseara a inhatat biberonul cu lapte si dupa asta i-a dat tac'su un siropel...si-a facut greata si-a vomat tot! na...dar apoi n-a mai vomat...noaptea la 3 iar i-am dat lapticul si n-a mai vomat, deci dupa parerea mea a vomat fiindca-si facuse greata si vroia sa scuipe siropelul...dar prin cap imi trece si idea virozei intestinale...
Pup
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...