La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 6
adinazot spune:
Noi suntem dintrun chef in altul,aici am cateva poze pt cine vrea!
Va dorim o duminica placuta!
iulia-stefy spune:
Salut!
Stefy o tine de joi cu febra 39-40, facem tratament, acum vad ca mai urca temperatura, dar la intervale mai mari si cu valori mai mici. Sper sa fie bine pana maine.... Oricum maine mergem la control, la pediatru sa vedem ce zice. Ca tuseste de mama focului. Vineri seara dupa ce a baut laptele a inceput sa tusesca... o tuse seaca... si a tusit pina a vomat tot ce a apucat sa manance.
Imi pare rau ca iar am ratat intalnirea, dar parca de fiecare data se intampla ceva....
La multi ani!
tuturor sarbatorililot pe care i-am ratat si celor care sarbatoresc de Mihail si Gavriilsi scuze....
LA MULTI ANI RIANNA, EVA, DELIUTA, BOGDAN, RARES, SERBAN, GRIGORE, CALIN, DAVID !
asiza, multumim de aprecieri.
Teutz, ramsan, acs, multumim ca va ganditi la noi.
Dandusa, am vazut pozele.... mai pe diagonala, dar mi-s asa de dragi acolo unde sunt impreuna....si cum il iubeste Crinuta pe Raducu.
Roxana, felicitari.
leyla, multumim de intrebare. Ziua e mai bine, dar noaptea mai creste temperatura, dar nu asa mult ca la inceput.
In rest, ea e zglobie, vorbeste din ce in ce mai bine. Cand suna telefonul, zice "suna Lu", adica sora mea, cu care vorbeste ea de obicei la telefon. Pe mine nu m-ar suna sa ma auda zilnic, dar pe Stefy o suna. Si asa ma distrez cand o vad cu telefonul si cum gesticuleaza de parca Lu ar vedea ce ii arata ea.... Mai nou se dezbraca de pantaloni, are ea o treaba cu ei. Aseara m-a ajutat la framantat... vorba vine, ca s-a facut toata numai aluat, dar asta e o alta poveste. Nu se prea vede ca e bolnava, doar solicita mai multa atentie decat de obicei. Se lipeste de mine si vrea in brate mai mult decat de obicei.... Medicamentele le i-a fara mofturi.. Cu somnul stammai prost, ca la cresa nu prea doarme, acum nici acasa nu mai vrea sa doarma la pranz.Sta cuminte in pat, dar cu dormitul.... mai putin.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
bamboletta spune:
Calin si David...la multi ani! 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
flore26 spune:
Nici nu stiu cum sa incep...ce sa va spun...ce sa va povestesc...
Bun...despre ALESSIA: e o scumpa si o vorbareata...merge la gradi, ii place f mult si, spre surprinderea mea s/a acomodat foarte repede ...inca nu am lasat/o sa doarma, dar cred ca incepem de maine. Vorbeste de numa, foarte bine si iti spune niste chestii de ramai masca
Ca sa nu va mai spun ca are 11,5 kg, de fapt avea acum catva timp,si mananca de numa...Am avut emotii de cum o va primi pe EMMA...mult mai bine decat ma asteptam...o pupa toata ziua, ii zice " daga mea si iubita mea", " esti mumoasa si cuminte", " suca te iubeste", " esti sulioala ei"...cand EMMA plange ii da suzeta, iar daca o scuipa ma striga pe mine " mami, tzitzi, sa cheasca male, male"...Ei, acuma sa nu va ganditi ca e totul perfect 

...de fiecare data cand se intampla sa aibe amandoua nevoie de mine in acelasi timp ma apuca un plans...E frumos cu doi, e extraordinar de frumos, fizic nu/i greu, cel putin nu pentru mine, dar psihic ma termina...
Am avut probleme cu laptele...primele zile i/am dat completare, iar acum m/am mai linistit, si de vineri papa exclusiv san si sunt foarte fericita...EMMA e cuminte, papa si doarme, rade cand o iau in brate si face niste gropite de imi vine sa o mananc...Ce sa va mai spun...nasterea a fost usoara...cu peridurala, cu pile la anestezist de am ras intr/una, fara dureri a doua zi...deci, intr/un cuvant...perfecta, la fel ca bebele...Poze inca nu am, pentru ca nu gasesc cablul de date de la aparat...e undeva printr/un sac...sper saptamana asta sa dau de el...Va multumesc ca v/ati gandit la mine...ca mi/ati facut galerie, ca m/ati sunat,ca mi/ati trimis mesaje, ca v/ati gandit la mine...a contat foarte mult... Sper sa apuc sa intru macar o data pe zi sa va citesc, sa ma destind cu voi si sa ma descarc cand imi vine sa/mi iau campii...va pup pe toate...
bamboletta spune:
Neata
La Iasi e mult soare si frig
9 grade 
Noi am sarbatorit-o pe Gabriela prin oras
la spatiu de joaca pt copii,doamne cata bucurie si energie avea
sunt fericita a luat in greutate ce a pierdut cand era bolnavioara are 11.100 kg
dar tot slaba mi se pare
are cam 89 cm,fotomodel ![]()
vreau sa-i tai bretonul
ii vine parul in ochi si clame nu mai vrea sa tina,poate iese stramb acum sa vedem daca sta
Iulia-multa sanatate la printesa 
Dianav-mai multe nu stiu sa-ti spun despre vaccinuri,noua asa ne-a spus medicul de familie ca schema de vaccinare s-a modificat si nu mai facem nici un vaccin acum,cum noi am facut schema de vaccinare cu pentaxim mi-a zis ca putem face prevenar optional si cred ca o sa-l facem luna asta ![]()
duminica placuta 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.
asiza spune:
LA MULTI ANI, CALIN!!!
Sa cresti mare si sa fii sanatos! Roxana, te mai asteptam pe la noi!

LA MULTI ANI, DAVID!!!
Te pup tare tare si-ti doresc tot ce-i doresc si lui Denis! Simo, toate bune?

Ma duc ca pic de somn, nu inainte de a spune ca m-am bucurat tare ca a scris Flore din nou...Mamico, sa-ti traiasca minunile! 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dianav spune:
Dia daca citesti as dori si eu de la tine informatii in legatura cu apartamentul in care ati locuit in Viena....asta daca nu face parte din vreun circuit exclusivist. Cum gasesc, cum fac rezervare si un pret orientativ, adica daca e sub 100 sau peste 100 euro/noapte, sa imi fac o idee. Eu as vrea sa fac rezervare pentru inceputul lunii ianuarie. Multumesc!
Diana
dianav spune:
Teutz Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine si sa ne vedem copiii mari, sa ne crestem nepotii si asta doresc la toata lumea!!!
Dianav