La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ptiu ptiu ...rusine mie ca uitai...
LA MULTI ANI SERBAN!
Mami Luciaro, sa-ti traiasca feciorul de 2 anisori si sa va umple casa de fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI tuturor cu numele de gabriel(a) si mihai(ela)!
dandusa ,e atat de scump grasunelul...si asa de frumosi sunt amandoi cand dorm unul langa altul.. mamico
flore te asteptam cu pove despre printesele tale..si poze binenteles
rares
grigore
eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FLORE,sa-ti traiasca printesa Emma Gabriela!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

rares
grigore
eva

LA MULTI ANI GABRIELE, MIHAELE , MIHAI SI GABRIELI !!!

Distractie placuta!

noi ne omoram ziua asta ploioasa cu Disney Channel ...ce bine ca exista asa ceva...numai productii Disney ...si eu ma uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

coane Grigore sa cresti mare, sanatos, frumos, sa ai o viata lunga si plina de soare si bucurii!!!!
eva

nu mai pot scrie .... poate maine
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel
noi ne omoram ziua asta ploioasa cu Disney Channel ...ce bine ca exista asa ceva...numai productii Disney ...si eu ma uit

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

apropos de asta, am gasit un torrent huge pack disney&pixar, sunt 62GB de desene animate marca disney si pixar. de la clasicii dalmatieni, dumbo, pitici, etc la mulan, aladin, winnie si tot ce-ti mai poate dori inima. merge de la 2 ani in sus :) pana pe la 30, ca si noi ne uitam

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

GRIGORE, RARES SI EVA, sa cresteti mari, sanatosi, fericiti, alaturi de parintii vostri!! LA MULTI ANI!!!!
Ruxandra, sa-ti traiasca si barbatul si toata famelia ta Super tare raportul de 2 ani, in stilul tau!

offf, imi pare rau c-am ajuns acum pe finalul chefului, dar am fost in Ungaria la zoo, si am ajuns acasa tarziu apoi spalat pruncul, stiti voi. Super a fost!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianarus ...io tot ce stiu e ca torent e legat de ploaie, de apa...si cum la mine ploua.....la mine e la TV.sunt seriale scurte, nu sunt lung-metraje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Serban
Eva, Rares si Grigore

sanatate, noroc si multe bucurii
sarbatoritilor de sf. Mihail si Gavril

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI PENTRU TREI FULGULETI FRUMOSI!!!
CALIN
DAVID
DELIUTAmamici Roxana, Simo si Lory, sa va bucure binunile sfletul si casele, sa fie sanatosi si sa creasca frumos! Iar voi poate veniti sa ne mai ziceti ce mai faceti...

Mergi la inceput