La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Dandusaaaa, m-am topit! Doamne cat sunt de frumosi, de dulci, de perfecti, de.... imi vine sa-i mananc. Felicitari pentru comorile minunate.
Flore, bine-ai revenit printre noi, acu mami de 2 frumuseti.
Am admirat poze supe de la petreceri de Halloween, Denis si Luca frumos costumati iar mamicile din dotare slabe si sexi.
Porumbita, mortala costumatia lui Mario de ziua lui.
Roxanica, felicitari pentru job, sigur o sa te descurci.
Donia, sanatate multa Cristinelului. Asteptam si de la voi poze de Halloween...dar s-ar parea ca anul asta s-a lasat cu sleep-over, deci ce secrete ti-a impartasit Roxanica?
Ramsan, sa va fie de bine mutarea la casuta! sa traiti fericiti pana la adanci batraneti in ea!
Ruxandra, ma bucur ca e Ok Grigore cu cohisorii, da ce cumintel flacaul.
Adina, am savurat toate pozele voastre frumoase de la plimabrile prin parc.
Teutz, supertare faza cu concediul de o luna...iti doresc sa-l savurezi la maxim!
Iulia-stefy, cum mai e pitica?
Dia, tu ce cauti in butoi, vezi ca l-a inchis Bambo parca.

Fug la coafor ca diseara avem chef...de vreo doua saptamani ne-a apucat petrecareala...chefuri turcesti..cu cantareti veniti de prin Turcia...va pup pe toate si un we minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Rares

Grigore

sa cresteti mari si sanatosi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

La multi ani Eva!
La multi ani Grigore!
La multi ani Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Am venit sa-mi iau urarile ca-s Cristina Mihaela...multumesc! Si fratele meu Gabriel.

La Multi Ani conu' Grigore! Ruxandra sa-ti traiasca feciorul mic! Si al mare boier! Iaca ziua lui e in aceeasi zi cu Mitica si cumnata mea, 7 noiembrie...

La Multi Ani Rares de Ramsan sa fiti sanatosi si aruncati s-aici ceva tort de mere!

La multi Ani, micutei Emma GABRIELA! Hai Floar cand lovesti in noi cu poze?

A-deju...da-o-n mama ei de treaba. Macar buna ziua, suntem sanatosi, sanatate va uram, pa! Vii???

Dia, ce se-ntampla doctore? Ce face Oana? Mai-mai lu' mami si-i trece!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Eva
Grigore
Rares
La multi ani!si celor ce isi serbeaza onomastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim, multumim, multumim.

Pai sa venim cu raportul.. asa niste masurari aproximative.. 10,7 kg si cam 83 cm. Vorbesc binisor, sunt foarte hotarat si stiu exact ce-mi place si ce nu... extrem de greu de pacalit. Rad tot asa de frumos si sonor ca mama , si sunt (in aparenta) bland si linistit ca tata, (sigur nu ca mama ). Il copiez intocmai pe fratele meu mai mare M.. si-i cam dau iama in jucarii. Asa ca stiu deja de Spiderman si de personajele din Scooby-doo.. Fred, Delma, Shaggy.. pe care le tarai dupa mine. Am o dexteritate deosebita pt jocurile cu mingea.. dat cu sutul si priza la aruncat mingea, .. bunicu zice ca am stofa atat de fotbalist cat si de handbalist . Olita nu ma intereseaza acum nici cat negru sub unghie... cu toate ca asta vara am "produs" de cateva ori. Mama zice ca .. cica mai incercam la primavara. Tot mama zice ca de luni va pleca la servici.. si ca nu vom mai sta atata impreuna.. dar zic c-o sa ma descurc cu babu si cu tanti Mitza. Cam asta.. In rest sunt putin ingrijorat.. am asa o senzatie ca nu-mi mai cresc buclele la loc..

Va multumesc pt urari, mamici minunate si confrati fulguleti. De abia astept sa ne mai vedem. Pe curand!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

la multi ani, Eva!

Mami Fatima, sa-ti traiasca fetita. Sa fie sanatoasa si voioasa si tu mai baga un rand pe-aici. Te asteptam!

La multi ani Rares!

La multi ani de Sf Mihail si Gavril!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani coane Grigore! Sa cresti frumos, sanatos si la cap buclos... m-ai terminat cu buclele
Ruxandra, felicitari pentru sugubat si va doresc un week-end perfect!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Rares!

La multi ani Eva!

Felicitari Ramsan si Fatima pentru fulguletii de 2 ani!

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Mihail is Gavril!

Multumim si noi de urari, atat Gabrielul, cat si Gabriela, caci Roxana, nemultumita ca ea nu are decat un singur prenume, a hotarat ca se va numi si ea Gabriela , asa ca o sarbatorim si pe ea azi.

Leyla, multumim, Cristinel e pe calea cea buna. Roxana mi-a povestit cate-n luna si stele, ce s-au jucat, ce au mancat, ce-a zis una si ce-a zis alta... asa, la ritm de mitraliera, ca n-am inteles nici jumate Dar era rupta de obosita, ca mai mult au stat la taclale decat au dormit... de fapt ma pregatise ea dinainte ca asa se va intampla. Dar a venit acasa extrem de incantata, ceea ce m-a facut si pe mine fericita.
Distractie placuta la petreceri!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chir ca distractie frumoasa la petreceri!!! Ca-s multe si fericite!
LA MULTI ANI EVA!
LA MULTI ANI RARES!
LA MULTI ANI GRIGORE!
Mamici fericite sa va fericeasca copiii mai ceva ca pana acum!
La multi ani Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele!!!

Mergi la inceput