La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

am fost f impresionata citind din urma ca v-ati adus aminte de noi si eu, rusine sa-mi fie, nu am intrat macar sa va multumesc la timp.
Multumesc frumos deead, adinazot, Donia, dianarus, mamaana si Dia1609 pt urarile voastre. scuze daca am omis pe cineva ca am citit f fugitiv.

Am reusit sa vad si eu cateva poze de la petrecerea Antoniei si a Alessiei doua papusi, Antonia o cocheta, super dichisita cu margele si bratari deja! iar asta trebuie facuta tablou, super faina
http://picasaweb.google.com/adinazot/30102008ZIUAPRINTESEIALESSIA#5263050495713868690

dianarusma bucur sa aud ca va ajuta crema aia. Cand ti-am luat tie, mi-am luat si eu pt maini si sunt f multumita.

florefelicitari pt Emma cea dragalasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra ce frumooooooos!! nu-i asa ca acum parca sunt mai calzi, mai frumosi, mai..perfecti?? Si imaginea aia de copilas scump proaspat trezit, imbujorat, cald...o, o cunosc perfect, parca-l simt cald Uite, asa arata ursuletul meu imbujorat, ni-l arati si pe strumful tau?? Si poze de la chef??
La serviciu cum a fost azi??
Ramsan, ce frumos ati amenajat camera lui Rares! Foarte fain cheful, sa va traiasca flacaul!
flore, multa, multa putere sa-i impaci pe ingerasii tai, sa-i intelegi, sa-i ajuti sa se inteleaga , cred ca e greu, oricum pt. mine esti o eroina!
lacramioara, multa sanatate !!
almo, bine-ai revenit!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Almoooooooo, ce fetita frumu tii tu ascunsa. Si de mamica zic acelasi lucru. E asa dulce cu carliontii aia...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Poftiti la si , caci astazi este Sfantul Victor!
Tito este in centrul atentei, dar ii sarbatorim si pe socrii mei.

I-am luat lui Victor o carte de la Editura Crisan, recomandata de Lavinia . Sunt bursucii mei foarte incantati, caci rotesc de zor si trag de cartoane :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Acs, sa iti traiasca Victorila!..si socrii!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Almo, ce carliontata frumoasa! Pare ca s-au distrat tare bine copiii la petrecere! Imi place mult cum a fost imbracata Nicole. Si-i sta foarte bine in rosu.

Multumesc desiree! Apropo de sfantul asta: bunicii mei din parte tatalui au fost Victor si Victoria, socrii mei sunt Victor si Victoria. Nu ma pot stapani sa nu ma gandesc daca pe undeva o fi si Vichi a lui Tito :).

Roxanica, vai ce scump e ursuletul! Asa-mi vine sa-l pup!

Victorila s-a trezit astazi la 4 si a cerut lapte. A mai dormit vreo ora si m-a strigat. M-am strecurat in pat langa Ioana (Maria m-a anuntat ca nu poate dormi cu mine :) ), ca sa fiu aproape de el daca mai striga. Pe la 5.30 a vrut in brate si a dormit asa pana la 7. Era asa imbujorat si transpirase cu capul pe pieptul meu! Sa-l mananci, nu alta! Iar Ionica dormea atat de frumos langa mine! Ea doarme cel mai linistit, ghemuita in pilota, cu cateva jucarii de plus si cu paturica in brate. Ceilalti bursuci sforaie :), dar Ioana e asa de linistita (cand era bebe o trezeam de teama ca nu mai respira :) ).

Ruxandra, parca mi-l si inchipui pe G pregatit de masaj, cu spatele arcuit si funduletul in sus :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
prind un moment si top pe forum
pe la noi pe acasa schimbari multe. s-a fcut mama "rea".
dar sa incep cu inceputul. dani foloseste inca suzeta. in primavara am reusit sa il convingem ca stam cu suzeta numai in casa, adik nu o mai luam si afara. ei ... de cand a venit frigul, dupa amiaza nu mai vrea sa iasa afara (cu greu il convingem), asa ca mai mult in casa. si mai toata ziua cu suzeta in gurita. asa ca de sapt trecuta am inceput reeducarea copilului in sensul: "suzeta numai la nani". n-a fost usor, a cam plans, dar am reusit sa ii distragem atentia, ne jucam in draci, nu avem nici un moment de respiro. multumesc lui DD ca totusi trecerea a fost destul de lina, in sensul ca nu au fost momente in care sa nu putem sau sa ne vina f greu sa il linistim. asa ca acum primim suzeta numai la nani ... mare realizare pt noi.
in al doilea rand dupa o noapte in care mi-a cerut lapte la 10 la culcare, la 12, la 00.30, la 1.15, am decis ca biberoanele s-au "stricat" si ca trebuie aruncate toate. asa ca nu mai avem biberoane. seara la culcare mananca lapte cu cereale, bea lapte cu paiul din castron (a vazut la tom&jerry ) si apoi gata lapte. daca mai vrea primeste doar din canita. si bineinteles ca din canita nu vrea. inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte si imi cere lapte, dar pana acum nu am avut nici o noapte in care sa planga f mult sau sa nu il pot linisti. bine ... au trecut doar 3 nopti de la aruncarea biberoanelor. dar sper ca suntem pe drumul cel bun. imi place ca e smecher ... seara si noaptea ma cheama numai pe mine. de cand cu biberonul tot pe mine ma cheama, dar dupa ce vede ca nu are sorti de izbanda il cere pe tati ... "poate pe el il pot prosti". dar dupa ce se mentine si tati ferm pe pozitii adoarme. Doamne ajuta sa il tina bunul obicei si sa scapam de bibe.
adevarul e ca pe langa faptul ca nu e bine pentru el nici eu nu mai rezistam ... ma trezeam si de 10 ori pe noapte ... sa il tin de mana, sa ii dau lapte, sa ii vorbesc ... iar a doua zi la munca ...
pentru ca mi-a dat idee ruxandra (super scump G cu discutiile voastre ) dani dimineata:
dani: "mami peaca a sevici"
tot el: "dani nu pange, dani cuminte, papa tot tot, mami vine epede, acasa a dani, cu masina"

eu: "dani, te rog mananca si tu ceva"
dani: "dani papa tot tot, face muchi (muschi), mege a gadinita si a scoala" (amandoua in acelasi timp ... eventual )

in alta ordine de idei ... dupa ce am vorbit cu o persoana f draga mie, fosta presedinta de la salvati copiii, am aflat ca nu e deloc bine sa vorbim cu copiii la persoana a III-a. adica nu asa: "mami are buba" ci "eu am buba". nu "dani a facut buba" ci "tu ai facut buba". pentru ca vorbind cu ei la persoana a III-a putem toate sentimentele in alta persoana, ca si cum nu ar fi ale noastre, ale mele si ale lui. si nu face f bine nici in construirea relatiiei, important e sa stie ca noi doi avem o relatie, nu mami cu dani. ati inteles ceva? ma rog ... noi acum lucram din zor si la asta, ne controlom cat putem de mult si sper sa reusim si schimbarea asta rapid.

cam atat de la noi ... pe fuga ca treaba e multa ... sorry ...

va pup pe toate!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut!
La multi ani Victorila! Acs, sa-ti traiasca baiatul!!!
Vazut pozici de Nicole cea frumoasa si Rares care a crescuuuutttt muuulttt!!!
Eu am inima asa de grea...in cateva ore zbor la Frankfurt pentru 3 saptamani...si nu ma pot dezlipi de baiatul meu!
Niciodata nu am avut astfel de stari! Nu pot sa ma opresc din plans, el simte si se lipeste de mine strans strans!
Incerc sa ma consolez, insa 3 saptamani chiar e tare mult...
Am o singura mangaiere, acolo se pare ca e wireless asa ca o sa-l vad pe pui pe web cam, in fiecare zi!
O sa treaca tare greu timpul, o sa mai si intru pe DC sa va mai citesc, poate asa sa-mi treaca timpul mai repede.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Neata!

Sanatate si noroc Victor de acs, mami de trei bursucei! ce frumos mai dormiti voi ma!

Roxanica multumim de aprecieri. Ne-am straduit sa ii oferim un spatiu placut, dar la toata treaba asta ne-a ajutat foarte mult sora mea care este si nasha de botez a lui Rares. De la ea Rares a primit cadou masuta cu scaunele si sevaletul :)
Laura felicitarile mele pentru realizarile lui Dani Si noi trebuie sa scapam de biberon si nu stiu cum sa incep. De ceva timp ii spun lui Rares ca si Terra (o catelusha batrana pe care o avem) are nevoie de biberon. Sper sa renuntam si noi usor usor.
Desteapta tipa care ti-a spus de vorbirea la persoana a III-a! Bravo voua! Cred ca vom urma si noi exemplul vostru.

Noi avem alt exemplu foarte bun: olita copilului trebuie sa stea in baie (acolo unde si toaleta adultilor) nu in sufragerie, nu la TV Asta e o chestie pe care mi-a spus-o nasha mea care este psiholog pediatru

Ruxandra scump de tot G! Ce mai converseaza el

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Victorila
Ramsan - super petrecere, copii s-au distrat de minune ... ce fain e la casa - mult spatiu .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput