La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asiza Dia, wow, ce surprize ne fac copiii astia. Bravo Oanei ca s-a obisnuit atat de rapid la program lung. Si tie reacomodare usoara la serviciu! ...inca o intrebare pt tine: cu ce pasta de dinti o speli pe Oana?Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
nu o spal cu pasta de dinti, nu consider inca necesar... am vb cu mai multi prieteni stomatologi care spun ca e ok dc o spal cu pasta dupa 3 ani.... oricum, cand o sa incep sa-i dau pasta, o sa fie din aia fara fluor, ca eu ii dau zymafluor

danita spune:
hehe si la noi tot vichend :) pupici pe botici !
incepem sa ne revenim d ela raceli dar inca nu suntem refacuti 100% !
D
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani Panaa!
Dia, capul sus, ca ai sa te descurci. Ma bucur ca ii place la gradi.
Dandusa, ce frumos poestesti de minunile tale.... Tu ne incurajezi la bebe2.....
shoshika, ce frumusel e Tudor. E un adevarat cavaler. In ceea ce priveste cresa, ar trebui sa mergi sa il inscrii de pe acum, ca e jale cu locurile. Eu pe Stefy am inscris-o anul trecut in ianuarie si abia in mai a avut loc. Asta in Iasi, la voi nu stiu cum stau lucrurile.
Multa sanatate la toti trei.
asiza, ma bucur ca Denis e bine. Imi place ce povestesti tu de gradinita.
Noi am fost putin afara, dar suficient cat sa o oboseasca aerul asta rece ca sa doarma la o ora potrivita si nu pe la 15 cum mi-a facut sambata trecuta. S-a jucat cu pitre fruze.... avea manusi si le-a facut negre... dar mai conteaza?? Important e ca ea s-a simtit bine. Cand am ajuns acasa a mancat, chiar si desert... si apoi a cerut nani de buna voie.
In rest... coloram, i-am scos niste desene pentru colorat la imprimanta, ca bietele carti de colorat, tot numai foi au ajuns. Are o placere sa le rupa si nu stiu cum s-o dezvat. Daca sunt foi simple, nelegate intre ele, nu le rupe. Asa ca am cautat pe net carti de colorat si i-am listat si "coloreaza" mai mult pe alaturi si in toate directiile, dar are treaba. Toata casa e numai foi, numai creioane colorate si numai clame. Are o pasiune pentru clame. Cum o scot afara ma trage de mana la toneta de unde luam clame si nu pleaca fara sa primeasca de acolo ceva. Asa ca de cate ori mergem afara cumparam clame. Si daca s-ar putea sa i le pun in par pe strada. Isi scoate fesul ca sa-i pun clama....
Zilele trecute n-a putut s-o duca la cresa pina nu i-a pus clama in par... si doar gluga de la geaca pe cap. La cresa nu a putut nimeni sa i-o i-a de pe cap si inapoi a venit tot cu clama in par. Iar a doua zi, i-a cazut clama cand a dormit si si-a dat seama acasa si a facut un taraboi.... si cum era sa ma duc la cresa sa cer o clama de 2 lei? i-am dat alta.... si am zis ca s-a terminat. Ziua urmatoare cand s-o iau de la cresa, si-a adus aminte de clama, frate si s-a intors la doamna si a cerut clama. Ca sa-mi spuna doamna, ca ea toata ziua a aratat in directia dulapului pe care pusesera ele clama, dar nu au priceput ce vrea.
Cam astea despre noi, ca m-am intins destul. A.... si mucii de rigoare si tusea, care am inteles ca va mai dura vreo saptamana dupa ce terminam tratamentul.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Dia1609 spune:
raluca, desiree, merci mult de ponturi, mai caut 
vad ca tot se poarta, asa ca, de la gospodinele pricepute as dori si eu o reteta de turta dulce (una care sa iasa moale, nu tare) ... e necesar sa precizez ca tb sa fie usor de facut?
ca am luat din austria o turta dulce moale si bunaaa
... si a mancat oana in disperare... dar se pare ca n-am luat destula, ca s-a terminat :)).. asa ca as face eu, dc as sti ca iese mai moale...
ruxandra, te-ai acomodat la job? cum e? :(
Dia1609 spune:
oana se joaca tot felul de jocuri cu role player
... eu sincer, ma asteptam sa se joace asa ceva pe la 4-5 ani, dar se pare ca-s depasita
. de ex: ne jucam de-a magazinul. isi ia niste carti de joc (de ex) si ma anunta: "mama, plec magazin. cumpar oua"
si atunci tb sa intru in joc, zic ca sunt tanti de la magazin, o intreb ce doreste, imi zice ca oua, o intreb cate, zice ca 3, ii zic ca o costa 3 lei si-mi da 3 carti de joc si-mi cere bonul
. apoi mai cere rosii, cicolata, etc... toate produsele eu ma fac ca i le dau, ea se face ca le ia (deci sunt imaginare), le baga in buzunar sau in plasa, zice ca-i da karlei (prietena ei) un ou, sau o rosie, etc... asta ar fi una din variantele de jocuri. ma gandesc sa-i iau jucarii din alea gen ladita cu fructe/legume, cosul de supermarket plin de produse (zahar, ciocolata, faina, paine, suc, etc), dar sincera sa fiu n-am gasit pe-aici. dc stiti unde gasesc, pliz dati info
cu bucataria pe care vreau sa i-o iau, stiu sigur ca s-ar juca super... ca are tot felul de craticioare, polonice, face ea papa acolo si-mi da sa gust... dc ar avea plita, cuptor, chiuveta (si toate cu luminile si zgomotele aferente) cred ca ar fi in culmea fericirii. deci asta obligatoriu i-o iau de ziua ei.
Dia1609 spune:
iulia_stefi, la oana au tinut mucii/tusea mai mult de o sapt dupa ce era deja bine... adica mai avea muci pe gat care o faceau sa tuseasca sporadic, mai ales cand era intinsa la somn... dar au trecut ca prin farmec acum... sper sa nu-i mai aud prea curand... da' acum c-a venit frigul, sper ca s-a terminat cu virozele astea nebune 
bai fetelor, nu va luati dupa dandusa (am apucat sa-ti spun ca raducu este minunat? si crinuta desavarsita cum sta acolo langa el
) care spune ca-i usor cu 2, ca ea se descurca cu crinuta mica si era singurica de luni de zile, iar noi celelalte ne dadeam cu capu' de pereti cand ramaneam 2 zile singure acasa (vb de mine)... mai in gluma mai in serios, nu ma indoiesc ca pt dana nu e f greu si ca se descurca minunat.... da' nu cred ca io m-as descurca tot asa de bine... asa ca, oricat de frumoasa ar fi viata cu 2 copii cu diferenta mica de varsta intre ei si oricat mi-e de dor de un bb mic-mic, eu una mai astept o tura, sa fie oana mai mare si mai cooperanta ![]()
kikineata spune:
Dia, exista pe LR, care mie dealtfel nu-mi place deloc ca dai banii aiurea, dar la jucarii mai au cate ceva, so...exista o taraba cu fructe, legume...http://www.laredoute.fr/vente-marchande-berchet.aspx?productid=324155112&documentid=419508&single=false&categoryid=49061795 . Cred ca momentan nu mai livreaza la noi decat de pe .ro (mai scumpe probabil). Dc mai gasesc altceva iti spun sau poate gasesc io pe undeva fructe/legume din plastic ..dau de stire.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
dandusa spune:
Dia,
iti dau reteta mea de turta dulce,poate-ti place,f simplu de facut...
250 g faina
100 g zahar
2 oua
1 lingurita bicarbonat
4 linguri de miere
1 lingurita de scortisoara
1 ou,1 galbenus,50 g zahar,mierea se freaca impreuna apoi adaugi bicarbonatul,faina,scortisoara,intinzi foaia si le faci cu formele sau faci bilute pe care le presezi cu palmele
glazura:
albusul ramas,50 g zahar se bat spuma cu o lingura de zeama de lamaie
glazura se pune dupa ce s-a copt turta dulce nu inainte cum am facut eu![]()

deci le lasi sa se raceasca ,le pui pe un gratar si pui cu lingurita glazura,lasi sa se intareasca si gata turta dulce
Asiza,
super tare gradinita si programele lor...,mi-ar placea si mie sa devin educatoare pentru o ora macar
Desiree,
ai dreptate,Crinuta este implicata in orice(daca doreste binenteles)
da,suge si acum...dar in joaca...,imi pare ca ma testeaza...,ia sfarcul in gura si ma priveste cu coada ochiului sau zambeste strengareste
,nicioadata nu a supt propriu zis,doar se face
in schimb a savurat laptic din pompa
,statea picior peste picior cu un biscuite intr-o mana si cu pompa cu lapte in cealalta mana,dupa ce l-a dat peste cap cica "alta,alta"![]()
ce fel de peste dati copiilor si cum il preparati?ce condimente folositi?
nu reusesc sa-i gatesc pestele pe gustul ei...,in concluzie nu mananca peste...nu cred ca a mancat mai mult de doua dati...si asa ma ofticccc
Mamica stralucitoare
40 fix,fix,fix
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Dia1609 spune:
dandusa, incearca sa-i dai pangasius proaspat file... pangasiusul dc e proaspat nu miroase si poate nu-l refuza... eu il fac simplu la cuptor cu un pic de unt pe el (sau facut la abur, dar mai rar)... nu prea pun condimente cand il fac pt oana... nici ea nu se omoara dupa peste, dar uneori il fac bucatele dupa ce il scot din cuptor si mai pun peste niste cascaval ras si-l mai bag 5 min la cuptor... asa o mai ametesc sa-l manance, ca nu-si prea da bine seama ce e
... incercati si voi, poate merge :))
stii cum a mai mancat oana pestele asta-vara? la gratar, bine rumenit, cu rosii ![]()
merci pt reteta de turta dulce, azi cumpar ingredientele si maine incerc impreuna cu oana