La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 18
mamaana spune:
la multi ani Dani
la multi ani Adina!
dandusa ma faci sa rosesc
dar nu e asa greu cu 3 copii, din contra
; aud din ce in ce mai multa lume in jurul meu ca familia perfecta e cea cu 3 copii
azi dimineata am avut show: 'pitzi pitzi paida'
imi cantau amandoua si radeau![]()
pacat ca dimineata avem numai 20-30 minute de stat impreuna, timp in care tre sa le si spal/imbrac ca de mancat mananca la nona (se duc la ea si cum de deschid eu usa incep sa fuga si sa strige 'hello nuna')
mamaana spune:
mi-am adus aminte acum de cum era tudi al meu tot cam pe la aceeasi varsta ca fulguletii: cand eram numai noi doi totul mergea struna, cum aparea taica-su acasa incepea foiala, saritul peste tot, tipat, de bucurie ca venea acas si ca putea sa-si petreaca timpul cu amandoi parintii, asa se manifesta el;sigur e acelasi lucru si la crinuta
flore26 spune:
DANI 

ruxandra_sb spune:

La multi ani Dani!!!

Laura, sa-ti traiasca pruncutul cel frumos. Sa fie sanatos si voios. 
de M (6) si G (2)
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanica2006 Io-s muuuuuuuult mai bine referitor la spaima de reintoarcere la slujba, gata nu ma mai sperie atat de tare. M-am gandit bine de tot si sincer, nu mai pot sta acasa inca un an ori doi.Asta-s eu! Pana ma intorc la serviciu David isi petrece tot timpul cu mine, asa ca nu am exersat papatul si dormitul cu bunica, nu pot acum sa rispiesc timp pretios, sper ca odata pus in fata faptului implinit o sa se adapteze cumva. |
Bravo raza de soare. Asa-mi place de mata. Si da, o sa fie bine.

de M (6) si G (2)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Panaa!!
Adina, multa sanatate lui Ale. Ma bucur ca e mai bine.. da stiu ca sunteti curajosi. Bafta sa fie usor, pt toata lumea. ![]()
Danutz, in ce societate cosmopolita te invarti! Super.. mie-mi place si mi se pare tare intersant sa fie lume de toate natiile si din multe colturi ale lumii.
Laura, azi dimineata la 6.30 m-am trezit si l-am gasit pe dani in pat cu noi, nu stiu cand a venit, s-a urcat in pat langa mine si a adormit .. dragul de el. ![]()
Dia, 
Ingeras.. zi asa numai un cuvant.. si mai departe ne-om descurca noi. ![]()
Si zici.. ca-i blond Radu cel voinic? Breee.. Si-am notat si reteta. Si mie mi=e dor de stat la taclale cu fetele mele dragi.. ![]()
Shoshika, sper sa gasiti o solutie. Poate o convingi pe bunica sa stea macar asa pana spre vara.. sa mai treaca sezonul.
Mey Asiza.. da talentata mai esti.. nu e usor sa le captezi atentia. Jos palaria! Poate ti se deschide apetitul si te reprofilezi. ![]()
.. ma duc sa ne uitam pe poze.
de M (6) si G (2)
shoshika spune:
multumim, asiza! multa sanatate si voua! e super ce povestesti tu de la gradinita! super!
ruxandra, as vrea eu sa o pot convinge pe mama sa stea mai mult... dar n-am sanse. ea inca lucreaza, desi s-a pensionat teoretic. are firma ei si atat cat munceste, atat castiga. de-asta nu o pot face sa renunte. ne-a ajutat foarte mult cu bani si pentru casa si nu pot sa-i cer prea mult... as fi rautacioasa sa fac asta, asa ca... va trebui sa ma descurc altfel. dar nu stiu cum. vorba ta: gasim noi o solutie, dar mi-e foarte frica sa nu ajungem la extreme. sa-l ducem pe tudor la parinti. la ai mei sau ai sotului. in ultima instanta... asta om face (desi nu-mi doresc asta deloc!!!)
Laura13 spune:
mamici ... va multumesc din tot sufletul!
casa mi-e plina de oameni dragi (mai lipsesc unii, dar asta e) iar inima e plina de fericire!
avem tort cu fructe pt copii, prajituri cu cioco pt voi, de baut tot ce va pofteste inima!
va doresc si voua si copiilor vostrii ce ii doresc si lui dani azi!
va pup pe toate!!!!!!!!!
si imi doresc ca intr-o buna zi casa sa imi fie pliande mamici de pe forum si copilasii lor.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
deeaA spune:
Cu intarziere urez si eu un mare
adinei si lui dani,mamici sa va creasca pruncii mari si sanatosi!!!
flore ai 2 printese minunate,sunteti o familie frumoasa foc
dandusa tare mult imi place cum vb tu,asa imi vine sa mai fac si eu un bb
,

Neata,