La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 20
Dia1609 spune:
danduso, hai ca sunt plina de idei
: o prietena de-a mea face pestele intr-un fel de musaca la cuptor: un strat de cartofi, altul de peste + suc rosii (pestele fiert in prealabil), altul de legume amestecate, si apoi cascaval ras deasupra. cica al ei copil numai asa il mananca. eu una n-am incercat sa-l amestec in halul asta, dar poate ca tine. eu fac cam o data la 2 sapt peste, si cam o data din 5 mananca si oana ceva din el. asa ca nu se omoara nici ea. dar poate ca tb sa mai incerc si alte variante.
adinazot spune:
Na ca veni vorba de peste,eu am facut pangasius proaspat pane azi,si a papat Ale vreo 4 bucati!Altfel nu papa pestele,am incercat o gramada de tertiprui,dar pane il vrea,desi e prajit....
V-am zis ca Ale avea de mai demult "afte" pe limba,am crezut ca sunt de la suzeta,am eliminat-o deja de mult,si tot are acele chetiute pe limba,ba mai mult,i-a mai aparut una,iar cat timp a fost cu febra,si cu tuse,nu a putut manca nimic de durere de limba.Acum papa bine,desi sunt prezente pe limba asa zisele afte>a vazut-o iar cele doua dr ale noastre,si au zis ca este limba geografica.Nu este o boala,este din conformatie,dar la cate o viroza sau c eva atunci se accentueaza,nu trece cu nimic ,nici glicerina sau altele,va trece de la sine candva...M-am sperita tare pt ca 2 zile nu a mancat su nu a baut nimic,nici apa.
dandusa spune:
Dia
1.numai pangasius file (proaspat) ii cumpar...fie il fac la cuptor cu legume si un pic de unt,(fix la fel)oregano/sare,fie il fierb si ii fac un piure de cartofi...
pestele care l-a mancat ea odata a fost dintr-o saramura,da' nici eu nici Claudiu nu mai stim ce peste am luat
aia a fost exceptia,ca de obicei luam pangasius...
2.schimbat semnatura,sa traiti
3.sincer mi se pare f complicata reteta de musaca si cam gretoasa pentru gustul meu,raman la de astea mai light
ziceti ca-i greu cu copil mic?pai o tine intr-un somn de zile mari...3 ore somn,papa 30 de min,apoi 3 ore somn...
Crinuta este la joaca si cumparaturi cu tati...si eu ma plicisesc singuricaaaa![]()
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta
si Raducu
dandusa spune:
Adinazot,
buna idee de peste pane dar nu stiu cum sa fac besamelul,adica cat ou si ce mai pun?zi-mi si mie ca pentru incepatori,te rog...
prajit? nu-i bai...,la cat de des mananca ea prajit,merge...
sanatate multa lui Ale din partea noastra

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta
si Raducu
adinazot spune:
DANDUSA,am pus un ou,3 liguri de faina si lapte ,am facut ca pt clatite coca,am pus pestele in ea,si asa in ulei,e fff bun!!!