La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danduso, hai ca sunt plina de idei : o prietena de-a mea face pestele intr-un fel de musaca la cuptor: un strat de cartofi, altul de peste + suc rosii (pestele fiert in prealabil), altul de legume amestecate, si apoi cascaval ras deasupra. cica al ei copil numai asa il mananca. eu una n-am incercat sa-l amestec in halul asta, dar poate ca tine. eu fac cam o data la 2 sapt peste, si cam o data din 5 mananca si oana ceva din el. asa ca nu se omoara nici ea. dar poate ca tb sa mai incerc si alte variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Na ca veni vorba de peste,eu am facut pangasius proaspat pane azi,si a papat Ale vreo 4 bucati!Altfel nu papa pestele,am incercat o gramada de tertiprui,dar pane il vrea,desi e prajit....
V-am zis ca Ale avea de mai demult "afte" pe limba,am crezut ca sunt de la suzeta,am eliminat-o deja de mult,si tot are acele chetiute pe limba,ba mai mult,i-a mai aparut una,iar cat timp a fost cu febra,si cu tuse,nu a putut manca nimic de durere de limba.Acum papa bine,desi sunt prezente pe limba asa zisele afte>a vazut-o iar cele doua dr ale noastre,si au zis ca este limba geografica.Nu este o boala,este din conformatie,dar la cate o viroza sau c eva atunci se accentueaza,nu trece cu nimic ,nici glicerina sau altele,va trece de la sine candva...M-am sperita tare pt ca 2 zile nu a mancat su nu a baut nimic,nici apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia
1.numai pangasius file (proaspat) ii cumpar...fie il fac la cuptor cu legume si un pic de unt,(fix la fel)oregano/sare,fie il fierb si ii fac un piure de cartofi...
pestele care l-a mancat ea odata a fost dintr-o saramura,da' nici eu nici Claudiu nu mai stim ce peste am luataia a fost exceptia,ca de obicei luam pangasius...
2.schimbat semnatura,sa traiti
3.sincer mi se pare f complicata reteta de musaca si cam gretoasa pentru gustul meu,raman la de astea mai light

ziceti ca-i greu cu copil mic?pai o tine intr-un somn de zile mari...3 ore somn,papa 30 de min,apoi 3 ore somn...
Crinuta este la joaca si cumparaturi cu tati...si eu ma plicisesc singuricaaaa

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adinazot,
buna idee de peste pane dar nu stiu cum sa fac besamelul,adica cat ou si ce mai pun?zi-mi si mie ca pentru incepatori,te rog...
prajit? nu-i bai...,la cat de des mananca ea prajit,merge...
sanatate multa lui Ale din partea noastra

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,am pus un ou,3 liguri de faina si lapte ,am facut ca pt clatite coca,am pus pestele in ea,si asa in ulei,e fff bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis!

Puteti sa va desfasurati aici

Mergi la inceput