La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Flore, superbe fetele! Emma seamana cu tine. Si face gropita in obraz! Ce-o mai iubeste Alessuca!
Felicitari pentru puiutele tale!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
flore dementiale! minunate! superbe! asta e delicioasa http://family.webshots.com/photo/2086182690101260335cbfSdT
sa iti traiasca familia, e minunata!

sunt obosita, un picut suparata, se pare ca nu mai ajung maine nasii la dani, mami nu vine decat sambata ... chiar sunt trista ... sper ca imi revin. trebuie sa imi revin.
azi dimineata la 6.30 m-am trezit si l-am gasit pe dani in pat cu noi, nu stiu cand a venit, s-a urcat in pat langa mine si a adormit
incepet sa dormim ceva mai bine, 2-3 treziri pe noapte si surprinzator ... azi noapte a fost prima noapte in care atunci cand s-a trezit nu a mai pomenit de lapte. in schimb seara cand adoarme ... se da jos din pat de vreo 10 ori, ca el nu vrea nani (desi se vede ca e rupt de oboseala). sper ca va trece si faza asta ... la un moment dat.

cam atat de pe frontul de est ... unde e frig si ceata si urat.
predau legatura in zone mai insorite.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FLORE,ai facut o treaba minunata!Ai doua fete perfecte,sa-ti traiasca!Niste frumuseti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Suntem si noi pe aici dar fara timp de scris

cu intarziere La multi ani Adina ,mult noroc si fericire!!!

Flore-sa-ti traiasca printesele sunt minunate

va

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua, dragelor! V-am citit si ieri si azi, dar timp de scris nu am avut
Flore am admirat pozele si m-am topit de dragul fetitelor tale. Sa fie sanatoase si voi, parintii, asemenea ca sa traiti o poveste de dragoste lunga de-o viata
Roxanica imi pare bine ca ti-a mai revenit moralul si ca incet incet accepti ideea de intoarcere la munca.
Raluca poze ceva cu Adinuta cea mai cea ai?
Laura hopa sus din butoi Nu ai voie sa ii dai tarcoale in perioada asta de maxima sarbatoare mai ales ca maine e zi maaaare pentru voi
Adinazot cum stati cu febra? S-a calmat de tot?
Lacramioara dar Stefi?
Donia helloooo! Pe unde esti? Cum e Cristi?
Danita super ca ai avut parte de concediu
Danutz ce de culturi amestecate pe acolo. Ti s-a facut dor deja de Rares?

Fug la treaba, si cand am timp mai bag un ochi pe aici

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua,

First of all:

LA MUTLI ANI ADINUTA,sa fii sanatoasa,voioasa si frumoasa!

Si La multi ani pentru toti fulguletii dragalasi pe care i-am ratat:
-Serban
-Rares
-Grigore
-David

Flore,
Ce faina e Emma,ce curata e..si iti seamana leit.Sa iti traiasca printesucele superbe!
Dandusa,
Ce faceti?Ce bolfosel blondut ai..!Sa iti traiasca!

Eu nu ma duc la servici,oricum firma se inkide la anul..deci trebuie sa caut altceva..dar o las pe la anul...Sau ma craniez ce as putea face pe cont propriu si cu bani putini sa nu fiu legata de un orar strict.

Donia,Eu mai vreau poze din canada.Si intrebare:tu ce preferi?Pancakes sau clatitele frantuzesti?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinazot

Si iubita mea e bolnavioara,doua seri la rand febra aproape 40.Am fost la dr cu ea,are putin rosu in gat,se mira de ce face febra asa mare.Cert e ca ieri de dimineata am fost toti 3 sa ne facem exudatul faingian,la Ale l-am facut si nazal si faringian,si culmea,Ale nu are nimic,eu nimic,dar sotul are streptococ...maine stim excat de care,si incepe tratamentul.Oricum Ale primeste 7 zile de eritromincina.Ma doare sufletul sa o vad asa,e moale,nu papa plange noaptea in somn,are o afta urata pe limba si o pisca,se pare ca si ceva dinti sunt pe cale sa iasa...deci asa,eu sunt franta,de doua nopti nu prea dorm,am treaba multa,si...sper sa trecem odata peste asta!

DIA,e frumoasa Oana foc,dulce si are mutrita de copil f inteligent!!!DESIREE,Octa e un mortal,ce a mai crescut !
LACRAMIOARA,multa sanatate !

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

Adinanicole a mea a fost bolnava acum cateva sapt. a inceput cu febra mare aproape 40 si nu putea manca nimic dar nici un alt simptom cum ar fi de ex tuse. dupa 3 zile de febra, am dus-o la un medic de garda la o clinica si mi-a zis ca are rosu in gat si sa intru pe anitbiotic. dupa doua zile vazand ca nu are nici un efect, si observand ca are ceva alb pe limba, afta, m-am dus la pediatrul ei. pediatrul a fost f f f suparat auzind ca i s-a scris antibiotic si fara sa ii spun f multe si fara sa se uite la ea in gura a ghicit ce are " stomatita aftoasa" e un virus si antibioticul nu ajuta la nimic, doar face mai mult rau. a zis ca o spat va face febra, doua sapt nu va putea manca, sa stopam antibioticul imediat si doar Tylenol la 4 ore pt temperatura. cam dupa o sapt si-a revenit. aici circula acest virus, acum un alt copil cu care ea mergea la inot are si presupun ca a luat de la nicole.
eu te sfatueisc sa mai ceri o alta parere.
faptul ca nu are bacterie in gat, antibioticul nu ajuta.
eu sunt anti antibiotic, pt ca stiu ca in ro se face abuz de antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Flore Emma si Alessia sunt asa frumoase! sa-ti traisca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Dani de Laura, sa ai parte de toate cele bune in viata! Si trage-o pe mama afara din butoi!

Si cu intarziere, La multi ani Adina de Raluca, sa va traiasca minunea si sa va insoreasca zilele!

Mai devreme am scris un mesaj si l-am pierdut

Am vazut pozele voastre frumoase, dar nu mai nominalizez acum, ca sa nu uit pe cineva...

ramsan, tot mai putin timp am de scris, Cristi zilele astea e lipit de mine ca marca de scrisoare , cum ma asez la calculator, cum vine si ma ia de mana, incep un mesaj si imi ia cate 5-6 ore sa il termin...

Lavinia, tot imi spun sa fac un album de poze si uite ca nu reusesc, dar cat de curand... sper!
Preferatele mele sunt clatitele frantuzesti, dar uneori ma trezesc ca imi e pofta si de pancakes cu sirop de artar... da' acum musai sa-mi spui de unde pana unde?
A, dar sa nu uit, ca acum sunt la dieta! Asa ca nu mai pup de nici unele pentru o perioada

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput