La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 15
ramsan spune:

DANI de LAURA 
Sa fii sanatos si sa-ti daruiasca viata numai bucurii si noroc!
Laura felicitari pentru cei 2 anisori de mamicie, fericiti si impliniti
Astazi butoiul este inchis bine bine, deci nu ii mai da tarcoale :) Pretuieste viata!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
saryta spune:
La Multi Ani! Dani
sa cresti mare si frumos.
Laura - sa-ti traiasca mandrete de baietel.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
lizzy spune:
dani
sa cresti mare si sanatos, sa fii fericit si iubit mereu! 
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
desiree spune:

DANI, sa ai o viata minunata si anisori la fel de frumosi ca acestia pe care i-ai lasat in urma!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
porumbita80 spune:
Dane este ziua ta,
Cei dragi te vor serba.
Ganduri bune te vor inconjura,
Cu cadouri te vor alinta.
Sa cresti mare, sanatos
Esti un fecior frumos.
Parintii cu tine se mandresc
Ca esti cel mai vorbaret.
Multi ani tie fericiti,
La cei 2 ani impliniti.
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
acs spune:

Dani

Sa fii sanatos si fericit! Petrecere frumoasa!
Laura, felicitari!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
fierbinte.
Eu azi stau acasa, ca si la noi e criza si..... asta e. Asa ca azi intru si eu de dimineata pe forum.
Am dus domnisoara la cresa, ceea ce n-am mai facut de trei saptamani si jumatate. Acum nu mai plange, dimineata chiar cand se trezeste spune ca vrea la copii la cresa. Dupa ce am schimbat-o s-a dat jos de pe scaunel si-a luat sticla cu ceai si colegul de cresa, fara de care nu pleaca nici de acasa la cresa si nici de la cresa acasa, mi-a zis pa, a deschis usa si a intrat si..... eu am ramas sa strang hainutele si sa le pun in saculet. Apoi am mai vorbit cu doamna lor despre poezia ce o are de invatat pana la serbare si mi-a zis ca o mai stalceste, dar merge bine. Asa ca desi sunt necajita din cauza problemelor de la job, azi am inceput ziua bine.
La multi ani Dani!
sa ai parte de toate cele bune in viata. Laura, sa va traiasca baiatul si sa fiti fericiti cu totii. Capul sus mami, ca acum 2 ani erai asa de fericita....
Flore, sunt tare dragalase domnisoarele tale. Pe mine ma emotioneaza mult cum o iubeste Ale pe Emma.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
acs spune:
L-am dus pe Victor de dimineata la control, la doctor. Asa ca raportez: 12,5kg si 94 cm. Credeam ca va atarna mai mult la cantar (chiar daca nu mancase de dimineata, doar laptele), caci a facut burtica si falcute, insa e foarte bine si asa.
Am intrebat doctorita de vaccin. Probabil ca stiti, dar scriu si eu: Nu se mai face vaccin la 2 ani jumate'. In schimb la 4 ani se face DTP, iar la 7 (la scoala) se face doar ROR.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
Dani
sa cresti mare, sanatos, fericit si sa ai parte numai de bucurii! Laura, sa va bucurati de el!
Dia1609 spune:
noi suntem bine, Oana de miercuri merge program intreg la gradi, sta si la somn... am avut ceva emotii pt partea asta, dar se pare ca degeaba, ... i-am explicat cu cateva zile inainte ca dupa ce papa supica, o sa mearga la nani cu restul copiilor si abia dupa ce se rezeste o sa vina mami sa o ia acasa... a zis bine si bine a fost :)... n-a plans deloc, si-a ales singura patutul (langa karla, evident
), a avut la ea paturica cu marie, bebelusul cu care o adormeam de vreo 2 saptamani... si cica s-a culcat imediat, nu inainte de a-i spune educatoarei ca "mami vine prima, da? "
... si ieri la fel, era franta de somn, cica si-a pus paturica in cap si s-a culcat... a dormit 2 ore (deocamdata nu-i prea ajung cele 2 ore, ca ea dormea la pranz cam 3 ore, dar sper ca cu timpul o sa doarma mai mult la gradi sau o sa reusim s-o culcam mai devreme seara)... diminetile fuge fericita in sala la copii, nu mai maraie demult.... asa ca e totul ok, ma pot intoarce linistita la servici [:q]
si eu sunt terminata la gandul reintoarcerii la job.... nu reusesc sa am obisnuiesc cu ideea
... partea nasoala e ca prima mea saptamana de lucru (care, norocul meu, are doar 4 zile lucratoare) e saptamana de la 1 dec... si tocmai atunci vom fi singurele acasa, ca tati o sa fiue in state la un congres
... nu stiu cum o vom scoate la capat, cum ne vom organiza dimineata... ca noi ne-am programat ca pe oana o va duce tati la gradi de obicei, ca eu la ora 8 tb sa fiu la job, si nu vreau s-o trezesc f de dimineata.... dar chiar in prima sapt tati nu va fi, asa ca va trebui s-o trezesc f de dimieata (pt ea), adica pe la 7:15 si pe la 7:45 s-o las la gradi, cand nici n-or sa prea fie copii acolo :( ... si la toate astea ii voi adauga si stresul meu, ca sigur ma va simti, si lipsa lui tati, pe care-l adora
. ... va fi o sapt grea, dar totusi avem un dram de noroc, ca va fi o saptamana de 4 zile numai ![]()
na, cam atat, m-am lamentat destul! eu dorm de nebuna pana la 10 dimineata de cand oana e la program intreg... apoi ma trezesc, strang prin casa... apoi bantui de nebuna prin magazine si stric banii famimiei
... am si o scuza majora: inca nu mi-e completa garderoba de sevici ![]()
va las acum, ca tb sa strang prin casa ca n-am pe unde calca de jucarii, carti.... vreau sa ajung sa-i cumpar oanei de ziua ei (pe care n-o vom serba in 29 nov, ci in 7 dec cand se intoarce tati) o bucatarie... n-am gasit uan rezonabila decat pe la 250 lei... dc aveti sugestii unde mai pot gasi, pliiz
la toata lumea