La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ADINA, cea frumoasa si desteapta, fasneatza si temperamentala :)

sa ai o viata plina de bucurii!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Adina!!! Mai Raluca, sa-ti spun drept io nu te cred ca e asa si pe dincolo pan' nu vad ceva poze. Sa-ti traiasca mandruta fasneata!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Adina!!! Raluca, sa-ti traiasca fetitza! Ionut cum e cu piciorul, se simte mai bine?

Sanatate multa bolnaviorilor!
Parca si pe mine ma prinde raceala, imi doresc doar sa nu-l molipsesc pe David.
Io-s muuuuuuuult mai bine referitor la spaima de reintoarcere la slujba, gata nu ma mai sperie atat de tare. M-am gandit bine de tot si sincer, nu mai pot sta acasa inca un an ori doi.Asta-s eu!
Pana ma intorc la serviciu David isi petrece tot timpul cu mine, asa ca nu am exersat papatul si dormitul cu bunica, nu pot acum sa rispiesc timp pretios, sper ca odata pus in fata faptului implinit o sa se adapteze cumva.
va pup pe toate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

adina , sanatate si fericire cat cuprinde!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Adinazot, am vazut ca si Ale e bolnavioara, imi pare tare rau. Si Maya mi-a facut ieri, pt prima data in viatza ei, febra mare: 39.4 si m-am speriat rau de tot.
Rosu in gat, amigdale umflate, nu purulente, supozitor cu novocalmin, si din 4 in 4 ore nurofen si panadol, alternativ, ca sa nu intram pe antibiotice.
vad ca de ieri nu a mai facut febra deloc, deci Doamne ajuta sa fie bine. Multa sanatate si voua.

Raluca, te-am sunat sa iti spun la multi ani pt Adinutza, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita toata viata ei si sa nu mai aiba nici o problema mare. Pup-o mult de tot si din partea Mayei si din partea mea :)

La multi ani tuturor fulguletilor, felicitari mamicilor de bebei 2008 carora nu am apucat sa le spun, sa va traiasca bebeii si vorbiti cu ei sa ne mai trimita si noua 1-2, ca tare vrem si nu putem...

In alta ordine de idei, mai nou mi-am schimbat job-ul de vreo 2 luni si (nu pomenesc nume, sa nu fac reclama) ma ocup de ... produse pentru copii! multe de tot!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

scuzati, off-topic:

daca aveti ragaz 1 minut, va rog semnati petitia de la semnatura mea.
este pentru reluarea livrarilor la redoute din franta in romania.

multumesc

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am fost cu ea la control si e ceva mai bine. Dar asta dupa antibiotic si nu sunt deloc incantata ca a trebuit sa-i dau. Febra vad ca nu mai face. Am crescut intervalul si de acum intentionez sa renunt la Nurofen.
De la cresa a venit cu o poezie pe care trebuie s-o invete pina la vacanta, pentru serbare si ea e rupta de oboseala seara si nu am cu cine .... sper in week-end sa o invatam.

La multi ani Adinuta! Sa fii sanatoasa si fericita.

acs, multumim.

adinazot, multumim. Multa sanatate Alessiei, sa se faca repede bine.

leyla, multumim. Multa sanatate lui Kaan.

anateo, multa sanatate lui Sebi. Spor la impachetat si distractie placuta la munte.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI ADINUTA!
Mami Raluca sa-ti traiasca fetita cea frumoasa si desteapta! Asteptam niscaiva poze, sa vedem fashneata!
De la mine Salutare din Frankfurt...unde azi a cam plouat si a fost cam racoare, iar eu ambitioasa sa descopar orasul 'by my side' am mers pe jos cat am putut. Hotelul e destul de departe de centru (cat se poate chema 'departe' in orasul asta unde distantele sunt relativ mici), iar zona aferenta lui e plina de stejari. E asa de frumos sa mergi pe strada si sa-ti intre picioarele adanc in covorul de frunze!!!
Grupul meu de curs e extrem de cosmopolit, sunt extrem de putini europeni, restul sunt din Asia, Orientul Mijlociu si Africa, pe unii abia ii inteleg, cu toate ca ei se straduie de vorbeasca cica engleza. Colegii mei de banca sunt unul din Bangladesh si celalalt din Yemen, organizatorii ne-au pus intentionat alaturi de persoane extrem de diferite de cultura noastra...va fi interesant.
Deocamdata mor de dorul lui Rares, deja...se pare ca Catalin cica vrea sa ma surprinda si sa vina o fuga pana aici intr-un week-end!!!
Cam atat, incerc sa ma dezmeticesc, orasul asta imi pare putin straniu, extrem de putina lume pe strazi, multi straini care muncesc aici, putina lume vorbeste engleza iar eu nu stiu germana deloc...mi-am cumparat un ghid de conversatie si ma omoara cuvintele compuse...
Urez multa sanatate bolnaviorilor, sa se faca repede bine...si ne mai auzim!
Pup gasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

LA MULTI ANI, ADINUTA!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Raluca si Ionut, felicitari! Aveti o minune de fetita!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

multumim de urari fetelor, vin si pozele in curand, dar trebuie sa ajung sa cumpar un cablu sa le pot descarca de pe aparat.

Roxanica ce memorie ai mamico... Ionut e ok, operatiile s-au inchis f frumos la ambele picioare. inca nu poate fi vorba de sport dar deja se poate incalta cu pantofi normali, a scapat de sandale, deci e pe drumul cel bun. acum ramane de vazut peste cateva luni, care sunt rezultatele reale si cat a reusit operatia sa corecteze.

o zi frumoasa va doresc.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput