La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

multumim mult pentru urari.

va poftim la , de toate pt toti.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani Adinuta

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Adinutza e fasneatza, lipitoare, temperamentala, desteapta, frumoasa si pot continua inca mult asa. stie cum o cheama, cum ne cheama pe noi, stie ca are 2 ani, vorbeste cam stalcit dar mami o intelege intotdeauna.
in fiecare dimineata inainte sa plecam fiecare la serviciul lui, sta 5 minute in brate la tati si se iubesc, timp in care tot repeta pic, pic, adica sa o mai tina in brate un pic.
ne pupam de cateva ori inainte de a ne despartii si apoi adina imi spune mintee mamii, adica sa fii cuminte mamii si fuge repede la copii.
noapte uneori ma cauta doar ca sa imi dea un pupic si apoi se pune si se culca la loc f linistita.
nu ii place sa o imbrac, oricat de mult i-ar placea cu ce vreau sa o imbrac tot goala e mai bine.
acum sunt si bunicii la noi si e in culmea fericirii. chiuie si ne pupa pe toti.
a mai slabit si acum are 87 cm si 14 kilograme, arata f bine.
de la mami si tati a primit o bucatarie si o carte uriasa. de cand cu bucataria ne serveste in fiecare seara cateva farfurii cu mancare in care a pus: canita, catoti, mocov, teapa si adei. si bineinteles dupa ne da catea (cafea) sau apa dupa caz, spala vasele si le pune in frigider sau cuptor cum ii e mai la indemana.

va pup si incerc sa mai revin.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI ADINUTA!RALUCA SA-TI TRAIASCA FRUMOASA,SA VA ADUCA FERICIRE!
SIMO,iti doresc multa putere!Stiu ce greu e sa-ti lasi puiul pe mainile altora,mai ales a soacrei...Norocul meu ca lucrez acasa si o am pe ale sub supravegher,ca altfel nu stiu ce as fii facut!
ALMO,Nicole e o frumusete!mersi de aprecierile facute lui Ale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si iubita mea e bolnavioara,doua seri la rand febra aproape 40.Am fost la dr cu ea,are putin rosu in gat,se mira de ce face febra asa mare.Cert e ca ieri de dimineata am fost toti 3 sa ne facem exudatul faingian,la Ale l-am facut si nazal si faringian,si culmea,Ale nu are nimic,eu nimic,dar sotul are streptococ...maine stim excat de care,si incepe tratamentul.Oricum Ale primeste 7 zile de eritromincina.Ma doare sufletul sa o vad asa,e moale,nu papa plange noaptea in somn,are o afta urata pe limba si o pisca,se pare ca si ceva dinti sunt pe cale sa iasa...deci asa,eu sunt franta,de doua nopti nu prea dorm,am treaba multa,si...sper sa trecem odata peste asta!

DIA,e frumoasa Oana foc,dulce si are mutrita de copil f inteligent!!!DESIREE,Octa e un mortal,ce a mai crescut !
LACRAMIOARA,multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Adina La mlti ani!
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Adinuta ! Raluca, super ce povesteti tu acolo de printesica, sa va traiasca!
Adinazot, sanatate multa si voua si Alessiei. Lacramioara si la voi, sanatate multa Stefaniei. Si noua ne curg muci de vreo trei zile dar numai dintr-o nara Nu mai folosim aspiratorul ca suntem baieti mari si stim sa sufam nasul foarte bine.
Simo, si la mine, tic-tac, tic-tac se apropie cu pasi repezi ziua cand voi trece la programul intreg de 8 ore. Si e asa de bine cu 6 ore…la 2 jumate plec de la birou, la 3 sunt acasa, de fiecare data il gasesc pe motanel dormind. Si imi place sa-l iau din patutul lui asa adormit si sa ne bagam sub plapuma in patul nostru, sa stau asa cu nasul in parul lui sau sa dormim pana pe la 5…of ce boierie…
Acs, cu intarziere, la multi ani la gasca de Victoriosi!
Danita, sa va fie de bine concediul. Vai, vai, ce noroc pe voi!
Dia, admirat fetita cu codite, superba!
Amo, vai ce frumusete de fetita! Sa va traiasca!
Desiree, ce m-am distrat admirandu-l pe Octavian cu “make up”.
Dbunny, da si noi mai suntem cu 1-2-3.. treziri pe noapte, depinde de …nu stiu ce…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Adina!

Raluca sa va traiasca printesa, sa fie mereu sanatoasa, vesela si cu bujori in obrajori. Pupam tare fetele.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Adina
Raluca, sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Adina
pt Tito
maine plecam la munte pt vreo 5 zile asa ca am la treaba...pe acolo voi fi singura cu ei 3 zile,sper ca ma voi descurca
Seba tuseste de vineri,initial a fost seaca acu e productivanoi dam dintr-una in alta.
sanatate bolnaviorilor!
am vazut poze cu fetite cu codite si cu baieti nazdravani
ma duc sa impachetez

Mergi la inceput