La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)
Raspunsuri - Pagina 11
danita spune:
salutare gagiciiiii !!
revenit de la concediuuu!!! urez cu cea mai mare intarziere un big big LA MULTI ANI , pentru toti fulguletii ce si-au sarbatorit ziua dar si ptr cei de azi ! am citit pe diagonala f putin , facut cunostinta cu super-raducul si pupam fetita cu codite !
concediul a fost frumo rau ......dar a fost si putin :( ptr ca nu a fost P cu noi .... mi-a fost un dor de nu va pot spune !!
la 10 min dupa ce am decolat noi , un avion a intrat intr-un stol de pasari si ... noroc ca nu a murit nimeni dar a fost inchis aeroportul ...... asa ca aici pot spune ca am avut noroc
va pup ca s-a trezit !
D
Laura13 spune:
stiti ca eu doar povesteam ce facem noi ... nu dadeam sfaturi ... fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui.

VIctor 

Sa cresti mare, sanatos, frumos, sa te bucuri de familia ta minunata si ei de tine!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Multumesc fetelor! :)
Danutz, drum bun si sa treaca repede si usor cele 3 saptamani! E bine ca o sa poti sa-l vezi pe Rares pe webcam.
Ramsan, si la noi nasa copiilor este sora mea si, la fel ca la voi, le face mereu cadouri deosebite bursucilor!
Desiree,
inginerul! Ce mandru e Octavian cu rujul pe botic! Filmuletele n-am reusit sa le vad :(.
Isi pune singur pasta de dinti pe perie? Victor mai nou nu lasa pe nimeni sa-l spele pe dinti, dar cere pasta sa o linga si periuta o molfaie de trebuie schimbata foarte des :).
Dia, ce seamana Oana cu taticul ei! Ii sta foarte bine cu codite!
Danita, bine te-ai intors. Nu ne povestesti? Poze?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
acs spune:
Ruxandra, am vazut chiar inainte sa plec spre bursuci. Da, e Sf. Victor :). Hai la o prajitura!
iulia-stefy spune:
Salutare!
La noi s-a intors boala.... dupa 3 zile, cand ziceam ca de acum e gata, aseara a inceput iar cu 40. A tinut-o de aseara de la 17.30-18 pina pe la 2 dimineata. Pe la miezul noptii i-am mai dat si un supozitor cu Paracetamol si dupa 2-3 a inceput sa scada. Si uite asa m-am gandit toata noaptea la vrute si nevrute .... Azi n-am fost om, de oboseala iar la serviciu m-au luat de odihnita.
Acum as vrea sa cred ca e mai bine. Aseara cand am adus-o de la pediatru era rupta. A pus capul pe perna si a adormit, asta pe la ora 17. Si asa si-a petrecut toata seara. A vomat din cauza tusei, putinul lapte baut. Acum se joaca, striga la mine sa-i pun in par "ca-ma" si apoi se duce la oglinda si zice ca e "gi-ca", adica ea e gagica, asta e de pe la cresa cred.
Roxana, multumesc.
Acs, sa iti traiasca Victorila!..si socrii
almo, ce domnisoara frumoasa aveti. Sa va traiasca.
Laura, aveti baiat mare....
ramsan, super petrecerea lui Rares.
Desiree, ce nazdravan e....
Dia, ce frumoasa e fetita cu codite.
Kiki, felicitari Sarei pentru somnicul pina dimineata.
danita, sa va fie de bine concediul.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Atunci la multi ani Victorila! Sa ne traiesti! 
Acs, multam de prajitura. A chitait el putin "mami, mami" cand a vazut ca-l iau pe Matei in brate, dar curiozitatea a invins. Asa incat a stat cuminte sa vada cum il spal :). 
Acum avem trei finuti! :) Sa va traiasca! Ce-mi place cum ii spui Ionicai..
Ptiu, Roxanicooo.. ce ursulet blond si scump
. Zau ca vi l-as arata si pe-al meu.. cand oi avea timp sa descarc, sa incarc, sa aranjez. .. si cum sa fie.. ieri ca ieri, dar azi fu destul de in focuri. Poate o sa-mi treaca cu timpul... jalea..
Laura, referitor la vorbitul la pers a 3a. Am observat si la M ca aceasta este o faza temporara.. si parca am si citit pe undeva ca la inceput copiii fac referire la ei insisi ca la "Vlad" de exemplu, in loc de "eu". Si mi se pare si logic.. caci doar il strigi "Vlad" si nu "eu"; apoi invata ca tu esti "mama" si nu "tu". Nu mi se pare logica explicatia ca si relatia dintre 2 straini, Vlad si mama. Cum adica 2 straini? Doar Vlad=el si mama=tu. Eu vorbesc normal in cea mai mare parte a timpului.. dar preluand/continuand cele spuse de G.. mai trec si la persoana a 3a. Dar nu mi se pare big deal si nici n-o sa ma cenzurez. Oricum este un punct de vedere interesant, multumim.
Si tin pumnii cu trezitul peste noapte.
Off, off Danutz. 
Faine poze de la petrecerile lui Rares si Nicole de Almo, Oana motata (da vaz c-a stat ceva cu dansele), cu rucsac si noile creatii si Octavian vopsit, prin cutii si alte nazdravanii.
Dbunny.. sexi? pai nu-s mai lungi decat un sfert din unghie.. regula lu nustiucare, doar mi-s o duamna ![]()
Danita, chiar ca la mustata fuserati.
Off Lacramiora.. iar e Stefy bolnavioara? Cu cine sta acasa mititica? Multa sanatate.
tema cu biberonul, suzeta:
- nu ne grabim sa scapam.. din partea mea putem sta si pan la 4 ani cu dansul
la suzeta a renuntat ![]()
tema cu olita:
- stiu teoria cu olita numai in baie.. dar la M nu a fost realizabila. Si cred ca nici la G.. dar mai vedem.. oricum nu ma stresez.
de M (6) si G (2)
acs spune:
Sarbatoritii pe pagina a doua? Nu se poate! Haideti la cafea!

Adina

Sa fii sanatoasa si fericita!
Raluca felicitari!
Lacramioara, multa sanatate lui Stefy!
simo29 spune:
Salutare minunatelor!!!
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!!!

ADINA ANDREEA de Raluca
Sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea!!!
Sunt la program de 8 ore de luni 

- tare greu trece timpul de la 13.30. la 15.30! David e cu soacra mea - mi-e tare greu - parca acum as vrea sa renunt la servici......
Pupici,
Simo si David 2ani (9 noiembrie 2006)