Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
lisa79 spune:
ma uit la stirile de pe protv si ma minunez,un copil de 3 ani de zile a varsat supa pe el la gradinita si a ajuns la spital ca arsuri de gradul 3!! 3??? cum poti d-le sa servesti copiilor de o asemenea varsta supa clocotita???? te enervezi bai,nu alta!
28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 pai nu se folosestre decat mecanismul,pompoa respectiva,ventuza aia care merge pe tzitzi e nou nouta. normal ca pompele sunt spalate si sterilizate. nu am auzit pe nimeni sa se imblonaveasca.28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
Apoi eu am avut tot timpul o dereglare hormonala care s-a reflectat in sani! De la 24 de ani mi s-au pus tot felul de diagnostice: mastoza, mastita, adenofibrom, mastoza, displazie etc. Ma rog, ideea era ca sanii mei a fost tot timpul foarte durerosi asa incat nu suport sa mi-i atinga cineva. Si sotul ii atinge foarte fin.
Acum, de cand am ramas gravida, ma dor mai tare! Dar acum toata lumea zice ca e normal. Multe din fete zic sa-i masam, sa nu stiu ce! EU NU VREAU SA-I MULG! Ca ma dor si nu vreau nici sa ma stranga asistentele de ei! Ca la maternitatea mea cica asa se practica !
Vreau sa suga bb-le si atat!
Chiar acum simt niste dureri in sani, cand ma gandesc!25+
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 ma uit la stirile de pe protv si ma minunez,un copil de 3 ani de zile a varsat supa pe el la gradinita si a ajuns la spital ca arsuri de gradul 3!! 3??? cum poti d-le sa servesti copiilor de o asemenea varsta supa clocotita???? te enervezi bai,nu alta!28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
ingrid70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
|
Carmen_Marieta spune:
seara buna fetele,
Doamne cat ati mai scris, am terminat si eu acum de citit..
Catalina ce cdadou!! Sa fiti sanatoase!
Flo b\nu cred ca-ti va lua cineva locul la servici, cumintica si relaxata in pat!
Micola asteptam vesti, BUNEEEEE!!
Bebelusi frumoasa camera, si mamica e frumoasa.
Selene drum bun la Cluj, asteptam vesti de la tine!
Voiam sa mai raspund cate ceva dar am uitat!
Zicea cineva de uitat, pai eu azi am vorbit cu sotul la tel. ne-am dat intalnire, ca am mers sa-mi iau ghete( de la marimea 38 am luat 390 arat ca Motanul Incaltat in ele) si la un sfert de ora dupa ce am vorbit l-am sunat sa-l intreb la ce ora ne intalnim..
Fetele cu Rh- de ce faceti vaccinul? mie mi-au iesit anticorpii "absenti" si dr a zis ca daca nu ies si bb are Rh- nu fac vaccin. Oricum mi-a spus ca ei au pe stoc vaccinul, si ca nu trebuie sa-l cumpar.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
IRINA.C spune:
Sunt trista si singuraaaasi nu mai am rabdare...vreau sa vina luni sa vina Radu acasa si vreau sa vina decembrie sa nastem toate copii sanatosi cred ca am innebunit sau sunt pe cale
bb mic
POZE
29+
lisa79 spune:
irina,inca un pic mama,stai aici cu noi sa iti tinem de urat
carmen,aici la noi,se da la 28 de saptamani indiferent de prezenta anticorpilor,cica acum dupa 28 de sapt e mult mai mare sansa sa se faca transfer de sange de la mama la fat si sa evite problemele.
aici la mine e 11.30 AM,8 ore diferenta. eu am ales sa am programele romanesti de tv ,fiind o mare patrioata
28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cami_antonia spune:
fetelor
buna seara
hai ca mi-a trebuit o zi sa va citesc din urma .... sunteti tare haioase /.... ma emotionez f tare cand vad ca mai trece o saptamana si fiecare dintre noi ne schimbam semnatura .... felicitari inca o data fetelor care au deja AMR .... si eu am trecut ieri in saptamana 27 ....
de asemenea vreau sa mai spun LA MULTI ANI ... celor care se serbeaza cu numele maine .... sa fiti sanatoase ... si voi si cei dragi voua care se serbeaza ....
eu am fost ieri la cumparaturi iar si am luat cate ceva de imbracat .... o pereche de dresuri grosute de nou nascuti ... 2 caciulite ... 2 perechi de botosei .... un aspirator nazal si o forfecuta rotunjita speciala de bebelusi .... dar si un bled in care se poate scoate bebe afara .... si sa nu uit o vacuta muzicala ffff simpatica si draguta ......
si uite asa se mai restrange lista cu maruntisuri ... cred ca patutul il vom lua abia in decembrie .... si cu cadita daca nu cumva voi comanda eu direct pe net .... carutul poate ajungem in noiembrie la baby expo .... ca sa fie putin redus ....
fetelor si mie mi-a zis asistenta doctoritei de familie ca trebuie sa fac vaccinul antitetanos ... ca e obligatoriu ca asa se face ... noroc ca voi vorbi cu ginecoloaga pana una alta sa ii cer si ei parerea ....
si gata cu muncaaaaaaaaaaaaa
de luni sunt in medicallllllllll
sunt prfesoara .... imi iau medical pana la vacanta de pe 19 ... apoi imi iau co .... si intru in prenatal in ianuarie ....
26+ANTONIA IOANA
Camelia
Porumbita spune:
billy tensiunea era mica mai mereu, dat atat timp cat ma sintema f bine (fara ameteli sau alte alea) am zis ca asta e...
colesterolul m-am cam mirat cand am vazut cat e, dar am tot citit pe net ca se mareste in sarcina asa ca o sa ii dau ignor...
am o usoara anemie dar o sa incerc ce a spus roxanaz, sa iau fierul cu un pahar de suc de portocale inainte de masa, poate se asimilieaza cat de cat...
ce ma ingrijoreaza pe mine e intarirea asta a burtii...
nu am apucat sa citesc din urma da cred ca tu ai DNP 24.12? dc da.. uau, asa cadou de craciun
naty asa ma gandeam si eu, ca ar fi trebui sa imi faca tuseu cand i-am zis... dar a zis ca nu si ca o sa vedem colul in decembrie cand am morfofetala de 32 de saptamani...
ma gandam sa iau gynipralul asta o saptamana si sa vad dc e vreun efect de la el... e cam naspa insa ca imi tremura mainile vreo juma de ora dupa de zici ca am 150 de ani....
cred ca ma duc totusi la o eco sapt viitoare sa vad cum e colul asta...
28 +
cami_antonia spune:
irina ma alatur si eu fetelor care vor sa iti tina de urat ... zi-ne ce ai mai facut ... si cat mai mergi la munca?????
26+ANTONIA IOANA
Camelia