Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris eu mi-am luat o Medela HArmony manuala, ca nu stiu inca dc o sa am nevoie de ea si am zis sa nu dau prea multi bani pe una electrica, dc va fi nevoie voi inchiria una de la spital (si aici se practica chestia asta).
Asta este pompa manuala si impreuna cu ea mi-am luat niste biberoane si sticlute pt depozitarea laptelui (care se conecteaza la pompa), plus pungute pt storage. (totul de la target)

http://store.babycenter.com/product/seasonal-special+categories/medela/shop+all/harmony+breast+pump.do?asc=false

Crisspolis, multumesc pt pontul cu mingia de gravide, e super relaxant si am aflat aseara la cursuri ca dc faci exercitii sau stai pe ea in timpul travaliului ajuti pelvisul sa se dilate cu pana la 2 cm mai mult si copilul sa coboare mai bine. Da' mi-a luat ceva timp sa o umflu, ma umplusem de nervi, pompa aia care vine cu ea nu e buna de nimic

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mire si mie mi-ar placea o astfel de minge .... da de unde sa fac rost de ea?????

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cred ca ar tb sa se gaseasca pe la magazinele cu profil sportiv, sau la standul aferent din Carefour sau Cora (eu mi-aduc aminte ca am vazut).

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dark, fratele tau e in tara? Cati ani are ca am cunoscut si eu un Tudy in facultate (in Sibiu)
Ingrid ia ceva preventiv ceva, ceai si lamaie,

Anuc, nu am inteles foarte bine intrebarea ta dar o sa iti explic eu cum e cu concediile. Din cate stiu eu concediul de ingrijire copil (CIC) ti se va calcula ca 85% din media veniturilor din ultimelor 12 luni calculate pana in ziua in care nasti (daca nasti in februarie, ti se calc de la luna ianuarie inapoi 12 luni), deci nu de cand intri in prenatal.(sper ca explic bine).

Concediul prenatal va fi calculat ca procent de 85% din media veniturilor din ultimele 6 luni (iulie-dec 2008). Procentul se aplica la brut....asta e un pic mai complicat de calculat....nu pot sa iti explic exact, daca cunosti o contabila cu soft contabil iti va spune foarte usor cat vei lua.

Te rog sa imi spui daca m-am facut inteleasa. Am lucrat si eu la HR acum cativa ani. (si pe conta si marketing....)

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bai fetelor,eu am o problema cu mujdeiul...mi-as pune pe orice

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lasa Lisa ca asta e un lucru bun ca previne raceala si e foarte sanatos din cate stiu eu.

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ce interesanta faza cu inchiriatul pompei, nu am stiut. O sa sun la spital sa programez vizita aia, si o sa-i intreb atunci. Daca nu, merge si aia manuala.
Nici eu nu retin nimic, si pana citesc tot ce scrieti uit tot. Am vazut si eu pozele cu camera si mireasa frumoasa
Eu astept reduceri, ca vad ca se inchid magazine multe prin zona si pun reduceri substantiale..numai bani sa avem.
Dark, super faza cu cresa...aici te usuca de bani.
Selene, iti urez si eu drum bun si cat mai lipsit de stres.
Lisa, eu ma pusesem ieri sa fac tort de zahar ars si puiul lui Ira ptr ziua sotului, dar mi-a luat-o inainte si am iesit la restaurant, asa ca le fac azi( ca am ramas cu pofta'n cui).

Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, frate-meu e in tara, are 31 de ani dar locuieste la Cluj, nu la Sibiu . Si facultatea tot la Cluj si-a facut-o...deci nu cred ca-i aceeasi persoana cu al tau coleg.

Dark Bendis

31+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

crisspoliss,eu l-am facut tortul ala cu tot cu aluat,dar sa stii ca a iesit de minune. l-a apreciat si sotiorul. de dimineata am inceput sa il ciugulesc.
eu v-as zice ce am facut dar imi e frica ca o sa imi sariti in cap...ca na femei gravide in zona

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si mie imi place usturoiul, alaltaieri am facut somon la cuptor( marinat in sos soia si otet balsamic, usturoi si ghimbir) si i-am facut un fel de sos rece cu usturoi si iaurt si marar separat...si nu m-am mai putut opri. Si la garnitura am facut orez tot de la reteta lui Ira, ala cu ceapa si castraveti murati....aoleu, ca mai am o ora pana la pauza de pranz.......

Crisss 28+

Mergi la inceput