Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Fetelor, noua tipa de la breastfeeding workshop ne-a zis sa nu cheltuim bani multi pe pompe electrice super-performante, ca in majoritatea cazurilor o pompa manuala "face treaba". Pe mine m-a cadorisit o amica cu un Avent Manual, sper sa ma descurc cu ea.
Criss, asa-i, bine ar fi sa iasa faza cu child-minder-a... aici o cresa/nursery costa cam 800-900 de lire pe luna... daca mai adaug transportul, "consumabilele" gen nappies, baby wipes etc cam tot salariul meu pe asta se duce. Avantaje si dezavantaje sunt si in ceea ce priveste cresa, si child-minder-a, si niciodata nu stii in avans daca ce ai gasit se potriveste intr-adevar cu ce e mai bine pentru bebe...dar deocamdata suntem multumiti cu ce am vazut ieri...si se incadreaza si in buget.
La noi sunt mai putine reduceri deocamdata sa vedem ce va fi dupa sarbatori (presupun ca voi lua hainite, jucarele etc plus lucruri folositoare pentru mai incolo). La mine o sursa buna de idei/achizitii e ebay-ul... am gasit multe chestii nou-noute la un sfert de pret sau chiar mai putin (de exemplu carusel, changing mat).
Lisa, las' ca-i bun usturoiul... mmm... garlic bread....
Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anculet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 bai fetelor,eu am o problema cu mujdeiul...mi-as pune pe orice 28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
Si eu acum vreo saptamana si ceva,mancam zilnic usturoi,acum l-am mai rarit ca trebuie sa mai ies si din casa...desi inainte de sarcina,daca mancam de 4 ori pe luna era mult...
Si sper sa nu va fac pofta...cel mai mult mi-a placut cand am mancat slanina cu usturoi,branza si oua fierte...am mancat de-am capiat
26+ cu Alexandra Maria
fetele 2 in 1
DarkBendis spune:
Aoleuuu... slanina afumata cu branza de burduf ... da' aici nu gasesc de nici o culoare ...nicaieri
Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
Poate ar trebui sa ne deshidem un subiect nou de pofte de gravide( ca am am vazut ca la ala vechi fetele au nascut deja si acuma vb numa de mancare de bebe).
Crisss 28+
lisa79 spune:
dark am eu in casa,jur ca ti-as trimite dar cum??? eu cand aud ce preturi aveti acolo la voi,ma sochez,ce mai
ieri,m-a palit...am facut piftie din pui afumat cu o gramada de usturoi.cica in moldova(de unde e al meu) se mananca cu mamaliga...no io din astea nu am mai auzit
28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Sotul meu a invatat sa spuna in romaneste: "Vreau urda si cas. Ce buni sunt carnatii astia"...ieri iar mi-a cerut urda
Crisss 28+
miereamara spune:
DarkBendis, dar child-minder-ul tau cati copii are in grija?Poate ai scris si nu am retinut eu...Sunt particulari?
Sunt si pe aici astfel de aranjamente, un fel de nanny particulara, acreditata si autorizata care are in grija 3-4 copii, cunosc personal doua familii care si-au dat copii in grija la astfel de nannies, sunt foarte multumiti si preturile sunt un pic mai scazute decat la daycare.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Cum adica din pui afumat? il faci la fel ca din ala crud? fiert ore in sir? sau cu gelatina multa?
Crisss 28+
miereamara spune:
Lisa de unde ai cumparat cas si slana?
Eu mai cumpar de pe la magazinele romanesti sau online de aici, dar cas nu am gasit niciodata.
http://www.eurofoodmart.net/
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Miere, e scump transportul de la euromart? ca mi-e o pofta........
Crisss 28+
Editez sa spun ca AU FANTA SOCATA!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW..ca in Ro nu am mai gasit-o. De atata pofta a inceput asta micu sa dea in mine