Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelusi spune:
Dark este superb cosul, vreau si eu

Maine imi trimite si mie soacra-mea piftii

abia astept
Irina si eu ma certam cu ea foarte des la inceputul sarcinii, dar acum nu prea mai comenteaza. I-am zis de nu stiu cate ori ca ar putea sa incerce sa me inteleaga ca sunt cu un bebe in burtica si poate sunt si eu mai irascibila, mai sensibila...etc.....asa ca ...toate fac asta nu te mai stresa, uneori am impresia ca au uitat ca au fost si ele gravide

27+
Vlad Mihai
IRINA.C spune:
Multumesc fetelor, multumesc Iry, incerc sa ma linstesc, mai am o zi jumate si vine tati pui si sper sa fie bine totul.Matz e ca un ingeras acum , nu se poate sa nu fi simtit tot strugle din jur.Sper varsatura aia sa fi fost pasagera si nu vreau sa ma mai gandesc la nici o toxodraceala...imi iubesc si pisica si copilul si trebuie sa fie totul bine pn la urma
&
Nu am cum sa-mi iau casa mea sa zic asa...si de aici tot tambalau; cu toata lumea...nu stiu pe termen scurt ce se va intampla, dar nu se poate ca 2 oameni destepti, un inginer si un medic sa nu reusim pn la urma...si dc la sfarsitul rezidentiatului situatia va fi la fel de neagra cu catel si purcel o luam din loc si asta e.Mai nou in Europa
ne e recunoscuta facultatea, nu in toate statele dar se poate.In SUA nu si nici chiar in toate tarile dar vedem noi.Dar acum facem un bebeeeeee sa ne mai scuteasca lumea 
va pup, sunt aci dupa ora SUA mai mult ca dehhh
bb mic
POZE
29+
veronica75 spune:
Irina - Imi pare rau pt. tine, mai ales ca e vb de mama ta...cred ca deja ii cunosti caracterul si ca ar trebui sa te comporti in consecinta...cu alte cuvinte nu pune la suflet...eu cred ca si ei ii pare rau.
Se vede ca nu ai un week-end tocmai placut, sper sa treaca repede 
Lisa- te rog frumos
da-mi si mie site-ul ala, ca am
azi si nu imi e somn deloc.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
DarkBendis spune:
Irina, incearca sa nu pui la inima (stiu ca e taaare greu)... vine in curand si taticul lui pui mic ...trec toate. Parintii... astia sunt, cu astia defilam...fiecare cu ideile lui, noi trebuie acum sa avem grija de noi si de bebelusii din burtica, iar familia trebuie sa inteleaga asta.
Cat despre pisic... eu am 3, incapem cu totii si lumea a invatat ca de matzele mele NU ARE NIMENI DE ZIS (doar de bine of course
)
Curatenia? Avea matusa-mea o vorba... daca se da o lege sa fie impuscate toate gospodinele, ea moare nevinovata ... si io la fel
. Noi sa fim sanatoase si fericite cu ai nostri.

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
LA MULTI ANI la toti Mihailii si Gavrilii
.
Eu il astept pe sotul meu sa o aduca pe mama de la aeroport, cred ca e franta de oboseala dupa atata drum si stres.
Irina imi pare rau ca ai avut asa discutii cu mama ta, daca ai taria sa o ignori cand iti vorbeste asa e foarte bine.Stiu ca acum esti si putin deprimata ca nu e sotul aproape, dar mai e putin pana luni si sa vezi atunci de fericire cand soseste.Cum au zis si fetele nu pune la suflet toate relele, ca pe parintii nu-i prea poti schimba, cand o sa apara cel mic nimic nu o sa mai conteze, ai sa vezi.Ai grija de tine si rezista pana luni, stii cum e numai maine nu e poimaine.
Dark foarte dragut cosulet.
Lisa imi poti trimite direct pe adresa de email daca poti.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
30+
Doamne ai grija de bebelina mea.
bebelusi spune:
Burtici eu ma duc la somnic, am papat o cana mare cu gris cu lapte si dulceata si fiind fierbine m-a luat un somn.
Va pupacim
Noapte buna, iar pentru schimbul doi - spor la scris
27+
Vlad Mihai
lisa79 spune:
eu nu cred ca fac reclama daca pun site-urile aici,daca da,rog un moderator sa le stearga:
www.joox.net
www.free-tv-video-online.info
gasiti si seriale,primul are filme noi dar si filme fff vechi,al doile doar filme noi(2007-2008)
Irina,imi pare tare rau ca nu te inetelgi cu mama ta,dar exact ea ar trebui sa iti fie aproape acum chiar sa te ajute la curatenie daca e nevoie. incearca sa o intelgi si pe ea,parintii nostri ajung la o varsta cand nu intelg ca am crescut...tot copii ne vad(asa vom fi si noi
),hai,inca un pic ca vine ziua de luni cat ai clipi.
si noi am mancat piftie cu mamaliguta,la noi,al meu sotior o face mamaliguta,ca el stie sa o rastoarne,eu una![]()
NU STIU!!! stiu sa o fac si sa o mananc,in farfurie o pun cu lingura de rade lumea de mine![]()
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
DarkBendis spune:
Bebelusi, somn usor!
Ura, am dulap la bebe gata montat
Acum se ocupa "baietii" de patut ... iar masuta de schimbat ramane probabil pe maine ca e cam tarzior...las' ca-i bine si asa 

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
dark ,e superb cosul,sa il folositi sanatosi! m-am uitat pe site-ul de aici,nici vorba de asa ceva,sau nu l-am gasit eu...sunt
... de atata suc cred!
noapte buna schimbul 1!
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cami_antonia spune:
veronica am inteles de ce nu iti place belgia ... am mai auzit astfel de pareri despre europa occidentala .... pupici si sper sa depasesti bine si momentele cu kg in plus de la medic ... si mie imi face la fel doctorita de aici da nu o prea bag in seama .... iar doctorul de l;a bucuresti nu a zis nimic ...
ingrid 70 intr-adevar abia astept sa scap de stresul serviciului ... sa stiu ca nu mai am un program atat de rigorist ... etc ... si lasa ca trec si la tine zilele care au mai ramas ...
va puppppppp
mor de somnic
ne auzim luni caci maine am ceva treabaaaaa
26+
ANTONIA IOANA
Camelia