Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
DarkBendis spune:
Criss, Lisa, am "rezolvat" cosuletul (cum poate fi vazut)... trebuie dat doar "copy and paste" pe tot link-ul inclusiv numarul din paranteze.

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Crisspoliss uita-te cu incredere pe site-ul dat de Lisa, l-a puricat si barbate-miu si a zis ca e safe.
Bai, dar sunt numai filme bune pe acolo, Lisa mi-ai dat de lucru, azi imi propusesem sa corectez niste lucrari de-ale studentilor
.
DarkBendis, foarte frumos cosuletul, sa-l stapaniti sanatosi.
Eu am zile si zile, zile in care sunt plina de energie si zile in care imi vine sa zac ca o leguma in pat. Luc e super funny, i-am pus mana pe burta unde cred eu ca e talpita lui bebe si s-a speriat, cica: mai, e ceva ascutit aici....si se miscaaaaaa..
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ingrid70 spune:
Eu sunt cam noua in ale internetului!
Nu am auzit niciodata de Opera! Poate sa-mi explice si mie cineva mai exact cum sa-l folosesc, sa pot sa vad si eu filme, precum ziceati, fara sa downloadez nimic, ca nu vreau virusi!
25+
IRINA.C spune:
am nevoie de o vorba buna...am reusit sa ma cert a N-a oara cu mama...nu ma judecati din prima, chiar e o persoana dificila.A venit sa ma indoape , io mancasem deja si de cum a intrat a inceput cu reprosurile: ca nu avem usa noua in conditiile in care apartamentul e al soacrei, ca mi usuc hainele in bucatarie , ca nu am dat cu aspiratoru'...in conditiile in care la ea acasa NU e nici pe departe luna...si in final PISICA.A lovit-o a, a scuipat-o, a blestemat-o ca sa plece ...si asta mic parca avea ceva : A VARSAT ceea ce el nu a facut de un an..nu stiu ce, mancare , poate de la par, poate o fi mancat vreo frunza , nu stiu dar a varsat TOCMAI acum.Si tambalau uite infectia cum o sa o iei, uite jegu...apoi a lasat maslinele desfacute pe masa..si asta la un mom dat tzup pe masa.Maslinele sunt afrodisiace pt mazt si se joaca cu ele de le innebuneste, maj pisicilor fac asta...si acum asta...de aici razboi reprosuri, scandalul in floare...ca nu-i iau tensiunea..mama NU are tensiune, e hipotensiva, mie mi s-a stricat aparatul , ca-mi ia altul, eu multumesc lasa ca mi iau altul eu, ea nu ca nu vreau sa-i iau tensiunea, ca M-A FACUT DOCTOR degeaba...mai zic , eu sunt gravida in aproape 30 sapt care e treaba lasa , altadata , ea nu si nu...si a iesit mare tambalau, am dat-o afara in final.Am izbucnit in plans , apoi am vbit cu Radu(alta greseala ...) dar ma rog el m-a linistit , in final ajunge mama acasa si ma suna si tipa la mine :"sa-ti fie RUSINE , nesimtito!!!"
Am plans in hohote si ea continua: de cand ai plecat de acasa , bla bla...egosim atat vreau sa spun.Nu cred ca astept ceva ANUME de la voi, ci sa ma linistesc ...Grumetzel are nevoie de liniste.Plus TImsy acum STA LINISTIT cu maslina langa el...parca a facut-o in ciuda ca l-a scuipat , l-a lovit...offfff il vreau pe tata acasa
bb mic
POZE
29+
bebelusi spune:
Lisa trimite-mi si mie site-ul cu filmele, si mai zi-mi o data ce filme ca am uitat si nu mai gasesc unde ai scris te rog

27+
Vlad Mihai
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingrid70 Eu sunt cam noua in ale internetului! Nu am auzit niciodata de Opera! Poate sa-mi explice si mie cineva mai exact cum sa-l folosesc, sa pot sa vad si eu filme, precum ziceati, fara sa downloadez nimic, ca nu vreau virusi! 25+ |
Poti sa le vezi si cu internet explorer.
Irina nu mai pune la suflet. Eu nu as permite nimanui sa ma trateze asa, nici macar propria mama, sa vina sa fac reguli in casa MEA. Fii ferma si explica-i ca esti un om matur care ia propriile decizii in propria ta casa.
De aia imi place mie ca sunt la 10.000 km de influente "negative"
Aidan
Carmen_Marieta spune:
Irina incearca sa te linistesti, pt bb. Radu ti-a fost alaturi, luni va veni acasa si toate vor trece, nu mai baga pe nimeni in seama, chiar daca, scuze, e vorba de mama ta.
Te rog sa stai linistita! 

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Carmen_Marieta spune:
A uitasem, si la mine a venit tata intr-o zi si noi saptamana trecuta zugravisem tavanele din bucatarie si wc de servici, si mai facuse Radu mici retusuri, si mi-a zis tata ca e usa murdara, i-am taiat-o scurt, ca fac curat cand pot ca obosesc deoarece sunt cu un bb in burta... si gata a tacut malc...
M-a deranjat, dar nu m-am enervat. Mama mereu ii zice sa nu ma mai streseze dar cred ca nu-si da seama..
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
miereamara spune:
Irina, uite aici parerea unui medic veterinar asupra toxoplasmozei, ca sa te linisteti finally, de la pisica nu se poate lua decat imediat dupa ce pisica a fost infestata, dupa aceea matzu devine imun, ca si oamenii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98085&whichpage=1
Aidan
Anuc spune:
Irina, linisteste-te in primul rand si nu pune la inima, chiar daca e vorba de mama ta. O fi fost si ea nervoasa, tu la fel...mai ai un pic si vine sotul tau, o sa-ti gasesti iar linistea.
Multumesc si ptr raspuns, la Debridat nu m-am gandit desi aveam in casa (flacon nou). la el ma gandesc doar cand face diaree si stiu ca trebuie sa-i dau cateva zile. Aseara a avut doar crampe si atat, m gandeam c exista ceva si ptr astfel de episoade scurte si fara urmari de tip deranjare de stomac. Dar, uite o sa tin minte ca pot sa-i dau debridat si asa.
Porumbita,multumesc, acum e bine, n-a mai durut-o burtica si a mancat normal.
Apropos de copil si spatiu putin. Eu asa am facut, in primele luni am dormit doar eu cu bebe in camera (ioana la ea in patut), iar tati a fost exilat in sufragerie. Aveam nevoie de aer, plus ca eu ma trezeam f des sa alaptez.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)