Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

billy o sa incerc varianta cu nucile si migdalele ca e clar ca de cand am inceput sa iau fier nu mai ies asa regulat

irina in cartea aia de la clinica mayo zicea ca e normal sa transpiri uneori excesiv...

anuc sanatate fetitei tale...

eu sunt suparata... azi am stat toata ziua in pat sau in canapea si am luat si no spa si gynipral si pe bune dc nu am burta ca o piatra... incep sa ma gandesc ca o dau in paranoia... pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

veronica dar tu stai acum in belgia???? si mie imi place ioana mai ales ca ion si ioana inseamna cel dorit .... asa ca imi place f mult ... si mai ales pt faptul ca eu nu am avut zi de sfant ... pe mine ma cheama camelia si atat .... si toti prietenii se sarbatoresc la praznice mari ... iar eu sufeream rau cand eram mica .... ma sarbatorea doar familia de florii .... pt ca doar ei stiau atunci ca si cameliile sunt flori .... de aceea vreau ca fetita mea sa aibe cat mai multe onomastici ... de sf antonie cel mare pe 17 ianuarie .... de sf ion .... si ioan ... si ziua ei de nastere .... si peste toate astea vreau sa fie protejata de acesti sfinti .... sa o ajute mereu la greu ...carmen si eu am tinut ceva post ca sa ma impartasesc azi ... a fost putin greut dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit .... si mai ales cu ajutorul moral al sotului meu .... care imi e mereu aproape ... si mie imi place matei pt ca e nume de sfant si pt ca e scurt ... se pronunta usor si poti alinta in diverse moduri ....micola ... asa cum zic fetele fii prevazatoare .... mai bine stai calma ... cred ca asa e mai bine pt bebe .... mai ales dupa ce a povestit fata din ploiesti ... ai grija de bebe si lasa ca plictiseala trece .... gasesti tu sa faci ceva ... eu in locul tau intram macar o saptamana in medical .... eu oricum sunt fericita ca de luni voi sta acasaaaaaaaaaaaaaaa .... pt mine bebe e cel mai important .... 26+ANTONIA IOANA
Camelia
Cami, ce bine ca vei sta acasa! Si eu mai am 2 sapatami si 2 zile si de-abia astept! Ca oricum nu ma mai concentrez la serviciu, acum am altele in cap, legate de bb si de cum se va schimba viata mea de acum inainte!25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Da, Cami Antonia- lociuesc in Belgia din martie 2008 si la 2 luni am ramas insarcinata , parca a fost ieri...imi amintesc cum ne uitam amandoi la test , si am mai luat 2 ulterior sa ne convingem intradevar ca sunt insarcinata . Dupa aceea am sarbatorit si a doua zi bb-ul avea deja primul cadou un dvd cu pisicile aristocrate. Noi de la inceput am vrut fetita si ne bucuram ffff mult.
Oricum nu credeam ca voi ramane asa repede insarcinata ...ca in Romania...nik...dar ma gandesc eu ca poate era din cauza stresului, eram fff stresata...cu serviciul, cu banii, cu casa.
Mai ales la servici...lucram la banca in fc de universal teller, adik faceam totul in materie de operatiuni si chiar mai mult...acu..serviciul era bun, castigam bine, dar fff stresant, si asta in principal din cauza clientilor. Nu mai vreau sa lucrez cu publicul...m-am saturat...poate pe aici or fi mai educati, da la noi..vai, vai, ...si lucram in mall-ul de la Iasi,deci iti inchipui 'clientii'.
M-am hotarat destul de greu sa vin in Belgia dar sper sa reusesc sa ma adaptez si sa ma integrez si eu in societate. Oricum, postul sotului este definitiv, dar, nu te opreste nimeni sa pleci.
Nu stiu inca daca vom ramane sau nu...poate ne mutam in alta tara..ca si de Belgia sunt un pic dezamagita.
M-am lungit si eu cat o zi de post da ma cam plictisesc...ca sunt singura...al meu e plecat la o expozitie de gaming si tehnologie, unde eu am refuzat sa merg...ca stiu cum e..si l-am trimis cu baietii .Irina - si eu am patit asa de cateva ori, chiar am si postat problema asta...cred ca din cauza sarcinii, nu cred sa fie altceva, ca am citit pe net ca se poate intampla de la uter, care urca si ingramadeste tot ce prinde si atunci respiri mai greu si binenteles transpiri.
Am cumparat si eu faimoasa perne pt gravide...cam scumputa..dar, iti recomand si tie, chiar e confortabila si cred ca ajuta la somn.Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
Veronica, ce esti dezamagita de Belgia?25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce rau am dormit. ma dor pulpepe,in ultimele 2 ore m-am intors de pe o parte pe alta ca nu mai puteam de durere,intr-un inal a trebuit s ama ridic. ce o sa ma fac pana la sfarsit

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Tocmai m-a sunat tata sa-mi zica sa ma duc pana la el sa-mi dea doua castroane cu piftie! Maine o sa fac si mamaliguta la ele! 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

He-he la noi e agitatie mare in casa... sotul si un prieten bun se distreaza ansambland mobila bebelusei ... iar eu le fac cafelute si ma uit sa vad ce mai gasesc pe ebay. Azi mi-a venit baby-carrier-ul de la Chico...inca o chestie taiata de pe lista... da' tot vreau si un wrap

In sfarsit am gasit cosuletul pe care il cumparam ... spre deosebire de majoritatea magazinelor, astia de la Babies'r'Us vand cosuletele cu cearsaf si paturica incluse ...si are inclusiv jucarele agatate (e singurul pe care l-am gasit cu asa ceva). Uite,asta e: http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Collections/I-Love-My-Bear/I-Love-My-Bear-Moses-Basket(0010565)

Pentru cine vrea sa vada cosuletul, dati copy and paste pe tot link-ul, inclusiv pe numarul din paranteza (nu stiu de ce nu il include in adresa ... ca e partea din ea)

Mergem maine sa-l cumparam

Micola, sper sa fie totul bine!

Veronica, sa stii ca si aici e la fel, gasesti la "redus" chestii pe cale sa expire in urmatoarele zile/saptamani... noi uneori mai luam una-alta si le punem direct la congelator, bineinteles depinde de ce e si cum arata. Produse expirate o singura data am gasit pe un raft si ne-am dus sa le aratam (erau oua )... sa vezi cum in urmatoarele minute misunau vreo 3 cercetand fiecare cutie ... iar pe noua ne-au dat o cutie de oua (bune, bineinteles) pe gratis cu scuzele de rigoare si multumiri ca le-am spus. Si eu lucrez la banca aici, dar pe partea de business teller/adviser + head cashier (fac cumul de functii cum s-ar spune), Oricum, de o saptamana si un pic s-a lamurit managerul sa o lase mai moale cu mine si nu mai am "managerial duties" ca deh.. "I'm preggers" si nu mai pot alerga in sus si-n jos . Sunt si eu satula pana peste cap de banca, vanzari, clienti (desi majoritatea "regulars"-ilor mei sunt foarte draguti)...daca voi putea sa fac altceva dupa concediu tare m-as bucura.

Lisa, sa stii ca si eu am avut prima noapte "de nesomn"... topaia aia mica in burta de ziceai ca exerseaza Irish Dances, vorba lu' barbatu-meu... si tot ca tine, burta tare, abia catre dimineata am reusit sa adorm.

Irina, numa' maine nu-i poimaine si vine si sotul

Cami, ce bine sa intri in concediu... eu mai am 4 saptamani fir-ar . Or trece si alea... pana la urma.

Dark Bendis

31+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

abia acum am citit si eu cap 70 da evident ca nu mai retin mare lucru....

cand vb de mancare sar peste ca nu am pofta de nimic (doar cioco si prajituri as manca)
camera la bb nu avem cum sa amenajam ca e doar un dormitor si o sa stea cu noi (de fapt ne gandim ca in primele 2 luni sotu sa treaca in sufragerie,,, cele care aveti deja copii si nu prea mult spatiu, cum ati procedat?

billy am dat de mesajul tau... cum zicem, fain cadou de craciun... desi eu is nascuta pe 22 si nu mi-a placut niciodata ca ziua mea era in plin "sezon" de pregatiri pt craciun, ca sa nu mai zic ca multi imi aduceau un cadou si imi ziceau ca e pt ziua mea si craciun, sau in loc sa primesc ceva care sa fie pt mine primeam tot felul de ornamente si alte chestii care se dau in mod obisnuit de Craciun... si de aici am ramas cu fixul ca sa ii pun lu bb si unu nume de sfant mare care sa se serbeze in alta per a anului fata de cand e el nascut... poate ati vazut subiectul pe care l-am deschis pe tema asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128866

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si io la fel cu burta mare. Cand trebuie sa ma intorc de pe-o parte pe alta, ma trezesc si ma urnesc tare greu..mai ales ca trebuie sa car gramada de perne dupa mine prin pat
Si noi avem magazin cu produse aproape expirate, ii zice Grocery outlet, si e cel mai ieftin pe care l-am gasit( branzeturi care expira intr-o luna, mezeluri tot asa).
Dark, nu am reusit sa deschid linkul de la tine.
Lisa, mersi de filme..desi mi-e cam frica s aam uit la ele, ca o data am primit mesaj ca m-au luat in vizor si sa nu mai deschid un anumit link de filme la care ma uitam mereu.
Ufff, piftie???ce dor mi-e de ea. Lisa, zi cum faceai pe aia cu pui afumat. Eu azi am de gand sa fac chiftele de dovlecel. Si paine de casa.

Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Porumbita, interesant subiectul cu numele. MA duc sa mai citesc

Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark nici eu nu am reusit sa deschid pagina
crisspoliss,ce mesaj ai primit ca nu inteleg. eu nu folosesc explorer,nu imi place deloc,prea multe pop-ups,folosesc ca sistem de operare opera si sunt tare multumita,de pe acest site nu poti sa iei virusi sau altceva ca nu download-ezi nimic,doar te uiti. asa ca linistita,eu folosesc siteurile astea de multi ani. si plus ca ma pricep un pic la calc.
da e greu noaptea cu somnul,iming de perne,trag de ele,iara le sucesc...urat de tot.da nu mai emult.
la multi ani tuturor cu numele de Gabriel(a) si Mihai(ela)
LA MULTI ANI SOTIORULUI SI DIN PARTEA NOASTRA!

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput