Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
IRINA.C spune:
Multumesc Veronica pt raspuns , cred ca sunt depri
ca nici nu ies ca ma simt cam obosita , nu stiu ce am , poate si lipsa lui tati .In orice caz incerc sa nu dau importanta la toate tampeniile pana nu vine el, sper sa se rezolve luni seara toate....pasarelele mele.
bb mic
POZE
29+
veronica75 spune:
Irina - sa inteleg ca vine sotul tau luni? Mai ai un pic si gataaa...
incearca sa faci ceva placut pt tine, de ex. sa desenez, sa asculti muzica favorita, sa faci planuri pt. cump lui bb si poate chiar sa cauti pe net preturi informative, sau poate sa te uiti la un film bun...oricum ceva placut care sa te faca sa te simti un pic mai bine, si macar pentru moment sa uiti de toate celelalte.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
miereamara spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani celor care isi sarbatoresc azi numele!
Eu am dormit ca ursu' 12 ore, m-am bagat in pat aseara la 10 si m-am trezit dimineata la 10, unde mai pui ca dormisem si ieri 2 ore, timp in care am uitat de friptura din cuptor
.
Irina si eu am calduri, la mine in casa inca mai merge AC-ul noaptea, il fixez la 18 grade, Luc dardaie de frig si eu dorm neinvelita si tot transpir. Parca am un cuptoras in burtica.
Lisa, multam pt site, filmele sunt super noi, inca mai ruleaza in cinema![]()
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
veronica75 spune:
Ce faci Miere? recuperezi noptile nedormite
?
Noroc cu alarma aia....ai mare grija...nu mai fa nik 'periculos' cand esti singurica.
.
Mi-ai adus aminte de Garfield, are el obiceiuri din astea..adoarme instantaneu si unde apuca
.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
BillyBilly spune:
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi!
porumbita din tot ce ai mentionat tu, intr-adevar anemia este cea mai serioasa, si de ea treb sa te ocupi. Eu n-am avut probleme cu lipsa fierului pt ca am poftit multa carne in tot felul de variante si carnea contine fe. Eu ti-as recomanda pe langa suplimentele de fe, sa mananci ce ti-e pofta si atat cat iti doresti. Organismul te ghideaza, de diete si restrictii te ocupi dupa ce nasti si alaptezi, acum nu-i momentul sa te preocupe silueta sau colesterolul. Eu asa am fost sfatuita si am apelat la min la suplimente in sarcina. Mananca seara migdale crude si nuci, cam un pumn. Sunt f bune, contin fibre si sunt mai bune decat suplimentele de fe, care te pot constipa.
pusyketa bravos pt acoperis! Sunteti niste harnicuti, dar tu nu construiesti cot la cot cu mesterii, nu???
Catalina
33+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 7 saptamani 
Bebelusa
cami_antonia spune:
veronica multumesc pt raspuns ... era normal sa ramai asa de repede ... si ma bucur .... caci eu stiu f bine cum este sa incerci si sa nu ramai ceva vreme ... eu mi-as dori sa vizitez belgia ... dar de ce zici ca esti dezamagita????
irina sunt de acord cu veronica ... cred ca cel mai bine e sa te uiti pe diverse site-uri de bebici sa vezi cum mai stai cu lucrusoarele pt ei .... cred ca e ceva frumos ... eu asta fac cand sunt suparata sau stresata ....
mire bravo tie ca ai dormit ... f frumos ... si eu sa vezi ce soamne trag de acu inainte ca voi sta acasa ....
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
Anuc spune:
La multi ani!!!!
Am intrat repede, am citit tot (sper), scriu ceva si fug la cumparaturi.
Bebelusi, ai inteles intrebarea si multumesc mult ptr raspuns. Eu o sa nasc in februarie sau la sf lunii ianuarie cel mai devreme (Doamne ajuta!). Ideea e ca o sa prind la calcul luna ianuarie 2008 care ma intereseaza pe mine,atunci am avut ceva bonus maricel care ridica media pe cele 12 luni binisor. Practic mi-am facut un calcul si o sa iau daca stau acasa mai mult decat iau acum salariu (mai prind niste luni cu bonus care a fost impozitat). Adica sunt fff bucuroasa si optimista! Iar faptul ca la calcul concediu maternitate (cele 4 luni) se ia in calcul 85% din brut pe ultimele 6 luni, e si mai si!!![]()
Irina C, am si eu o intrebare: cand o doare burtica pe Ioana mea (4 ani) si stiu sigur ca e de la mancare (ieri a mancat mamaliguta la gradi care i-a cazut greu)si seara a avut crampe, CE POT SA-I DAU? in afara de ceiut, zau daca stiu c i-ar face bine in astfel de cazuri.
Va pup si va mai citesc diseara
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
IRINA.C spune:
Debridat! este un regulator al motilitatii intestinale 1 ml/kgc impartit in 3 prize
bb mic
POZE
29+
veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia veronica multumesc pt raspuns ... era normal sa ramai asa de repede ... si ma bucur .... caci eu stiu f bine cum este sa incerci si sa nu ramai ceva vreme ... eu mi-as dori sa vizitez belgia ... dar de ce zici ca esti dezamagita???? 26+ ANTONIA IOANACamelia |
Pai, in primul rand nu ma impac cu mancarea...parca toate au alt gust...si am fost dezamagita si de dr...ex. la ultimul control ma certat ca al luat 10 kg si ma sfatuit sa nu mai mananc paine, orez, cartofi...Eu inca mai vom. si rontai mai toata ziua uscaturi gen stiksuri, grisine...la care el imi spune 'sa rontai primperan'...si la primul dr. am patit la fel...vom si noaptea si ziua, si nu mancam nik si am slabit 3 kg intr-o saptamana... si...nu mi-a dat nik...am crezut ca mor...etc.. ca sunt mai multe.
Ar mai fi si celelalte institutii,,gen cablu; daca ai nevoie de ei trebuie sa faci o programare care de cele mai multe ori inseamna ~ 3 saptamani si atunci iti zic o zi dar nu si ora
...trebuie sa stai acasa toata ziua sa ii astepti pe ei....Sunt destul de multe...sa stii ca in Romanica noastra daca te descurci un pic ...e mult mai bine..chiar daca dai un ban...da stai in fata...sory..da asta e adevarul.
Daca vii in Belgia...ai mare grija la cumparaturi..ca s-ar putea sa cumperi produse expirate...asa ceva la noi...mai rar.
Mai am un ex. si gata: La carne si produse alimentare cand mai au 1,2 zile si expira sunt bagate la promotie

Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia yashi nu stiu ce sa-ti raspund draga mea ... stiu doar ca in tinerete am stat langa fratele meu care a facut si eu nu am luat .... atat pot sa-ti spun ... poate te ajuta Dumnezeu si nu iei si tu .... 26+ ANTONIA IOANACamelia |
25+