Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
veronica75 spune:
Carmen Marietapoti sa imi trimiti si mie 
eu prea gasesc ficat pe aici si imi e pofta de multisor
dar am mancat inca de la inceput pateu de ficat si nu am patit nik...eu as manca sigur ...mai ales ca e gatit 
Cami antonia - mie sincer imi place ffff mult Ioana, i-as fi pus si eu fetitei mele dar nu reusesc sa conving sotu
. E frumos si Gabriela deci e alegerea ta.
Yasy - nu stiu ce sa zic dar ai grija de tine si de micuti 
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
veronica75 spune:
Micola - eu zic sa te mai menajezi
chiar daca nu ai stare
fa asta pentru cel mic, si sa ne tii la curent cu ce spune dr.
Nu am mai intalnit o situatie ca a ta...tin pumnii sa fie bine, iar tu sa stai cumintica.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
bebelusi spune:
La multi ani Mihaili si Gavrili, de la cel mai mic pana la cel mai mare!!!!

Rox pe unde esti? De ce nu ne mai scrii ? Sper ca nu are legatura cu starea ta de sanatate.
Referitor la ficat v-am zis ce mi-a zis medicul ca e ok, dar sa nu abuzezi
dragele mele, eu am fost la epilat ca nu se mai putea, de fapt doar pentru....dansa ca nu o mai vedeam sa o fac cum trebuie. M-am facut ca atunci cand te naste mama....brebenel

E asa de bine....o luna nu ma mai stresez.![]()
Eu va las ca mor de foame, pap si revin.
27+
Vlad Mihai
Carmen_Marieta spune:
Veronica trimit cu cea mai mare placere, dar de luni ca atunci il fac.
Cami si eu voi incerca sa tin post, am reusit pt azi, asa ca voi incerca. Oricum ma simt atat de linistita la biserica.
Si Ioana si Gabriela sunt nume frumoase, numai ca voi alegeti.
Mie imi place foarte mult MATEI, este un nume de sfant, nu foarte des utilizat, dar trebuie sa se hotarasca si taticul. Azi la biserica primul nume auzit a fost Matei...
Bebelusi si eu am de gand sa merg sa o coafez pe D-na X. Nu o mai vad de mult, si or sa inceapa controalele pea masa, nu vreau sa grebleze dr pe acolo ca sa ma poata consulta, si mai ales ca pt la nastere trebuie sa arate ca la nou-nascut... ![]()
Micola mergi totusi luni la medic. Nu e de glumit. Si stai cuminte daca trebuie da??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
yashy spune:
Va multumesc fetele!!
Inca nu stiu sigur daca e oreion... E umflat un pic in spatele urechii si a facut un pic de febra. M-oi duce luni la dr. sa vad ce o fi...
La Multi Ani de Sf. Mihail si Gavril!!

Si sotul meu e botezat Mihail!
![]()
Nu mai stiu cine zicea de piftie cu mamaliga... Ce-as mai mancaaaaa!!! Cred c-o pun pe lista menu-ului de Craciun!
Si usturoi... mananc o multime! Cu toate ca nu cred ca-mi face bine... Ieri dupa ce am mancat paste cu muult usturoi si garlic toast am avut o mica scadere de tensiune... o fi usturoiul?
Dar si azi am facut friptura cu... usturoi![]()
.
Un week end minunat!!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
25+
obraznicatura lu' mami
DarkBendis spune:
La Multi Ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui (la mine mama, plus nepotelele gemene 
)
O sambata frumoasa sa aveti!

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
pusyketa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yashy Si usturoi... mananc o multime! Cu toate ca nu cred ca-mi face bine... Ieri dupa ce am mancat paste cu muult usturoi si garlic toast am avut o mica scadere de tensiune... o fi usturoiul? Dar si azi am facut friptura cu... usturoi .Un week end minunat!! ![]() Adina & Luka & bobita din burtica 25+ obraznicatura lu' mami |
Stai cuminte,ca iti trebuie cantitati industriale,ca sa ai cadere de tensiune din cauza usturoiului....
Sigur a fost de la altceva...
29+VINE BEBE!
cami_antonia spune:
veronica dar tu stai acum in belgia???? si mie imi place ioana mai ales ca ion si ioana inseamna cel dorit .... asa ca imi place f mult ... si mai ales pt faptul ca eu nu am avut zi de sfant ... pe mine ma cheama camelia si atat .... si toti prietenii se sarbatoresc la praznice mari ... iar eu sufeream rau cand eram mica .... ma sarbatorea doar familia de florii .... pt ca doar ei stiau atunci ca si cameliile sunt flori ....
de aceea vreau ca fetita mea sa aibe cat mai multe onomastici ... de sf antonie cel mare pe 17 ianuarie .... de sf ion .... si ioan ... si ziua ei de nastere .... si peste toate astea vreau sa fie protejata de acesti sfinti .... sa o ajute mereu la greu ...
carmen si eu am tinut ceva post ca sa ma impartasesc azi ... a fost putin greut dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit .... si mai ales cu ajutorul moral al sotului meu .... care imi e mereu aproape ...
si mie imi place matei pt ca e nume de sfant si pt ca e scurt ... se pronunta usor si poti alinta in diverse moduri ....
micola ... asa cum zic fetele fii prevazatoare .... mai bine stai calma ... cred ca asa e mai bine pt bebe .... mai ales dupa ce a povestit fata din ploiesti ... ai grija de bebe si lasa ca plictiseala trece .... gasesti tu sa faci ceva ... eu in locul tau intram macar o saptamana in medical ....
eu oricum sunt fericita ca de luni voi sta acasaaaaaaaaaaaaaaa .... pt mine bebe e cel mai important ....
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
IRINA.C spune:
fetelor eu transpir ceva de coma..am dormit cam o ora acum ...asa cam iepureste si m am trezit fleasca..si precizez ca nu am caldura in casa inca, sigur nu e frig dar nu asta e cauza.S-a spart vinerea trecuta o teava in subsol si nu au reparat-o pana acum, normal.Dar m-am trezit fleasca.Sa ma gandesc la altceva, sa fiu racita , ceva???
O fi si psihic, eu stiu ca s singurica si nu dorm bine da chiar asa?A trebuit sa schimb tricoul , si eram doar in tricou de vara...mai pateste cineva asa?
bb mic
POZE
29+
veronica75 spune:
Da, Cami Antonia- lociuesc in Belgia din martie 2008 si la 2 luni am ramas insarcinata
, parca a fost ieri...imi amintesc cum ne uitam amandoi la test
, si am mai luat 2 ulterior sa ne convingem intradevar ca sunt insarcinata
. Dupa aceea am sarbatorit si a doua zi bb-ul avea deja primul cadou
un dvd cu pisicile aristocrate. Noi de la inceput am vrut fetita si ne bucuram ffff mult.
Oricum nu credeam ca voi ramane asa repede insarcinata ...ca in Romania...nik...dar ma gandesc eu ca poate era din cauza stresului, eram fff stresata...cu serviciul, cu banii, cu casa.
Mai ales la servici...lucram la banca in fc de universal teller, adik faceam totul in materie de operatiuni si chiar mai mult...acu..serviciul era bun, castigam bine, dar fff stresant, si asta in principal din cauza clientilor. Nu mai vreau sa lucrez cu publicul...m-am saturat...poate pe aici or fi mai educati, da la noi..vai, vai, ...si lucram in mall-ul de la Iasi,deci iti inchipui 'clientii'.
M-am hotarat destul de greu sa vin in Belgia dar sper sa reusesc sa ma adaptez si sa ma integrez si eu in societate. Oricum, postul sotului este definitiv, dar, nu te opreste nimeni sa pleci.
Nu stiu inca daca vom ramane sau nu...poate ne mutam in alta tara..ca si de Belgia sunt un pic dezamagita.
M-am lungit si eu cat o zi de post
da ma cam plictisesc...ca sunt singura...al meu e plecat la o expozitie de gaming si tehnologie, unde eu am refuzat sa merg...ca stiu cum e..si l-am trimis cu baietii
.
Irina - si eu am patit asa de cateva ori, chiar am si postat problema asta...cred ca din cauza sarcinii, nu cred sa fie altceva, ca am citit pe net ca se poate intampla de la uter, care urca si ingramadeste tot ce prinde
si atunci respiri mai greu si binenteles transpiri.
Am cumparat si eu faimoasa perne pt gravide...cam scumputa..dar, iti recomand si tie, chiar e confortabila si cred ca ajuta la somn.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum