Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Neatza,intru si eu rapid sa va salut si sa urez un sincer La multi ani si toate cele bune,celor ce-si sarbatoresc azi ziua de nume.
Noi suntem cu treburi ca e ziua lui tati,iar bb nu prea ma lasa sa-mi duc planurile la bun sfarsit,am dormit prost,iar de azi-dim se inghesuie foarte tare in partea stanga si ma dor coastele de nu mai pot.
Va pupic si va doresc un weekend placut si linistit.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
pusyketa spune:
Pup fetele!
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi!
Incep sa se arata semnele "hibernarii"....vorbiti din ce in ce mai mult despre mancare,filme si alte activitati cu specific hibernal....![]()
Greu mai tin pasul cu voi,dar inteleg ca toata lumea e bine si asta ma bucura mult.
Am reusit si noi sa punem acoperisul la casa,deci,"la rosu",am terminat-o.Incep lucrarile de interior,la primavara ne mutam.....
In afara de astea,am racit rau,dar bag vitamina C,paracetamol si ceaiuri la greu.
Am fost ieri la control,colul meu e tare si inchis,dar s-a cam scurtat.Cred si eu,Andrei al meu nu cantareste "decat" 1,6 kg....
....sper sa ma lase si pe mine linistita de revelion,dupa aceea,poate sa bata la usa....![]()
Pe 27 ma duc la morfofetala....si cam atat....
Doamne,ce trece timpul!
Va pup pe toate si numai bine!
P.S. Niste bruschete din alea vreau si eu....
29+
VINE BEBE!
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Da harnicute mai sunteti![]()
La multi ani!
tuturor sarbatoritilor zilei de astazi: mamici, tatici si bb-ii din burtici
, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti o petrecere frumoasa.
Angelique - 

Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Cami-antoniasi eu m-am spovedit si impartasit azi, si ma simt foarte bine. Mai merg de Sf. Andrei.
LA MULTI ANI!!!!!! tuturor sarbatoritelor de azi, plus tatici, bunici. Sa fiti cu totii sanatosi!!
Fetele in sarcina nu avem voie sa mancam ficat??? Noi am cumparat miel si am vrea sa facem drob, dar pt ca se pune si ficat, nu stiu daca sa fac sau nu. si am o
.
Eu nu am poftit la slanina ca saptamana trecuta mi-am cumparat si cine a mancat-o pe toata sambata?? eu cu un castron de ridichi.... 
Parca as fi sparta asa mananc. Sa vedeti ce intalnire ne vom da la "femina intim" la subiectele cu cura de slabire...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
cami_antonia spune:
carmen ma bucur ca te-ai impartasit .... sa-ti fie de bine ... si eu ma simt super bine si cred ca tot de sf andrei mai maerg si eu ... oricum voi inxcerca sa tin miercurile si vinerile macar cu post in timpul postului craciunului .... caci ca si irina eu nu am pofte ,... in schimb eu ma ingras .... mananc normal ca si inainte ....
fetele cu ocazia sarbatorii de azi ma tot gandesc daca cumva sa ii schimb numele fetitei ... zici ca am innebunit ... eu am visat in primele luni ca voi avea baiat si am visat 2 nume.... sebastian si gabriel ... si mi-0ar fi placut sa-l cheme asa ... si acum ma gandeam daca sa schimb in ANTONIA GABRIELA ..... dar cred ca suna mai bine ANTONIA IOANA .... voi ce ziceti????
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
yashy spune:
Pup toate fetele harnicute care au scris o multime de ieri!!
Il suspectez pe Luka de oreion... Credeti ca mie acum in 25+ imi poate face ceva rau?? Am citit pe net ca in primul trimestru e periculos... oare acum e ok? 
Adina
& Luka
& bobita din burtica
25+
obraznicatura lu' mami
IRA_LIZA spune:
LA MULTI ANI, MIHAILI & GAVRILI, baieti si fete de toate varstele!! sanatate & noroc va doresc, restul le facem singurei mai devreme sau mai tarziu.
Ira
31+ mami de
Lizuca
cami_antonia spune:
yashi nu stiu ce sa-ti raspund draga mea ... stiu doar ca in tinerete am stat langa fratele meu care a facut si eu nu am luat .... atat pot sa-ti spun ... poate te ajuta Dumnezeu si nu iei si tu ....
26+
ANTONIA IOANA
Camelia
micola spune:
Gata, fetelor multumesc mult pentru sfaturi, daca nu erati voi sa ma trimiteti la dr...cred ca stateam asa..mult si bine..
.
Sa va povestesc ce am facut ieri de nu am mai postat: dupa ce am postat mesajul ala in care va ziceam k mi-au curs 2 pcaturi de sange si noaptea am facut febra, am avut un pic de treaba la serv si de asta nu am mai putut posta, dar , printre picaturi citeam sfaturile voastre de a ma duce la dr. Intre timp, simteam cum imi crestea febra iar...si l-am sunat pe dr si mi-a zis sa ma duc de urgenta acasa, sa iau un paracetamol si sa fac un algocalmin ijectabil si apoi sa stau in pat cat de mult...A zis k daca ma simt in continuare rau sa ma duc la el, daca nu, sa stau in pat. Asa am facut. Dar m-am plictissiiit in pat toata ziua...nu am putut adormi, ma dureau si ochii de la televizor...Acum ma simt f bine, ca inainte, si sper sa nu-mi mai revina febra sau altceva. Vreau sa ma odihnesc in weekendul asta , ca apoi sa ma pot duce la serviciu, ca daca e nevoie (Doamne fereste) sa stau acasa de acum...innnebuneeesc 

. Si luni cred ca o sa-l vizitez si pe dr sa ma lamureasca ce a fost toata povestea asta si ce masuri trebuie sa mai iau...
Va multumesc tuturor si va urez sa duceti sarcinile la BUN sfarsit, fiecare la termenul ei :) 

. Daca nu erati voi, nu cred ca il sunam pe dr...

SI editez ca sa spun si eu LA MUUULTI ANI DIN SUFLET TUTUROR CELOR CE POARTA UNUL DIN CELE DOUA NUME SARBATORITE ASTAZI!!!MAMICILOR, TATICILOR, SI CHIAR SI BEBELICILOR DIN BURTICI!!

!
VA ROG, FETELOR, MAI USOR CU PREGATIRILE DE AZI, SI CU FRISCA SI ALTE BUNATATI LA CARE NOI NU AVEM VOIE PREA MULT !! :)
28 + cu
!
AMR 11-12 saptamani...
!