Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mi-am pregatit castronul de fructe si acum ma pun la step brothers. am intels ca e bun...sa vedem

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ma intorsei si eu acum o ora dintr-o plimbare prin cartierul nostru, intai am fost la un depozit de haine sa vad ce au mai primit pe acolo.Mi-am luat o bluza de la esprit cu 10$ si o pereche de blugi care de la 319$ am dat 25$ , sunt foarte faini cu tot felul de chestii pe ei dar trebuie intai sa nasc si dupa aceea sa-i pot purta ca in rest imi vin bine dar nu-i pot inchide .Aveau si geci de iarna de firma care costau intr-e 60 si 100$ dar nu m-am bagat la alea ca eram cu sotul si mi-ar fi dat in cap cu ea ca stie ca am destule. Apoi m-am oprit la Kfc ca nu mai puteam de pofta de pui,asa cum il fac ei si am pacatuit si cu o cola ca tare insetata eram .Si la sfarsit m-am oprit la polonezi ca sa-mi iau ciocolata kinder si caramele si acuma rontai la ele impreuna cu milkshake-ul.Ce mai azi mi-am facut de cap cu plimbarea asta.
Criss nu avem masina de spalat vase, cand ne-am mutat in bloc am zis mersi ca avem si frigider la cum arata apartamentul si la cat de zgarcit e landlord-ul.Cred ca o masina de spalat haine portabila ar merge, chiar una mica ar fi ideala.Mersi pentru link-uri .
Lisa me too, me too, gratis unde???.Si eu tot cu filmele sunt, intr-un timp eram la curent cu toate aparitiile.The Boylen girl e filmul in care joaca Scarlett Johansen??, inca nu l-am vazut.

Va urez o seara placuta .

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
30+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri
Ira, cine sa se apuce soro? Nu ti-am zis ca eu nu-s asa vrednica?:)) Si apoi motanul meu se invarte intre 3 feluri de mancare si atat. O sa vedeti voi ce fain e sa muncesti juma de zi la papa si nici sa nu vrea sa guste.:(( Sau voi o sa aveti noroc cu copilasi mancaciosi:)) La asa vrednicute...

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Daca-ti spun k asta, ultima, e o retzeta pt astia fara chef de gatit! vezi, d'aia imi plac mie italienii: pe langa faptul k au o bucatarie absolut pe gustul meu, au shi retzete la care nu-ti batzi capul prea mult, iar cu timpul de gatit la fel - scurt-scurt-scurt: daca ai in casa niste paste, niste parmezan ras si un borcan de sos, te-ai scos!

O sa credetzi k glumesc, insa mie, de cel putin 5 ani, NU imi mai place sa gatesc! "sa traiasca" ex-ul meu pt asta, k atata ma innebunise la cap k aia nu-i convine - ailalta nu-i convine si las' k o suna el pe mami a lui k sa o intrebe ce shi cum (ceea ce si facea de muuulte ori) incat mi s-a taiat avantul. Mi-au ramas mai mult in reflex niste chestii/retzete, insa, daca e sa ma pui sa aleg intre mai multe treburi casnice, nu aleg gatitul k prima optiune.

App de filme: fetele care inca se duc la job si incearca eroic sa fie shi angajatzi-model (shi, evident, reushesc, insa cu ce pretz!!): sa vedetzi "HE WAS A QUIET MAN" cu Christian Slater.

Ira 31+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cris 30 activeaza-ti PM

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

vreau si eu siteul de filme va rog muuuult de tot

si tummy tub - pare tare simpatic. am murit cand i-am vazut cum stateau 2 in aceeasi galeata.

oare cu o galetusa normala nu se poate? ca in romania nu am vazut asa ceva

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

bai fetelor,eu am o problema cu mujdeiul...mi-as pune pe orice28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Si eu la fel! Ador usturoiul si pun la orice in cantitati industriale! Si rosiile, bulionul de casa! Rosiile si usturoiul mi se par cele mai tari legume/fructe!25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

dark am eu in casa,jur ca ti-as trimite dar cum??? eu cand aud ce preturi aveti acolo la voi,ma sochez,ce mai
ieri,m-a palit...am facut piftie din pui afumat cu o gramada de usturoi.cica in moldova(de unde e al meu) se mananca cu mamaliga...no io din astea nu am mai auzit28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
piftii cu mamaliguta! 25+

Mergi la inceput

acuma am venit de la recoltare sange pt analize

erau si copii mici acolo - doamne ce mila imi era, ca se auzea de afara cum plang.

31+ cu T. Carol

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

la multi ani la toate cele care sunt mihaela sau gabriela

mai ales pentru michelle a noastra

31+ cu T. Carol

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor eu am fost la biserica sii m-am impartasit .... de cand am ramas gravida am fost mereu la 40 de zile sa ma spovedesc si sa ma impartasesc .... asa mi-a recomandat preotul ca este f bine pt bebe ... si adevarul este ca ma simt bine .... pana acum m-a pazit Dumnezeu chiar si de raceala .... va recomand si voua ....

acum incep sa fac bagaj ca trebuie sa plecam .... avem 2 botezuri in orase diferite si icercam sa le onoram pe ambele ... nu stim daca vom reusi ... dar vom incerca ...

26+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput