Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
lisa79 spune:
mi-am pregatit castronul de fructe si acum ma pun la step brothers. am intels ca e bun...sa vedem
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cris30 spune:
Ma intorsei si eu acum o ora dintr-o plimbare prin cartierul nostru, intai am fost la un depozit de haine sa vad ce au mai primit pe acolo.Mi-am luat o bluza de la esprit cu 10$ si o pereche de blugi care de la 319$ am dat 25$
, sunt foarte faini cu tot felul de chestii pe ei dar trebuie intai sa nasc si dupa aceea sa-i pot purta ca in rest imi vin bine dar nu-i pot inchide .Aveau si geci de iarna de firma care costau intr-e 60 si 100$ dar nu m-am bagat la alea ca eram cu sotul si mi-ar fi dat in cap cu ea ca stie ca am destule. Apoi m-am oprit la Kfc ca nu mai puteam de pofta de pui,asa cum il fac ei si am pacatuit si cu o cola ca tare insetata eram
.Si la sfarsit m-am oprit la polonezi ca sa-mi iau ciocolata kinder si caramele si acuma rontai la ele impreuna cu milkshake-ul.Ce mai azi mi-am facut de cap cu plimbarea asta.
Criss nu avem masina de spalat vase, cand ne-am mutat in bloc am zis mersi ca avem si frigider la cum arata apartamentul si la cat de zgarcit e landlord-ul.Cred ca o masina de spalat haine portabila ar merge, chiar una mica ar fi ideala.Mersi pentru link-uri
.
Lisa me too, me too, gratis unde???
.Si eu tot cu filmele sunt, intr-un timp eram la curent cu toate aparitiile.The Boylen girl e filmul in care joaca Scarlett Johansen??, inca nu l-am vazut.
Va urez o seara placuta
.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
30+
Doamne ai grija de bebelina mea.
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daiopri Ira, cine sa se apuce soro? Nu ti-am zis ca eu nu-s asa vrednica?:)) Si apoi motanul meu se invarte intre 3 feluri de mancare si atat. O sa vedeti voi ce fain e sa muncesti juma de zi la papa si nici sa nu vrea sa guste.:(( Sau voi o sa aveti noroc cu copilasi mancaciosi:)) La asa vrednicute... Numai bine tuturor http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png |
Daca-ti spun k asta, ultima, e o retzeta pt astia fara chef de gatit! vezi, d'aia imi plac mie italienii: pe langa faptul k au o bucatarie absolut pe gustul meu, au shi retzete la care nu-ti batzi capul prea mult, iar cu timpul de gatit la fel - scurt-scurt-scurt: daca ai in casa niste paste, niste parmezan ras si un borcan de sos, te-ai scos!
O sa credetzi k glumesc, insa mie, de cel putin 5 ani, NU imi mai place sa gatesc! "sa traiasca" ex-ul meu pt asta, k atata ma innebunise la cap k aia nu-i convine - ailalta nu-i convine si las' k o suna el pe mami a lui k sa o intrebe ce shi cum (ceea ce si facea de muuulte ori) incat mi s-a taiat avantul. Mi-au ramas mai mult in reflex niste chestii/retzete, insa, daca e sa ma pui sa aleg intre mai multe treburi casnice, nu aleg gatitul k prima optiune.
App de filme: fetele care inca se duc la job si incearca eroic sa fie shi angajatzi-model (shi, evident, reushesc, insa cu ce pretz!!): sa vedetzi "HE WAS A QUIET MAN" cu Christian Slater.
Ira
31+ mami de
Lizuca
cristi_2003 spune:
vreau si eu siteul de filme va rog muuuult de tot
si tummy tub - pare tare simpatic. am murit cand i-am vazut cum stateau 2 in aceeasi galeata.
oare cu o galetusa normala nu se poate? ca in romania nu am vazut asa ceva
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI

ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui lisa79 bai fetelor,eu am o problema cu mujdeiul...mi-as pune pe orice ![]() 28S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
25+
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui lisa79 dark am eu in casa,jur ca ti-as trimite dar cum??? eu cand aud ce preturi aveti acolo la voi,ma sochez,ce mai ![]() ieri,m-a palit...am facut piftie din pui afumat cu o gramada de usturoi.cica in moldova(de unde e al meu) se mananca cu mamaliga...no io din astea nu am mai auzit sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |

25+
cristi_2003 spune:
acuma am venit de la recoltare sange pt analize
erau si copii mici acolo - doamne ce mila imi era, ca se auzea de afara cum plang.
31+ cu
T. Carol
AMR 8 SAPTAMANI

cristi_2003 spune:
la multi ani la toate cele care sunt mihaela sau gabriela
mai ales pentru michelle a noastra
31+ cu
T. Carol
AMR 8 SAPTAMANI

cami_antonia spune:
fetelor eu am fost la biserica sii m-am impartasit .... de cand am ramas gravida am fost mereu la 40 de zile sa ma spovedesc si sa ma impartasesc .... asa mi-a recomandat preotul ca este f bine pt bebe ... si adevarul este ca ma simt bine .... pana acum m-a pazit Dumnezeu chiar si de raceala .... va recomand si voua ....
acum incep sa fac bagaj ca trebuie sa plecam .... avem 2 botezuri in orase diferite si icercam sa le onoram pe ambele ... nu stim daca vom reusi ... dar vom incerca ...
26+
ANTONIA IOANA
Camelia