Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 22
pusyketa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BillyBilly La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi! pusyketa bravos pt acoperis! Sunteti niste harnicuti, dar tu nu construiesti cot la cot cu mesterii, nu??? Catalina 33+ Ana-Maria ingeras de ![]() AMR 7 saptamani ![]() Bebelusa |
Billy,nuu....dar e un stres psihic,mai ales cand te stii si dator la banca vreo douaj'de ani de acum incolo....
Insa oricum,va fi mult mai bine decat unde stam acum,2 camere mici,mici in care abia te intorci de la stanga la dreapta....Doamneeeee....ce a mai construit si Ceasca,asta....
29+VINE BEBE!
ingrid70 spune:
Buna dimineata la gravidute!
Trec repede sa va salut si sa va invit la o ceasca de laptic! sau ce va place!
Plecam la un gratar cu colegii sotului!
Ne vedem mai pe seara!
25+
mvb spune:
Ingrid la gratar? Oauuu.....la noi sunt 7 grade
Va pup si eu pe toate si ne auzim maine.
31+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 7 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
bebelusi spune:
Fetelor sunt distrusa.
Va amintiti de nepotelul meu care era internat in spitalca avea bronsolita? L-au externat joi.Incepand de ieri are diaree rau de tot si azi-noapte a facut temperatura 39, 
nu mananca nimic nimic, e blegut tare si sta numai in pat si spune ca il doare capul si burtica

sora mea e distrusa nu mai stie ce sa ii faca. Are tratament dar degeaba. Azi dimineata se pare ca a facut tot diaree dar nu chiar asa ca ieri, DAR NU VREA SA MANANCE NIMIC. L-a sunat pe medic si a zis ca nu are locuri in spital

. Azi vine maica-mea sa stea cu el de maine ca sora-mea nu isi mai poate lua liber, si e o prapastioasa
se sperie din orioce....
Medicul i-a zis sora-mi la telefon ca are enterocolita
E asa mititel

are 2 anisori si 3 luni

si nu e vioi deloc deloc

27+
Vlad Mihai
DarkBendis spune:
,Neata buna!
Bebelusi...offf... multa sanatate doresc la micut, sa se faca bine repede 

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
ooofff mai bebelusi,insanatosire grabnica
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor sunt distrusa. Va amintiti de nepotelul meu care era internat in spitalca avea bronsolita? L-au externat joi.Incepand de ieri are diaree rau de tot si azi-noapte a facut temperatura 39, ![]() nu mananca nimic nimic, e blegut tare si sta numai in pat si spune ca il doare capul si burtica![]() ![]() sora mea e distrusa nu mai stie ce sa ii faca. Are tratament dar degeaba. Azi dimineata se pare ca a facut tot diaree dar nu chiar asa ca ieri, DAR NU VREA SA MANANCE NIMIC. L-a sunat pe medic si a zis ca nu are locuri in spital![]() ![]() ![]() . Azi vine maica-mea sa stea cu el de maine ca sora-mea nu isi mai poate lua liber, si e o prapastioasa![]() se sperie din orioce....Medicul i-a zis sora-mi la telefon ca are enterocolita ![]() E asa mititel![]() ![]() are 2 anisori si 3 luni![]() ![]() si nu e vioi deloc deloc![]() ![]() ![]() 27+ Vlad Mihai |
Aveti grija ca nu e deloc de glumit cu enterocolita!! Poate fi f periculoasa. Nu vreau sa te sperii dar asta e adevarul. Apa bea??? Deshidratarea poate fi f grava, mai ales ca are si febra!
Mami de fetita
si de baietel
20+
justme25 spune:
Am mai crescut si noi un pic![]()
Justme
32+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
AMR 8 SAPTAMANI
bebelusi spune:
L-am dus acum la spital si l-au internat din nou (au reusit sa ii gaseasca un loc)
. A vomitat tot ce reusise sa manance, si iar a facut diaree....e lesinat si nu are chef nici sa mearga "pa pa", ceea ce nu refuza niciodata

27+
Vlad Mihai