Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
musettepink spune:
Nerantulamultumim!Am observat ca tati al vostru era verde,si al nostru era tot spre verdesi mi-a placut mult si tortul vostru verde,arata gustos!Si ai dreptate mancarea de la restaurantul acela este f buna!Sunteti o familie implinita!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
EvaF spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Camera lui Luca este galben cu albastru,o combinatie care mie mi se pare reusita pt interioare gen case!Un restaurant decorat cu funde albastre si baloane albastre si totul albastru mie personal imi inspira raceala,galbenul este cel care indulceste un pic taria albastrului dar ce oferea nenea ala cu decoratiunile ca si combinatie de culori nu mi-a placut,el nu avea huse de scaune galbene,erau aurii iar auriu a fost culoarea nuntii noastre si nu vroiam o repetitie.Cand am spus de albastru ca e o culoarece rece si impersonala m-am referit strict la genul acela de decoratiuni cu funde si baloane si flori etc.Poate nici sala restaurantului nu arata bine pe albastru asa ca de aici concluzia de mai sus. Minunea a venit! de Luca Nicolae Luca cel frumos Povestea noastra |
Eu sunt fff de acord cu tine in privinta albastrului, e o culoare f dura care nu are ce cauta in decoratiuni de niciun fel, in niciun context, mai ales combinat cu auriu, cum vroia nenea designer, wow, kitsch maxim! Ai facut alegere super inspirata cu decoratiunile mesei la restaurant vernil.
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nerantula spune:
Fi-miu a inceput www.flickr.com/photos/30462666@N03/3010110159/in/set-72157608108566196/" target="_blank">diversificarea, ca sa fie pregatit de www.flickr.com/photos/30462666@N03/3010946984/in/set-72157608108566196/" target="_blank">armata, insa are o problema cu www.flickr.com/photos/30462666@N03/3010947900/in/set-72157608108566196/" target="_blank">mijlocul de locomotie
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Banu2268 spune:
buna mamicilor
am si eu cateva intrebari
vreau sa stiu daca vi s-a spus sa faceti spalaturi vaginale cu irigatorul cam la 10 zile dupa nastere? cu ceai de galbenele si pelin??????/
mie mi-a spus asistenta.... si ma gandeam daca sa fac sau nu?
voi ce stiti? multumesc
Banu foaaaarte fericita cu Salih
_irina_ spune:
Nerantula foarte dragut si expresiv puiul tau.
Ce fel de marsupiu ai?
Banu mie nu mi-a zis nimeni nimic de spalaturi.
saptamana viitoare ma duc si eu la control, sper sa fie bine.
Am si eu o problema mai "sentimentala" sau nu stiu cum sa ii spun.
Maica'mea tot insista sa vina sa stea cu piti. Pana aici nimic rau numai ca pe de o parte am un copil extrem de cuminte si linisit, cel putin in ultima vreme mi-a lasat timp sa fac de toate. Deci nu sunt disperata dupa ajutor. In al doilea rand cand a venit maica'mea si a stat o saptamana am fost numai pe post de alaptatoare. Adica mi-o aducea sa o hranesc, dupa care o lua, o plimba, o dansa, o punea sa doarma, cand se trezea tot asa o lua si mi-o aducea sa o hranesc si cam atat aveam eu treaba cu fica'mea.
I-am zis ca sa nu o tina sarmaluta ca nu am tinut-o niciodata, o tinea tot sarmaluta. I-am zis ca sa nu o traga de maini si picioare, o tragea ca sa aiba picioarele drepte si lungi. Cand ii faceam ceva tot imi zicea ca nu e bine, nimic din ce faceam eu nu era bine. Cu greu am reusit sa nu o las sa ma "ajute" la baie, nu de alta dar voia sa scoata copilul de cap din baie.
Sa va mai zic ca vrea sa ii puna scutece de finet, ca astea tin copilul cracanat?
Acuma zice ca vrea sa vina sa stea cu copilul, eu sa imi gasesc ceva de lucru...
I-am zis ca o sa am nevoie sa vina sa stea cu copilul dupa ce o sa incep eu lucrul, pana atunci nu. Nu ii convine ca stie ca voi sta 2 ani acasa.
Nu inteleg de ce cand ziceam ca ma duc repede la lucru din motive financiare toti ma certau si acum cand zic ca stau acasa ma trimit toti la munca ca stau ei cu copilul.
Of, am scris un roman, da' mi-am varsat si eu oful.
fericita de - Andreea
Nerantula spune:
Irina , marsupiul este Baby Bjorn.
In ce priveste story-ul tau cu mama ta, parerea mea este ca depinde numai de tine sa faci lucrurile sa mearga asa cum iti doresti tu. Acum nu mai este vorba, in prim-plan, de relatia mama-fiica (ea-tu), ci de relatia ta, ca mama, cu fiica ta, copilul este altul acum, nu mai esti tu. Ea, ca bunica, nu are legitimitatea sa intervina in modul in care iti cresti si educi tu copilul, iar tu trebuie sa constientizezi asta, apoi iti va fi simplu sa-i explici, cu fermitate, cum stau lucrurile si ce reguli trebuiesc respectate.
Dupa mine nu exista loc de negociere, bunicii nu apar in nici un 'manual' de crestere a copilului, o fi vreun motiv pentru asta ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Irina , marsupiul este Baby Bjorn. In ce priveste story-ul tau cu mama ta, parerea mea este ca depinde numai de tine sa faci lucrurile sa mearga asa cum iti doresti tu. Acum nu mai este vorba, in prim-plan, de relatia mama-fiica (ea-tu), ci de relatia ta, ca mama, cu fiica ta, copilul este altul acum, nu mai esti tu. Ea, ca bunica, nu are legitimitatea sa intervina in modul in care iti cresti si educi tu copilul, iar tu trebuie sa constientizezi asta, apoi iti va fi simplu sa-i explici, cu fermitate, cum stau lucrurile si ce reguli trebuiesc respectate. Dupa mine nu exista loc de negociere, bunicii nu apar in nici un 'manual' de crestere a copilului, o fi vreun motiv pentru asta ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
f tare,ai pus punctul pe I.Bravo!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
aly_c20 spune:
buna seara ,fetele
va rog, spuneti-mi si mie..laptele scos cu pompa si pus la frigider, trebuie fiert sau doar incalzit sa-i dau lui bb?
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
_irina_ spune:
Aly eu stiu ca se incalzeste in recipientul in care e in baie de apa. Eu il pun pur si simplu intr-un vas cu apa fierbinte.
fericita de - Andreea
Muuh spune:
irina zi pas mamei tale. Politicos dar ferm. Explica-i ca vrei sa te ocupi personal de copil ca daca ai nevoie de ajutor il ceri. Off cate am de spus pe subiectul asta....deci repet da-i liber ca altfel nu ai scapare de ea.
Nerantula bestiale pozele.