INSEMINARE (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

andreiutasg si noi aveam 8 mil si cu tratament am ajuns la 18 mil, am scris tratamentul si unde am fost la capitolul de oligospermie.

Pentru fetele care intreaba de Dr. Cocei:

Eu mi-am facut prima data programare www.marinescu-medical.ro/contact.html" target="_blank"> aici, a durat cam 6 saptamani, dar dupa ai acces mult mai repede, adica te programezi la ov... vorbiti cu dansa ca e super de treaba... dupa ce vede ca te tii de treaba si nu renunti te ajuta foarte mult... dupa cca 6 luni am inteles de ce... vede f multa lume care nu mai revine si nu are cum sa ii retina pe toti. Dupa ce m-a stiut asa din vedere tine minte si cam ce probleme avem si ce vrem sa facem...


http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

multumesc mult Roxana
conteaza enorm sa ai un medic care sa inteleaga nerabdarea si lupta unor astfel de cupluri
D-zeu sa va ajute pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Stiu ca pentru ISA trebuie sa ai cel putin 5 mil de spermatozoizi. Deci ... se poate.
Parerea mea este ca trebuie incercata o ISA cu stimulare, ca o avanpremiera la FIV. Iti cunosti mai bine corpul si daca ramai la acelasi medic, el poate sa stie cum reactionezi la stimulare, ceea ce e f important.Si ... nu in ultimul rand , poate da Domnul si scapi de FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ruxandra - am reusit sa ma programez la o consultatie pe 25nov (imi vena sa chitai la tel de bucurie, caci nu speram asa curand), si incerc sa-mi fac restul de analize pana atunci, macar sa ma duc cu 'dosarul' complet.

Iti dai seama, daca am reusit sa raman 3luni la T (unde n-am primit nici macar o incurajare sau o informatie), acum astept ca un copil sa treaca 2 saptamani!
Partea cea mai haioasa e ca pe 25nov voi merge la consultatie, si intr-o zi sau 2 voi ovula. Oare o sa i se faca 'mila' si-o sa-mi faca si IA? Ar fi mult prea frumos! Nici nu indraznesc sa sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

cosicel sunt chiar invidioasa... eu am stat o caruta..
Sa fie cu noroc in continuare! Vorbeste cu dansa... nu stiu daca iti face din prima... daca are in dosar toate informatiile, nu vad de ce nu... oricum... inseminarea costa 150E la cabinetul particular!

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ruxandra - a fost un concurs de imprejurari! Eu aveam nr d-nei dr. si-am sunat-o, cu oarecare teama, insa f politicos mi-a dat nr de tel de la Nord Medica, pt c-am intrebat-o unde am sanse pt o programare mai rapida, intre cele 2 cabinete. Iar ieri cand am sunat, am avut noroc si s-a gasit o 'fereastra' peste 2 saptamani.

Nu cred ca am asa mare bafta si sa fac si IA imediat dupa consultatie, insa mai am o programare la sabyc, sapt viitoare, si poate ii conving pe cei de acolo (nu prea am de gand sa raman la sabyc, insa luni eram asa necajita din cauza lui T ca am facut prima programare care mi-a picat de pe net).

Oricum, pana acum, cu de la mine putere, am HSG, VDRL, antihepatitele B si C, HIV, papanicolau, cultura col, secretii (chlamydia, ureaplasma si mycoplasma) si sa vad ce mai reusesc saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

cosicel Sa nu uiti de spermograma

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Anaconda , felicitati si sa dea d-zeu sa ai un bebe frumos si sanatos

Azi sunt a 5zi dupa inseminare si nu am absolut nici un simptom, nu ma dor sanii nici burtica nimic, absolut nimic.

de obicei dupa ovulatie imediat a doua zi ma dor sanii si burtica , acum nu am absolut nimic, sa fie oare semn bun sau rau ?

e prima inseminare dar fiecare zi trece asa de greu de parca ar fi o luna .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

ramyy Sa fie cu noroc ! Si toate semnele trebuie interpretate ca de bine!

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Ramy , bafta !! Nu te mai increde in simptome , sau sa le cauti ...cu lumanarea ! Lasa lucrurile sa decurga de la sine...ca daca e sa se prinda , se prinde , cu sau fara simptome ! Oricum nu prea-si fac aparitia in primele 14 zile ..
Spun din proprie experientza . Au fost luni cand am avut toate simptomele posibile , si tot nu eram gravi , desi puteam sa jur ca am ramas ! Deci...lasa simptomele , si asteapta 13-14 zile pana la bhcg .

http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png

Mergi la inceput