Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau burtici si mamici
Mar_ysa ,Ramo vad ca voi va feriti de cezariana si vreti natural si la mine e invers , eu as vrea cezariana iar dr. imi tot zice ca am un tonus bun si pot naste un bebe de 3 kg
Bebecris ai o mandrete de baiat si e asa de sugubat poznas
Lauramiron ce domnisoara cretulina si cocheta ai , cat despre carcei in zona inghinala si eu am ceva asemanator (nu stiu daca neaparat carcei) dar raman blocata si nu mai pot face un pas imi vine sa-mi bag o mana inauntru sa ma tin , eu simt asa ca niste fulgere/sageti

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eu zic sa faci cum e mai prudent : vii cu o seara inainte , te odihnesti de pe drum si a doua zi intri in operatie.
Pt. o seara nici nu vei simti c ai renuntat la tabieturi.
Sa vii direct de la Tg. Jiu si sa intrii in operatie mi se pare cam obositor.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

mirtha iubita inca sunt in dilema, sa vin pe 10 seara, sau pe 11 dimineata sa merg direct sa ma interneze, ca asa mi-a zis sa vin cu o zi inainte si a 2 ma opereeaza...nush cum sa fac...vezi tu nu vreau nici sa deranjez pe nimeni, nici sa imi stric tabieturile si tot asa
vad eu ce fac

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Babyzapi, lauramiron, Ramo2007 multumesc mult......si eu sunt mandra de mine..

Ramo eu voi naste la Medlife cu Popa Mirela...tu?

Criss703 eu mi-am dorit inca dinainte de a ramane insarcinata sa nasc natural pt a trece prin modificarile pe care le presupune o nastere normala...pt ca se reface mult mai usor...pt ca eu mai vreau inca un bebe si dupa ceza daca nu trec 4 ani nu poti naste natural...s.a....tu de ce vrei ceza? Iti este teama sau de ce?

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mar_ysa ma bucur ca aiesit cum ai vrut tu pana la urma! Si eu sunt adepta nasterilor naturale, daca nu exista motive medicale care sa impiedice asta.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Bebecris, vazut poze de BB la baita si calare pe burtica ta, tare scump mai e!

Mamiseli, la multi ani si te asteptam cu vesti bune!

Miky , felicitari, sa fiti sanatosi!

2 vorbe si despre mine, nu am stat locului o clipa azi, am fost pe la bijutier si i-am comandat o multime de chestii, sper sa fie gata pana la Craciun, sa vina Mosu' incarcat de cadouri frumoase, apoi am trecut prin Unirea, la parter( nu mai stiu cine a zis de magazinul acela de langa BodyShop, cu cercei pt BBei), am fost sa vad ce si cum, dar pt copii nu am gasit decat 2 modele si mi s-au parut prea mari, asa ca pana la urma am fost la un magazin unde stiam sigur ca au cercei mici pt bebelusi ( cumparasem in vara de acolo o pereche, pt un botez) - asa ca am rezolvat si problema asta. BB poate sa vina, tati i-a cantat deja " Aseara ti-am luat cercei..."

Sunt rupta de burta, am senzatia ca imi scapa BB printre picioare, dar nu cred ca nasc in seara asta. La dr nu am mai fost, ca mi s-a parut inutil, nu aveam programare, vorbisem doar principial cu el, programarea mea e luni, asa ca o sa ma duc atunci, sa vorbim si despre anestezie, celule stem , filmare, etc....Apropos, v-am povestit cum a fost cand am nascut-o pe Ilinca?

Il pup pe tati si intru pe holul care ducea catre sala de operatie, emotionata toata, tati ramane la usa, asteptand impreuna cu mama. Doctorul meu il vede, vede ca in mana are o camera de filmat, pe care o pregatise sa filmeze cat se poate de rapid dupa nastere, si il intreaba dc vrea sa filmeze nasterea Ilincai. Al meu sot se blocheaza si nu stie ce sa raspunda, da din cap si se trezeste imbracat intr-un halat verde si cu masca pe fata. Tremura tot, nu se pregatise psihic pt asa ceva, nici nu ne trecuse prin cap ca s-ar putea asa ceva, si ma trezesc langa mine cu un nene imbracat in verde, dar cu o privire cunoscuta. Si uite asa tati a filmat cezariana si apoi pe Ilinca, a filmat cum a scos-o dr din burtica, a filmat cum au pus-o sub jetul acela de aer cald, au spalat-o, au masurat-o, au infasat-o, au cantarit-o....Tot tot tot, din prima secunda de viata.

Acum sper sa ne lase sa filmam din nou, sa avem pe caseta si primele secunde ale lui BB2. Sa vedem luni ce rezolvam

Mie mi-e groaza insa de ziua de maine, cand va fi un adevarat balamuc in casa, aducem pianul pe care il lasasem in vechiul apartament, Ilinca vrea neaparat sa inceapa cursuri de pian, asa ca nu am ce face.O sa vina niste hamali, mama o sa fie shefa pe aici, ca io nici sa dau din gura nu prea mai pot....Mi-e groaza.

Hai va pup si mai vorbim, the night is young si avem tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Spiridusul
Miky-ea
Mamiseli_11

Felicitari proaspetelor mamici! Si bebei sanatosi si norocosi!

Mar_ysa poti sa imi trimiti si mie lista aceea pe PM. Multumim mult.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

A folosit cineva dintre voi lapte Topfer?

36+

Mergi la inceput

Amalia multumesc, esti o dulce

Nature eu am zis de magazinul ala cu cercelusi si crede-ma ca nu ai ajuns unde trebuie au vreo 30-40 modele de cereclusi pt bebe si sunt singurii din unirii care au asa ceva...imi pare rau poate nu am explicat eu cum trebuie...deci de la intrarea principala de langa McDonalds imediat pe partea dreapta primul magazin este asta...o sa trec pe acolo sa ii iau numele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nature ai grija sa nu te obosesti prea tare maine. Nu vrei sa vina bb mai devreme decat trebuie.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Amalia, fluturasha23 aveti PM dragelor.

Va pup!

Mergi la inceput