Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Dragele mele vin si eu victorioasa sa ma laud la voi...am fost la Dr astazi si am REUSIT!!!! O sa nasc natural! Nu stiu ce a fost cu dr astazi dar nici nu a mai pus problema de cezariana si mai mult decat ata se pare ca nu avem de gand sa venim acusic si il asteptam pe tati sa fie cu noi.

Ramo2007 merci....se vede ca mi-ati tinut pumnii!

BINE AI VENIT BIANCA ALEXIA!!!

lauramiron sa iti traiasca papusica...Doamne de frumoasa e!!!

Amalia ce sa zic...bafta...daca ai nevoie de listuta aia poti sa ma ceri oricand!

Bebecris sunteti niste draguti amandoi!!!

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron frumoasa foc fetita ta ! Sa-ti traiasca! si mi-au sclipit ochii si la baietelul tau dolofanel Bebecris

Mar_ysa daca il asteapta bebe si pe tati atunci e foarte bine, ai scapat de-o grija.

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, Mar_ysa, Babyzapi...va multumesc pentru complimente

Mar_ysa, ma bucur pentru tine ca ai reusit sa convingi doctorul si-ti doresc ca nasterea sa fie usoara si rapida!!

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu,Nu a venit coletul...si ghici ce mi-au zis cei din centrala: Si noi ne-am saturat de cei care se ocupa de quelle...va rugam sa faceti reclamatie sa moara gigel..incredibil...mi-au crescut niste urechi luuungi si pufoooase....e si maine o zi....macar sa sun sa injur,amenint....si ma mai racoresc un pic...

Multumesc ptr urarile referitoare la aniversarea parintilor mei...M-a rugat mama sa nasc azi sa aiba 2 motive de ...dar am tot incercat si nu iese nimik...asa ca...o sa ma duc la cumparat flori...uffff...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu,Nu a venit coletul...si ghici ce mi-au zis cei din centrala: Si noi ne-am saturat de cei care se ocupa de quelle...va rugam sa faceti reclamatie sa moara gigel..incredibil...mi-au crescut niste urechi luuungi si pufoooase....e si maine o zi....macar sa sun sa injur,amenint....si ma mai racoresc un pic...

Multumesc ptr urarile referitoare la aniversarea parintilor mei...M-a rugat mama sa nasc azi sa aiba 2 motive de ...dar am tot incercat si nu iese nimik...asa ca...o sa ma duc la cumparat flori...uffff...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumim frumos...da, este f cuminte la baie...ii place....bebe papa din 3 in 3 ore...fara sa planga....

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bebecris sa-ti traiasca frumusetea aia de baiat!!!!vai ce grimase face, cred ca va vine sa-l mancati !!!

36+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Laura sa-ti traiasca pustoaica! Superb par are!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mar-ysa, brvo, ai fost convingatoare sper sa-mi zica si mie dr. la fel, ca pot sa nasc normal...adica tre sa-l conving eu daca se intoarce bebita.
La ce dr. esti ca poate e acelasi de o tine una si buna cu cezariana

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

daaaa...e o mare figura...

este ff expresiv si se stramba intr-un mare fel.....

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput