Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mar_ysa ..pai da mi-e si frica (desi mi-e frica in ambele variante) si mi-au zis deja :med. de fam. , alti dr. care m-au vazut ca la mine sigur trebe cezariana ca-s mica/ingusta , am numai un rinichi si nu tre sa depun asa mult efort ...na ce sa zic , sper sa stie dr. meu ce zice si mai ales sa fie de fata cand nasc

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

criss703 ce sa zic...imi pare rau pt ca ai probl cu rinichiul...si eu sunt mica in bazin dar asta nu e un impediment...asta a incercat sa imi impuna dr la inceput dar acum s-a calmat si voi naste natural...sper!!!Asta daca nu va fi ceva de moment care sa fie nasol pt bebe...ca atunci fac ceza cu ochii inchisi ca nu vreau sa ii fac rau printesei mele!

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

In legatura cu Quelle, cred ca ar trebui sa facem niste reclamatii, ca altfel nu se schimba nimic. Atat la adresa serviciului de curierat, cat si la adresa serviciilor call center, care lasa rau de dorit.

Laura, cred ca sunt tot carceii pe care ii experimentez eu la picioare. S-a discutat pe aici ca sunt din cauza lipsei de CA sau alt mineral. Eu am avut la ambele sarcini. Poate fi si din cauza ca apasa sarcina pe bazin. La fel patesc si eu cu parul anei, zilnic. Nu vrea la pieptanat, dar nici sa o tund. Ea nu e creata, doar ondulata, dar are ffff mult par si d-ala rebel.

Nature, unde e magazinul de unde ai luat pana la urma cercelusii?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 36+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Beleeeeeea......alta beleeeeea.....am fost sa-mi iau rezultatul de la urocultura si SURPRIZA....varianta nasoala....scrie "proba contaminata va rog repetati analiza".. ce ce ce??? cand cand cand? ca dureaza 5 zile....iar o duc luni...iese vineri....eu nasc luni...si am nevoie de ea ACUM ca trebuie NEAPARAT sa sun anestezistul si sa ma duc la el si cu urocultura si cu alea de sange pe care le am deja...Apropo le-am facut la MedsanaNu,pe bune acum ce faaaaaaaac????MA duc fara urocultura ca nu mai am timp???? HELP

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miky-ea, refacere usoara si laptic din plin! Sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si sa va aduca multa bucurie in casa!

Lauramiron, a meritat cu varf si indesat ca am ingrosat obrazul si am cerut poze. E minunata, ca o printesa. In prima poza seamana putin cu Ianca, fetita Dianei21, parca au aceeasi privire hoteasca.
Si Madutza are o printesa cu parul cret .

E clar am o mare slabiciune pentru fetite, daca as mai avea un copil si ar fi fata zau daca mi-ar pare rau.

Marysa, bafta sa fie cum iti doresti nasterea. E cam mult 4 ani intre o cezariana si o nastere naturala, este o fata pe forum care a nascut normal la un an dupa cezariana. Mie ginecoloaga mi-a recomandat 3 ani intre doua cezariene, dar asta pentru ca cezariana mea a fost de urgenta, uterul intins ca Ana a fost mare si a trebuit sa-l suprapuna pentru a il coase. Insa dupa ce a trecut primul an am fost la control si a zis ca putem trece la bb2 ca m-am refacut mai repede decat credea ea. Dar am avut un mare stres cu protectia in primele 6 luni dupa cezariana mai ales ca la 2 saptamani dupa nastere am inceput sa facem prostioare. In fine, a trecut, ideea este ca nu cred in intervale fixe.
Oricum ma bucur ca ai reusit azi ce ti-ai propus, daca ar fi avut ce comenta probabil o facea azi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mai Alexa, ti-ai pus in gand sa dai peste toate situatiile nasoale posibile?? Nu stiu ce sa zic de proba de urocultura, vb cu anestezistul vezi ce zice. Imi pare rau ca dau numai peste probleme. Vezi stai cumintica, nu te enerva prea tare ca te apuca nascutul . multi sa treaca supararea.

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Se pare ca nu ai alta altenativa. Pt. urocultura scunt necesare cel putin 5 zile din cite stiu eu. Vorbeste cu anestezistul , poate accepta si fara sau poate gasiti alta solutie.

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Beleeeeeea......alta beleeeeea.....am fost sa-mi iau rezultatul de la urocultura si SURPRIZA....varianta nasoala....scrie "proba contaminata va rog repetati analiza".. ce ce ce??? cand cand cand? ca dureaza 5 zile....iar o duc luni...iese vineri....eu nasc luni...si am nevoie de ea ACUM ca trebuie NEAPARAT sa sun anestezistul si sa ma duc la el si cu urocultura si cu alea de sange pe care le am deja...Apropo le-am facut la MedsanaNu,pe bune acum ce faaaaaaaac????MA duc fara urocultura ca nu mai am timp???? HELP

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mai, sa-mi dati una dupa ceafa ca stau pe forum de 2 ore si am uitat de ce intrasem initial
"La 9.42 s-a nascut cozonacelul meu paros de 3 Kg si 48 cm. Flowers"

Bine ai venit pe lume bebe de Flowers!! Felicitari mamico!!

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

alexa nu te impacienta..la Medlife dureaza 3 zile urocultura...asa ca poate merge si mai repede...de asemenea poti incerca si la Marie Stopes International pt ca stiu ca ei dadeau rezultatele de pe o zi pe alta...

Mergi la inceput

otilia si eu ma bucur mult de tot...nu stiu ce sa zic cu intervalele astea...e diferit probabil...

Mergi la inceput