Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 11
mar_ysa_28 spune:
Alexa am uita sa iti zic ceva...sti de ce probabil a fost contaminata proba pt ca poate nu ai luat-o cum trebuie...igiena inainte...dupa care recipient steril pt urocultura si f important sa fie al doilea jet ca altfel nu iese bine...poate stiai, sper sa nu te superi dar eu zic ca asta a fost!
38+ Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
alra spune:
bravo flowers, felicitari!
alexa, daca te face sa te simti mai bine mie nu imi face nimeni nici un fel de urocultura. si relativ la colete pierdute noua ne-au pierdut o camera video acum vreo luna (s-a "ratacit" cica in depozitul firmei de curierat care NU ne-a livrat-o) si a ramas platita de noi, urmand sa primim banii inapoi cand "se termina investigatiile", in conditiile in care e al naibii de clar ca noi nu am avut nici un fel de contact cu camera respectiva. meanwhile am mai comandat/platit alta care o avem deja pe birou.
am vazut si eu copilul cretz de Laura, super
eu v-am zis, ii dau dupa baie cu un balsam leave in si ne descurcam bine cu parul ei. ziua ii fac codite, e haiosica si nu o deranjeaza parul.
apropo de asistat la nastere, afara de jumatatea mea mai asista cineva? aici e default, nici nu te intreaba daca vrei sa stai sau nu, se presupune ca stai oricum. partenerul e implicat in toate: te tine la epidurala, sta cu tine in timpul travaliului, asista la nastere, primeste copilul sa ti-l aduca imediat ce il spala. se incurajeaza foarte mult legatura intre parinti si copil, mai ales intre tata si copil caci de multe ori tatal e dat la o parte si mama preia tot.
noi data trecuta nu am filmat la nastere si tare rau imi pare, insa era totul asa vraiste si sub stres ca nu ne-a mai venit. niste prieteni au dat unei asistente sa filmeze, poate facem si noi la fel acum.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
mariana28 spune:
Buna seara!
Felicitari noilor mamici! Bebici sanatosi si mancaciosi!
Alexa de ce trebuie sa duci urocultura la anestezist?
Cine ti-a indicat sa faci aceste analize ginec sau MF?
Si eu am facut un set de analize la cerea MF, unde este si examenul complet de urina, dar nu cred ca este acelasi lucru. Iar ginecul a zis ca nu mai e nevoie sa fac analize. Eu ce sa fac ca am citit ca voi ati facut multe alte analize
?
35 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Alexa.1983 spune:
Mamiseli
Mirtha
Marysa
Otilia
va dati voi seama ce radioactiv fac eu pipi????
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

criss703 spune:
FELICITARI FLOWERS ! BUN VENIT PE LUME BEBE PAROS ![]()

Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703
carmendu spune:
buna seara fetelor,
mamiseli, spiridus, miki- la multi ani, multa dragoste si bebei sanatosi!
hera, miki- felicitari doamnelor. refacere rapida si bebei fara coloci.
bebecris, lauramiron, spiridus, dandusa- - vazut poze noi. frumoase. 
bravegirl- ti-a crescut burtik.
despre noi, asa si asa. de ieri ma doare burtik, ca la CM. e o durere continua si surda care nu-mi da pace. uneori se suprapune si cu contractii, alteori cand se misca bebe. durerea se duce si in spate, la mijloc si inspre fund. am incercat cu nospa. nu vrea sa treaca, asta e. aproape ca nu mai pot sa merg.
nu prea vreau sa nasc acum, nu de alta, da'de-abia sapt viit ma duc la cosmetica ![]()
38+
Victor
pozele noastre
nature spune:
Flowers, felicitari.De-abia astept sa ne povestesti cum a fost!!!!
Marysa, e posibil sa nu fi nimerit noi unde trebuie. Am intrat in mag Unirea pe intrarea principala, aia veche, langa McDonalds, am trecut de BodyShop, mergand catre scarile rulante, si inainte de sensiblu era standul asta de care zic io.....nu stiu ce sa spun, poate nu au avut chef vanzatoarele sa imi arate ce au, sau o fi fost alt magazin....la asta aveau cateva modele dar cu surub si doar cateva cu pietricici albastre , fara surub, dar mari- asa mi s-au parut. Am dat o raita pe acolo, si pe la alte standuri, dar nu am gasit ceva....adevaru' e ca mergeam cam cu picioarele lipite si nu stiam cum sa fac sa ajung la masina inca 2 in 1....Dar daca ajungi pe acolo, sa imi zici si mie numele magazinului, sa dau o raita dupa ce nasc, poate cine stie....
Maduta, magazinul de la care am luat pana la urma cerceii e unul mic, il gasesti mergand de la Unirea catre Universitate, pe mana dreapta, imediat dupa Baratie, langa o mercerie care se cheama "Steluta"( deci intre Pta Sf Ghe si Baratie). Vezi ca mi se pare ca sunt 2 magazine de bijuterii, asta de care iti zic e un pic mai maricel si parca are si o casa de schimb valutar in incinta.Nu te astepta la minuni, cerceii sunt OK, gen inelut, deci nu inteapa cand sunt pusi la ureche, eu am luat unii simpli simpli, au o singura pietricica mica alba pe o parte ( dar daca vrei sa nu se vada nici aia, ii poti inchide invers, astfel incat pietricica sa fie inspre cap si sa nu se vada - model 2 in 1, deci).Sunt f. micuti, au un gram si ceva, am dat 111 RON pe ei. Eu sunt multumita deocamdata, imp e sa am ce sa ii pun in urechiusa dupa ce ii fac gauri, apoi am tot timpul sa ii mai iau si altii. Aveam unii vechi, frumusei, dar sistemul de inchidere e naspa, asa ca am renuntat la ei. Oricum o sa trebuiasca sa mai caut ceva, pt ca Ilinca a primit cand s-a nascut, de la bunica ei, o pereche de cercei cu turqouise mosteniti din familie, am inteles ca au fost facuti pe la 1860 sau cam asa....deci tre' sa mai sapam, sa aiba fetele cercei cam la fel....Stii, de fapt astea sunt probleme in capul mamicilor nebune, copiii sunt mult mai normali
.
Alexa, l-ai sunat pe dr, sa vezi ce zice si el de urocultura?
criss703 spune:
Carmendu
sa treaca durerea ca sa ai timp sa ajungi la cosmetica , daaar dupa ce descrii tu parca am mai citit asta si la alte fete
...care acum sunt mamici
Ai grija de tine si fi un pic pregatita de orice eventualitate .
Criss
37
Otiliav spune:
Flowers, felicitari mamico, refacere usoara si laptic mult! Sa fie bb sanatos, cuminte si norocos!
Stie cineva care este diferenta intre urocultura si sumar de urina. Eu habar nu am care il fac aici. Duc proba de urina cu al doilea jet, ia pe un betiosr si baga la un aparat care citeste in 2-3 minute. In general nu mi-a iesit nimic, data trecuta mi-a iesit corpi cetonici si ieri mi-au iesit niste limfocite, dar doctorii zic ca-i bine, nimic alarmant.
Criss, tu chiar ca esti micuta. Insa un bazin lat nu ofera garantia ca se dilata cum trebuie, cel putin eu nu consider ca am un bazin ingust si totusi nu am reusit prima data. Medicul tau cand spune ca ai un tonus bun probabil stie ca faci ceva miscare. Chiar asa de ce nu mai mergi la bazin? Ca eu nu cred ca ma opresc cu balaceala daca mai pot.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
criss703 spune:
Otilia
, da as mai fi mers la bazin dar nu mai sunt sigura pe miscarile mele (centrul meu de greutate s-a dat peste cap rau de tot
) mi-e frica sa nu alunec /cad chestii de astea sau sa nu fie apa ceva mai rece sa fac acum la final o raceala
, e adevarat si faptul ca dr. meu stie ca am facut miscare (aerobic , bazin) ..a zis ca mai vedem miercuri la controlul de pe masa cum ma prezint ![]()
Criss
37