Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Flowers felicitari si muuulta sanatate! Sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea! Mult laptic si sa nu stiti de colici!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
mariana28 spune:
help me
Voi ce analize faceti acum inainte de nastere? Ca eu sunt in ceata, nu-mi mai zice nici un dr sa fac vreo analiza sau mi-o face in spital inainte de operatie?
35 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mar_ysa_28 spune:
nature sigur nu ai nimerit unde trebbuie...o sa ajung maine pe acolo si iti voi scrie dar mai dupa amiaza ca o sa merg la nepotelul meu...e ziua lui...este Sf Mihail si Gavriil...
Apropo avem pe aici vre-o sarbatorita?
Otiliav ce iti face tie este cultura din col asa cum spui tu...sumarul de urina si urocultura se fac din proba de urina numai ca pt sumar ai nevoie de primul jet si f putin..intr-o eprubeta iar pt urocultura o cantitate ceva mai mare...aprox 70 ml si neaaparat din al doilea jet.
Mai intreba cineva...Mariana28 scuze ca am uitat cine...aceste analize trebuiesc refacute cat mai aproape de momentul nasterii...asa mi-a zis dr astazi ca sa le fac sapt viitoare...asa ca nu te ingrijora...am vazut ca esti in sapt 35...mai este pana o sa ti le ceara, eu le-am facut si luna trecuta si acum trebuiesc din nou...asa ca asteapta!
38+ Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
Andy08 spune:
Felicitari noilor mamici: HERA, MIKY si FLOWERS!!!! Sa va traisca minunile si sa fie sanatoase!
La multi ani si sarbatoritelor noastre, Spiridusul, Miky-ea, Mamiseli_11, sa fiti sanatoase si iubite si sa va bucurati de puii vostri!
Otilia:
multumesc pt. rezumat. Super util, sa nu mai caut ca bezmetica prin capitole.
Oceanborn: Si am chiuveta dubla in bucatarie, deci mult mai mult spatiu ca in baie (si mai mult loc sa se adun vasele murdare
)
Mai, eu o sa nasc in magazinele de scule si decoratiuni. Azi am fost sa iau nu stiu ce cuie
.
Daaaar.... am fost sa ma uit si de chestii pt. bebe si pt. mine si in we asta incepem sa cumparam. M-am uitat de termometru, de carucioare, de prosopele, de pampersi (13$ 40 de bucati de new born), mai urmeaza sa mergem si la alte cateva magazine, sa comparam preturi si modele si sa luam si noi una-alta.
I-am trimis un msg. lui Wndy si zicea ca sunt bine, doar ca a dormit doar 4 ore in ultimele 48 de ore.
Alexa: Mai, copil, la tine a tunat si s-au adunat! Nici mie nu-mi face urocultura sau alta analiza. O sa-mi faca aia de streptococ sapt. viitoare si that's it!
Alra: Si aici participa tatii la nastere. Eu l-am dus la cursurile prenatale si au pus aia un film cu nasteri filmate (in care aratau tot). Concluzia sotului a fost ca daca il mai duc la filme din astea sa-i zic dinainte sa bea ceva tare inainte. ![]()
Andy
34+
mariana28 spune:
schimbam si noi semnatura
ce trece timpul![]()
Multumesc Marysa,
, deci e clar eu am facut doar sumar de urina si nu urocultura
Bebele meu cred ca a sarbatorit ca a mai trecut o sapt ca m-a lovit astazi intr-un hal de am zis ca iese prin buric, sper sa n-o fi fost contracii ca aveam si burta cam tare. Acum cand stau in pat parca e putin mai bine, dar m-au luat palpitatiile si caldurile. Abia astept sa ma duc la doctor, niciodata nu credeam asta!
Aaaaa si maai doare si operatia de anul trecut, dar bine ca sunteti voi aici sa ma mai descarc si eu

36 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Apropo avem pe aici vre-o sarbatorita? |
Desigur, petrecere mare maine, Mamiseli, Miky-ea, Cata-Myky, avem si nou nascuti care se serbeaza maine si cunt convinsa ca mai multe mamici dar nu stiu eu acum.
| Citat: |
Otiliav ce iti face tie este cultura din col asa cum spui tu...sumarul de urina si urocultura se fac din proba de urina numai ca pt sumar ai nevoie de primul jet si f putin..intr-o eprubeta iar pt urocultura o cantitate ceva mai mare...aprox 70 ml si neaaparat din al doilea jet. |
Gata,
m-am lamurit, ce fac eu este urocultura. Am editat intrebarea mea ca era dubioasa exprimarea, betisorul il baga in recipientul cu urina din al doilea jet.Nu poate fi cultura din col ca astia nu fac nici un control pe masa in sarcina, la ei colul nu exista in manuale
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+Pozele noastre
Otiliav spune:
Uraa, am schimbat si eu prefixul, am ajuns in saptamana 37
, ce bine!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:
Felicitari Flowers, recuperare rapida si bebe sanatos!!! 
La multi ani tuturor celor care poarta numele Gabriel/Gabriela sau Mihai/Mihaela
La multi ani Antonio Gabriel de Mav, Emma Gabriela de Flore si Luca Gabriel de Amalia sa fiti sanatosi, cuminti si necolicosi

39+
Victor Nicolas
AMR 4 ZILE!!!!
mar_ysa_28 spune:
mariana28 apropo cu ce dr nasti? nu de alta dar eu sunt din Buzau la origine dar stau in bucuresti de 4 ani...eram doar curioasa...![]()
otiliav eu nu aveam de unde sa stiu....aici cand iti recolteaza din col se face cu un betigas...
Si scuze fetelor....felicitari pt semantura!!!

38+ Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
Otiliav spune:
celor care isi serbeaza numele astazi, sa fiti sanatosi si iubiti!
36+
Pozele noastre