Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirtha spune:
Bertha eu i-am pus cercelusii direct din spital Am vorbit neoficial cu asistenta de la neonatologie ,a confirmat ca are aparat de gaurit , am achitat costul modic pe manopera si cu 30 minute inanite de extrnare i-am dat cerceii.
Acum e ok. Am folosit alcool pur - asa numitul spirt alb si alternativ baneocin paf iar din cind in cind miscam cercelusii ca nu se intepeneasca din cauza mucozittilor care se formau pe linga gaurica. Bafta.
Sotul a cumparat cerceii din Bucuresti de la magazinul Titan , parter , partea dreapta, 2,16 grame. Bafta !
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Mar_ysa, multumesc mult pt informatii! O sa ma interesez la spital, daca pot rezolva acolo, daca nu, mai caut in oras. O sa ma duc sigur la magazinul ala, cred ca nu mai plec de-acolo doua ore, eu ma hotarasc greu in generalBertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)poze |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Alexa.1983 spune:
MIKY

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

Mirtha spune:
Miky felicitari pentru printesa !
Dragele mele Dea , Hera si Miky sa va bucurati de pruncii vostri , sa fiti sanatoase si sa va refaceti repede !

Abia astept sa ne povestiti cum au decurs lucrurile.
Dea abia acum am observat mesajul tau pt. ca am avut mobilul inchis. Sunt cam franjuri , ma tine fie-mea in corzi de citeva zile la program de 1 ora si 30 minute vrea tzatza . Tzatze , tzatze, tzatze !
E toata numai gura de ea mai frate si cind apuca si incepe sa galgaie zici ca nu a mai micat de 5 ore.
Amalia nu stiu cum te descurci tu cu 2 bebei din care unul nou nascut ! De fapt nu prea stiu cum cum se descurca nici restul mamcilor cu 2 bebei. Deja incep sa le vad cam eroine. Ma sint de pe acum cam dezmembrata . Sper sa revina fie-mea la vremuri mai bune !![]()
Multa putere iubita , eu profit de situatia favorabila si ma las ajutata de cine se ofera !
Mamiselli ne dai emotii ? Se apropie momentul si incerci sa-l pacalesti cu indometacinu"?Mah pina la urma tot ca noi ajungi....![]()

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
malinas spune:
Dea, felicitari! Sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
anca, multumesc de modelul de cerere.
andutza, felicitari pentru vestile bune dela control.
Hera, felicitari. Sa fiti sanatoase amandoua. Sa-ti traiasca bebelina, sa fie mancacioasa iar tie refacere rapida si laptic mult.
Azi nu am reusit sa tin pasul cu voi si sa citesc tot ce ati scris, dar incerc acum sa recuperez. Va pup
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
monicabo spune:
Hera felicitari!
Miki-ea, asemenea!!
Recuperare usoara!
Felicitari carmen si wndy...girl pt ieri
Malinas, inca nimic, nu?
Nici la mine, stau si astept..oricum mai e pana pe 15, data limita!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
38+
Ana Maria
Amalia spune:
Felicitari Miky-ea si multa sanatate! Sa va traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea! Este cel mai frumos cadou pe care si-l putea dori cineva!

Felicitari Hera si multa sanatate si tie! Mult laptic si sa va traiasca minunea mica, sa va bucurati de ea! pup]

Alexutza_26 si Bebecris multumim frumos ca ne-ati anuntat!
La multi ani si multa sanatate si dragelor noastre MAMISELI si SPIRIDUSUL! 

Mamiseli ma bucur ca te simti bine acum!
Mar ysa iti multumesc mult pentru promptitudine!
E bine sa stii informativ cam care sunt preturile si pe unde sa te invarti!
Alexa muuuulta sanatate parintilor tai!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
BraveGirl spune:
intru si eu rapid sa urez LA MULTI ANI!!! sarbatoritelor de azi 

Felicitari proaspetelor mamici!!!
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
criss703 spune:
FELICITARI MIKY_EA ! BUN VENIT PE LUME BEBELINA BIANCA ALEXIA ! 

Bebecris multumim de vesti 
ps. se pare ca azi e o zi benefica de nascut fetite 
Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703
madutza spune:
Buna burtici si mamicute,
Dea , Hera si Miky sa va bucurati de minuni , refacere rapida si bebelusi papaciosi!
Azi ma invrednicesc si eu sa scriu, desi v-am citit zi de zi.
Bertha, cu gaurile ti-am scris si pe PM. E mai bine sa ii dai din maternitate, decat dupa aia. Cu cat creste cu atat sufera de durere mai tare. Eu la Ana pur si simplu am uitat. Trebuie luati cercelusi care se inchid stfel incat sa formeze un cerc complet si sa nu existe nimic care poate intepa. Exista un model care se gaseste peste tot, cu pietricele. A propos, cam cat s-o da asistentei la maternitate pentru asta? 50 o fi ok?
Alexa, eu am citit tot, ca ma intereseaza subiectul. Am facut si eu o comanda mare de cca 500 ron si mi-au venit pana acum 2 colete. Al doilea tot asa, plecase cu 2 saptamani de la quelle si nu ajunsese. Cand a venit sa il ia, ma intreaba daca pot sa cobor la scara sa il iau. E normal? A propos, voi le dati ceva curierilor, sau banuti fix? Mai am de primit o parte din colet, dar nu se stie cand. Acum o saptamana au zis la quelle ca nu venisera in tara si ca mai dureaza cel putin 10 zile, la momentul respectiv implinindu-se deja luna. No comment!
Ginye, fata mea cea mare intotdeauna a avut scaun la cateva picaturi de lamaie. Dar nu stiu daca se aplica tuturor.
Ati vb de kg in plu. 

Eram asa mandra ca pana in saptamana 34 luasem doar 7-8 kg. Si de cand stau acasa am luat la greu. Sunt pe +15.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
36+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community