Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Mada ai grija cu deplasarile daca te simti asa!
Te inteleg foarte bine in ce spuneai legat de observatiile catre cel mare...asa sunt si eu acum!
Dandusa Raducu tau e un scump si jumatate!
Imi vine sa-i mananc falcutele alea frumoase!
Sa-ti traiasca frumosii si sa te bucuri de ei!
Ce dulce e Crinuta cu poezioarele ei..copil afectuos si cuminte!
De descurcat, te descurci tu sigur..eu una sunt singura din prima zi..am venit duminica acasa si de luni am luat-o de coada cu tot cu scoala lui David (bine macar ca-l duce dimineata o prietena impreuna cu baietelul ei, iar la pranz il ia tatal meu)...ca sotul a trebuit sa mearga la servici toata saptamana...sper ca poate saptamana care vine sa-si poata lua liber ca macar sa umble dupa restaurant pt, botez..acasa cu noi, cine stie cat mai apuca sa stea..
Mar_yza multa bafta la doctor!
Manumanu ce frumos va fi la tine cu doi bebei!
Abia astept sa ne povestesti!
Bertha pup dulce ca nu mai doare nimic!
Si eu am calcat totul si pentru David si le calc si pentru bebe. Vorba ta e si mai igienic si mai estetic...eu nu umblu necalcata, el de ce sa stea asa?![]()
Spiridus sunt dulci rau pozele in care ii tii pe amandoi!
Sunteti tare frumosi toti 3 asa! Sa ai grija de tine si sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa le faci fata la amandoi atat de mici!
Alexa iubita, iti inteleg supararea ca am trecut si eu prin faza asta acum cativa ani..si m-am lecuit!
Oricum, nu m-am putut abtine sa nu rad...ai un stil tare dragut de a relata totul!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
Amalia spune:
Mirtha sa stii ca m-am pregatit psihic intens pentru perioada asta..si o zic la modul cel mai serios. Asta ca sa pot lua totul cu calm, echilibrat, sa fac un program in care sa le pot include pe toate, inclusiv odihna mea si momentan zic ca am gasit varianta cea mai buna. Noaptea, ca noaptea...uneori se poate dormi, alteori, nu..iar ziua, ma intind si eu la pranz daca imi e somn, cand doarme si David...in intervalul ala de 2 ore, macar una o doarme si bebe!
In rest, ma ocup de treburile casnice in cursul diminetii, dupa ce pleaca David la scoala, bebe e schimbat, a papat si doarme linistit...si seara cand vine sotul, ma ajuta si el...ori cu treburile, ori sa stea el cu copiii sa mi le continui eu.
Chiar atat de greu nu mi se pare, cu toate ca aseara ma uitam la mine ce caraghioasa eram...il alaptam pe bebe, ii tineam capul in incheietura cotului, iar cu mainile mesteream cu David la niste piese de construit dintr-un joc mai dificil pentru 8 ani cu surubele si piese metalice mici...
Nu i-am putut spune nu...
si nu vreau sa se simta dat la o parte...uneori parca imi vine sa-l pun si pe el la celalalt san de drag ce-mi e...
..dar e doar un gand, stati linistite..
..e baiat mare, n-am sa-i sugerez asta..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Amalia nu stiu cum te descurci tu cu 2 bebei din care unul nou nascut ! De fapt nu prea stiu cum cum se descurca nici restul mamcilor cu 2 bebei. Deja incep sa le vad cam eroine. Ma sint de pe acum cam dezmembrata . Sper sa revina fie-mea la vremuri mai bune ! Multa putere iubita , eu profit de situatia favorabila si ma las ajutata de cine se ofera ! ![]() Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
malinas spune:
monicabo, in afara de o depresie (sau o zi f proasta) si o durere de masea...nimicutza. Sper insa sa ies din starea asta, fiindca chiar nu ma caracterizeaza.Dar cred ca am ajuns la fundul sacului.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
lauramiron spune:
Otiliav, hai c-am reusit sa ma descurc si sa pun poze cu creatza mea ....sper ca se vor vedea![]()
http://i69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/3%20ani/DSC04408.jpg
http://i69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/3%20ani/DSC04559-1-1.jpg
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
lauramiron spune:
Madutza, si eu sunt in aceeasi situatie cu coletul de la Quelle
, adica coletul e plecat de la ei de vreo 2-3 saptamani, iar la mine n-a ajuns, iar cei de la Curiero nu raspund la telefoane. Dar ma intreb....nu intra in datoria celor de la Quelle sa vada de ce nu a ajuns coletul la destinatie?? Adica e treaba mea sa ma enervez si sa ma cert cu cei de la curierat?? Cred ca ma voi lecui cu ei, desi e prima data cand patesc asa ceva...
Mirtha spune:
Exact genul asta de cercel am gasit la Titan. Cu o singura pietricica. Tarif montaj 20 lei.
| citat din mesajul lui madutza Bertha, cu gaurile ti-am scris si pe PM. E mai bine sa ii dai din maternitate, decat dupa aia. Cu cat creste cu atat sufera de durere mai tare. Eu la Ana pur si simplu am uitat. Trebuie luati cercelusi care se inchid stfel incat sa formeze un cerc complet si sa nu existe nimic care poate intepa. Exista un model care se gaseste peste tot, cu pietricele. A propos, cam cat s-o da asistentei la maternitate pentru asta? 50 o fi ok? Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004) si Andreea 36+http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
lauramiron spune:
Fetelor, de cateva zile ma dor ingrozitor incheieturile inghinale
, si nu numai ca ma dor, dar efectiv ma scapat pe picioare, ma ia dintr-o data ca un carcel si nu mai pot merge. A patit careva asa ceva?? Sa ma sperii?
Mirtha spune:
Sper sa fiu mai detasata un pic la bb2 si sa reusesc sa ma organizez mai bine , fara prea multe ajutoare. Deocamdata ma adaptaza din mers.
Bafta multa albinuto !
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha sa stii ca m-am pregatit psihic intens pentru perioada asta..si o zic la modul cel mai serios. Asta ca sa pot lua totul cu calm, echilibrat, sa fac un program in care sa le pot include pe toate, inclusiv odihna mea si momentan zic ca am gasit varianta cea mai buna. Noaptea, ca noaptea...uneori se poate dormi, alteori, nu..iar ziua, ma intind si eu la pranz daca imi e somn, cand doarme si David...in intervalul ala de 2 ore, macar una o doarme si bebe! In rest, ma ocup de treburile casnice in cursul diminetii, dupa ce pleaca David la scoala, bebe e schimbat, a papat si doarme linistit...si seara cand vine sotul, ma ajuta si el...ori cu treburile, ori sa stea el cu copiii sa mi le continui eu.Chiar atat de greu nu mi se pare, cu toate ca aseara ma uitam la mine ce caraghioasa eram...il alaptam pe bebe, ii tineam capul in incheietura cotului, iar cu mainile mesteream cu David la niste piese de construit dintr-un joc mai dificil pentru 8 ani cu surubele si piese metalice mici... Nu i-am putut spune nu... si nu vreau sa se simta dat la o parte...uneori parca imi vine sa-l pun si pe el la celalalt san de drag ce-mi e... |
Mirtha mama de Eva
elilov3 spune:
mirtha eu zic ca pitika ta sa obisnuit toata ziua sa ceara tzatza...stiu de la sora mea exact acelasi lucru l-a patit si ea cu nepoata...si pana nu ia facut program de nu a chiraito de numa, numa...la 3 ore fix ii da sa pape si asa a scapt si ea si fata...acuma copii si copii ![]()

amalia no comment demna de eroina nu alta, jos palaria 

lauramiron
ce fetita frumoasa ai ptiu ptiu sa nu o deochi ![]()
![]()
eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
Mirtha spune:
Am avut un ligament care s-a intins exact de prin sapataman 28 , tot in zona inghinala . Atrecut abia la finalul sarcinii. Circei da insa nu in zona inghinala. Monitorizeaza situatia dar fara panica.
Vezi daca durerea se extinde , altfel cred ca este doar presiunea uterului si modificarile bazinului.
| citat din mesajul lui lauramiron Fetelor, de cateva zile ma dor ingrozitor incheieturile inghinale ![]() , si nu numai ca ma dor, dar efectiv ma scapat pe picioare, ma ia dintr-o data ca un carcel si nu mai pot merge. A patit careva asa ceva?? Sa ma sperii?Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara |
Mirtha mama de Eva

,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea