Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Marysa, felicitari!!! Sa creasca mare si sanatoasa bebelina Leyre

Flore26, felicitari si bine ai venit pe lume bebe Emma!!!

Malinas
Nastere usoara si rapida!!

Esaria mai ai putin. Curaj!!!

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Lauramiron, multumesc de galerie.

La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi! Sanatate si fericire maxima va doresc!

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Yupiiii! I-a cazut si lui prichindelu' meu buricutul! Am scapat de-o grija!

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mai da lipseste omul jumate de zi de pe forum si gasesc numai bebei proaspeti Felicitari mamicilor, Marysa, Simona. Bebeii vostri au ales o zi foarte frumoasa de nascut!

Multumesc pt urarile de "La multi ani" de Mihail si Gavril, azi am petrecut cu sotul romantic numai in 2. Am zis ca s-ar putea sa fie ltima ocazie. Si eu urez la randul meu toate cele bune tuturor celor care poarta numele de Mihail sau Gavril cu toate variantele, fericire multa, sanatate si copii sanatosi si frumosi.

Maine merg la spital la control sa vedem ce zice dr ca eu simt ca nu o mai duc mult, am contractii in continuare de miercuri noaptea de cand va povesteam. Carmen si pe mine ma doare burta si spatele si in criza am contractii intre 5-15 min. Daca imi zice si mie unul ca am probleme la cap, cred ca ii dau si una cand eu abia merg de durere. Te inteleg perfect. Se pare ca nici una din noi nu ajunge la celebra perioada 17-21 nov.

Malinas si tu esti pe drum cu bebe. Trimit agitate si pupici de incurajare
Hai Esaria

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bine ai venit pe lume Leyre Alexandra! Felicitari Mar_ysa, refacere rapida si mult laptic!

Felicitari Flore26! Sa-ti traiasca minunea Emma Gabriela si sa te bucuri de ea! Refacere rapida tie si mult laptic!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mamiseli bafta maine la dr, sa vii cu vesti bune. Nasti natural sau o sa faci programare pt cezariana?

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

OOffff...si bebe al meu nu se hotaraste sa vina. Multumesc de galerie si de incurajari, dar vad ca pe dl meu nu l-au impresionat, fiindca nu vrea sa iasa afara de la cutiuta.

Vreau sa va zic ca nu am nici un fel de emotii sau stres, atat ca-mi doresc sa se intample mai repede ca m-am saturat sa tot astept. Nu am avut nici o contractie pana acum...asa ca ...mai stam.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Babyzapi fericit-o! Abia astept si eu momentul asta, mai ales ca doctora pediatra nu a fost prea multumita de cum i-a fost lasat bontul ombilical . Noroc ca vine si saptamana care vine asistenta sa-l mai vada si ma mai lamureste ea daca e ok.
Deh, se vede ca acum e altceva, lui David i-a picat a doua zi dupa ce am ajuns acasa, adica la 4 zile de viata!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Yupiiii! I-a cazut si lui prichindelu' meu buricutul! Am scapat de-o grija!

Primul nostru

si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Carmendu ce bafta ai avut sa dai peste asa un doctor! Cred ca la cat sunt eu de calma, la asa o replica ca a lui, ii ziceam si eu una de nu se vedea! Ce oameni, frate...astia nu or face nici un dram de psihologie?
Pup dulce si ai grija de tine! Vine el bebe in curand!

si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buona sera zanelor..hm crm...hm...sa-mi red glasul de mama secolului aici...alo, buna seara, aici mami de Anna Sophie( i se mai spune si "jaws" pentru ca atitudinea ei la tatza este exact aceeasi cu cea a rechinilor lui Spielberg)...care va scrie repede, repede pentru ca acush se trezeshte Mafoamea si tre sa plec...
In primul rand, la multi ani pentru toate dragele noastre miahele si gavrile, gabriele si mihaiutzi....din tot sufletul!

In al doilea rand, felicitari pentru proaspetele mamici...n-am citit aproape nimic, ma iau si io dupa lista, deci, deocamdata felicitari Hera, Myky-ea, NGLCarmen,Simonaaaaaa si flowers...o sa ma intorc si o sa citesc...cand oi mai apuca!

In al treilea rand, multumesc frumos izabela si Andy pentru transmiterea mersajelor..luv you much girls...am trimis la 10 persoane, including sora mirtha , cherie, eli, amalia, otilia, etc...observ ca n-au ajuns...sunt o toanta deci, nici macar mesaje nu stiu a trimite...

In al 4-lea randdddddddd..beeeeeeeeeeeeeeeiiii...sunteti dementiale si va multumesc mult la toate pentru felicitari , dragoste si suport..este mutuala....o sa ziceti ca fac figuri, da' chiar m-am gandit la voi in timpul minunatlui travaliu si mult mai bine mi-a fosssst...

Ok, pe scurt, suntem inca in spital , ar trebui sa ne caram acasa azi dupa ce vin rezultatele de la culturi, pentru ca am ajuns la spital la 2 nopatea, frisonand, dilatata 4 si cu contractii la 3 minute(plecasem de acasa cu contractii la 10-12min)...
So, baietii m-au suspectat de infectie a lihicdului amniotic, a fost cu peripetii majore caci inima Anei batea tot timpul la 180-185 si am fost permanent la un pas de cezariana insa m-am dilatat urgent si s-a nascut pitica natural ...da ne tin pe antibiotice preventiv pana vin rezultatele sa vedem ce puii mei s-a intamplat la mine in passa...
Tati si Anna dorm dusi langa mine si io botonez....sa va explic cayt de fericita si implinita ma ssssssssiiiiiiiiiiiiiiiimt...va explic pe indelete alta data caci acum Jaws da semne de trezire si va trebui sa trec la munca....

beiii..n-ati vazut asha ceva, fata a supt la trei minute dupa nashtere pentru vreo 50 de minute nene...e tare....in mod sigur n-are nimic gagica, dar ce sa facem, tre sa asteptam rezultatele pana la 12 ca altfel nu ne dau drumu' acasa...
vroiam sa va relatez ceva ce ma ingrijoreaza relativ...are un prog tare ciudat, sta la supt vreo ora si juma dupoa care doarme 5-7 si nu o pot trezi neam nene sa mai haleasca...a facut caca de 6 ori in 40 de ore, pipi normal...da' nu manaca si ea ca toti copii normali...la 2-3...da' cum puii mei sa fie normala cu asha mama...
ooooooooops, a facut ochi si a activat falcile..pa si pusi for now

mi-a fost un doooooooooooooor cumplit de voi,

38+ cu

Mergi la inceput