Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

malinas lasa a facem galerie pe mai departe ...noi il asteptam cand vrea vine el...cat despre spital ai dreptate...eu am stat asa 3 zile si deabea apoi sadecis ce si cum ...sa vina fuga bb sa nu chinuie mami
babizapy felicitari!!!! tocmai ii spunea sotului de programmul lui fiutu zice sa va mutati in america sa dormiti si voi ca tot omul
mamiseli zi asa tot cu dureri si nu zici pas

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

dea, esti criminala, ca de obicei. Felicitari pt bebelina si pt ca esti atat de activa si plina de viata. Eu zic sa te bucuri ca doarme atat de mult si sa te odihnesti si tu in intervalul asta, fiindca nu se stie cum o sa fie in continuare. Sanatate maxima si recuperare rapida.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dea bine ai revenit!!!! yupiii ce ma bucru pt voi sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea......la mine nu a ajuns nici un SMS ...nu ma mai joc...eu zic ca ai o fetita perfect sanatoasa...ce as mai vrea eu ca si bb balacila sa faca cum face fieta asa program nene...daca tot ai dubii vb cu pediatrul ia vezi ce zice.....don't panic iubita si analizele vor fi bune

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

WNDYCTYGIRL felicitari pentru bebelina!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI PROASPETE MAMICI MARYSA SI FLORE !

BUN VENIT PE LUME BEBELINELOR LEYRE SI EMMA !

Babyzapi ooo fara buricut are mama baiat mare

Dea draga sa va traiasca fomista , ne bucuram ca ti-ai facut timp sa ne scri si recurerare rapida mamico !

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Deaaaaaaaaaaa iubita, ce ma bucur ca te "aud" cu asa un tonus de invidiat! N-am primit bre nici un mesaj, mama lor de SMS-uri Lasa-o pe bebelina cu programul ei, esti o fericita ca are asa reprize rare! Daca suge bine...si la cat zici ca suge la timp..i-o ajunge si ei saraca ...e bine! Stai sa ajungi acasica, sa vezi ce ai sa te bucuri de un asa program!
Te pup dulce si abia te astept sa vi acasica si sa te avem din nou intre noi pe forum!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu
alra asa sunt barbatii astia- "tara arde, ei se piaptana"

da, ma, da' chiar asa la propriu?!

cred ca v-am mai zis, cand l-am chemat la epidurala (si ma durea rau de tot!) am zis sa nu urlu si sa il sperii sa taie semafoarele si a trebuit sa sun de 2 ori dupa el - omu isi facea sandwichuri ...
eee, acuma a cerut fata camera cu pat extra asa ca nu mai are nici o scapare. nu mai pleaca nicaieri sub nici un pretext!

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput