Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 19
carmendu spune:
marysa felicitari. refacere rapida si te asteptam repede acasa. printesa layre, bine ai venit pe lume. sa fii sanatoasa.
38+
Victor
pozele noastre
babyzapi spune:
Pana acum se pare ca bebe meu o sa ia coronita de cel mai mic bebe de la odisee
...sa vedem care o sa fie si cel mai grasunel...
Flowers si Simona sa va traiasca bebelusii. Multa sanatate si sa va aduca numai bucurii micile voastre minuni.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
Marysa si Malinas facem galerie
Madutza sa se ia de mana sotii nostri
la fel ma rugam si eu de al meu sa cumparam din timp patut si carut si el nu ca lasa ca e timp...
si cum am mai nascut si cu o luna mai devreme...noroc cu sor-mea ca mi-a dat landoul ei si a dormit bebe 3 nopti in el pana ne-a venit si noua patutul.
Esaria luni facem mare galerie. Multa bafta!
Anka felicitari pt vestile bune de la eco.
Carmendu ce noapte agitata ai avut! Parca il si vad pe sotul tau cat era de agitat
asa-mi place de ei in situatiile astea, ca nu mai sunt ei stapani pe situatie si se pierd cu firea
...pana la urma te-au mai lasat durerile?
Isabela
lui
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
carmendu spune:
babyzapi- dureri am in continuare. nu stiu ce puii mei sa fac. daca ma mai duc la spital, ma trimit inapoi. si...BTW e vorba de medlife ![]()
flore- felicitari. bebe de flore bine ai venit pe lume.
38+
Victor
pozele noastre
elilov3 spune:
flore felicitari sa iti traiasca minunea si sa va bucurati de ea 

marysa felicitari si tie de cozonacel.....bv sa va bucurati de el si sa va aduca numai bucuri !!!

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
babyzapi spune:
Marysa si Flore felicitari! Laptic mult si bebelusi sanatosi si cuminti 
Alra hai ca am ras si cu patania voastra cu casa vecinilor
Carmendu pai si la ce medic ai nimerit iubita de ti-a zis ca poate ai ceva la cap??? 
Isabela
lui
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
elilov3 spune:
carmendu
bai frate zici ca e rasul plansul nu alta...vb izabelei ai nimerit la doctor de a zis ca e ceva cu capul...bah astia sunt nebuni 
...te simti tu cand e sa vina, vine si gata ![]()

alra felicitari de vestile de la echo...eu zic sa mai stea bb acolo sa mai creasca mare si pufos ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Carmendu pai si la ce medic ai nimerit iubita de ti-a zis ca poate ai ceva la cap??? ![]() |
eu sunt pacienta lui predoi, da' de garda era epure
alra asa sunt barbatii astia- "tara arde, ei se piaptana"
38+
Victorpozele noastre
carmendu spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Carmendu pai si la ce medic ai nimerit iubita de ti-a zis ca poate ai ceva la cap??? ![]() |
eu sunt pacienta lui predoi, da' de garda era epure
alra asa sunt barbatii astia- "tara arde, ei se piaptana"
38+
Victorpozele noastre
lauramiron spune:
Mda....de asta mi-e groaza si mie, exact de ceea ce descrii tu, Diana21....ca va trece prin tot felul de stari si eu nu voi avea destula rabdare cu ea. A mea are 3 ani si 2 luni, e si mai micuta si nu stiu cat va putea intelege. Nu ai avut probleme cu gradinita, in sensul ca nu mai vrea sa mearga la gradi, ci vrea sa stea cu tine si cu bebe acasa?? Mie de asta mi-e frica![]()
| citat din mesajul lui diana21 Legat de copilul mai mare si venirea lui bebe acasa sunt multe de spus, cred ca conteaza si varsta primului nascut, la noi e destul de greu. Fetita are 4 ani si 3 luni si trece prin toate etapele din carti. Gelozie, iubire, crizute de nervi, excese de tandreturi cu bebe, furie, incantare, frustrare (ca nu intelege de ce bebe nu deschide ochii cand vb ea cu el, de ce nu il poate lua cu ea la gradi, etc.)... Revin, papa time !_ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel [b] Dialoguri strumfesti |
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
malinas spune:
Alexa, manumanu, criss, alexutza, bertha, babyzapi multumesc de galerie, dar deocamdata suntem doar la faza de cateva pete de sange. Banuiesc ca mult nu mai este.
elilov, ma doare burta f putin, cand si cand. Nu ma duc inca la spital. Mai astept.Am fost la cununia unei prietene si cand am veit am mai gasit o pata pe tampon, dar in rest sunt OK.Pt ce sa ma duc la spital? Sa ma trimita inapoi acasa? Mai astept, poate or sa apara niste contractii serioase sau poate se rup membranele, astfel incat sa nu fac drumul la spital de 2 ori.
Ank, felicitari pt vestile bune de la eco.
marysa, felicitari. Sa-ti traisca bebelina!
carmendu, multumim pentru veste.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

!
Dialoguri strumfesti