Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
monicus spune:
Am schimbat si noi semnatura.....uraaaaa... ce repede trec saptamanile....
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
34+ 
AMR 6 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
monicus spune:
LA MULTI ANI DE SF MIHAIL SI GAVRIIL!
LA MULTI ANI!!! SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR ACESTEI ZILE 

![]()
![]()

![]()
![]()
![]()

graviduta
34+ 
AMR 6 saptamani
bertha spune:
Salutare!
Simona, felicitari si bun venit micutului! Frumoasa zi si-a ales sa se nasca! Sa fie sanatos si cuminte!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei, mamici, tatici, pitici etc, sa fie sanatosi cu totii!
Marysa, Malinas, Esaria, 

, Doamne ajuta sa nasteti repede-repede!
Carmendu si eu am avut o perioada de-asta f proasta, m-a tinut vreo sapt, ziceam ca ma rup in 2, ma dureau toate. Da' a trecut dintr-o data si sunt fresh acum
, sa vad cat ma tine!
Ank83, felicitari pt bebelina grasunica! Vreti sa bateti recordul greutatii la fetite?
Sa fie sanatoasa, pe undeva iese ea, dragutica!
Monicus, felicitari pt semnatura!
Madutza, Mirtha, precum si toate celelalte fete care m-au ajutat cu cerceii 

, saru-mana de informatii, am aflat o gramada, se vede ca-s mama de baiat, da' recuperez eu repejor.
O sa vad daca gasesc ceva zilele urmatoare, mai bine zis, daca ma mobilizez sa ma extrag din casa sa caut.
Pupici tuturor!
Bertha
37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alexutza_26 spune:
Carmen - ce patanie...deja v-ati facut antrenamentul in caz de nastere...si dr ala cam nesimtit...putea sa-ti indruge orice altceva decat faza ca nu stati bine cu capu'....tinem pumnii sa fie bine, si traiasca No-spa!!!![]()

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Am schimbat si eu semnatura cu o zi mai devreme ![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
carmendu spune:
dragele mele,
mesaj de la marysa
"la ora 12:10 a venit pe lume leyre alexandra, prin cezariana, 2950 gr, apgar 9. minunea noastra!"
38+
Victor
pozele noastre
bertha spune:
Felicitari, Marysa!!! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa cuminte si mancacioasa!
Bertha
38+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
monicus spune:
Multumim frumos pentru vestea buna carmendu.
Felicitari marysa pentru bebe. Sa fie sanatoasa si sa ai parte de tot norocul din lume. Tie refacere usoara si sa va reintoarceti cu bine acasa amandoua.
Numai bine si zile cat mai multe fara colici. 

| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu dragele mele, mesaj de la marysa "la ora 12:10 a venit pe lume leyre alexandra, prin cezariana, 2950 gr, apgar 9. minunea noastra!" 38+ Victorpozele noastre |
graviduta
34+ 
AMR 6 saptamani
flore26 spune:
Bine v/am regasit mamici si gravidute!
EMMA GABRIELA s/a nascut pe 29 oct, ora 17, nastere naturala cu peridurala, 3550g, 52 cm, apgar 9/10, 37/38 saptamani...stiu ca pare ciudat, pentru ca dupa calculele noastre trebuiau sa fie 41 de saptamani, doar ca ramanand gravida fara sa am ciclu, dpn/ul s/a calculat in functie de eco si dimensiuni. Asadar a venit mai devreme, dar e o scumpa, si/o frumoasa, si/o cuminte si o mancacioasa. Sper sa apuc sa va scriu mai des dupa ce ne acomodam cu noua formula...va pup si nastere usoara pentru gravidute si mult laptic la mamici.
alra spune:
mai, ce se intampla aici, toata lumea naste azi sau isi serbeaza ziua??
felicitari simona!!
multa bafta celor care nasc!!
vin si eu cu vesti de la doctor: col inca lung dar 1cm dilatatie, nu mai o duc mai mult de 2 saptamani. dr a zis ca din punctul ei de vedere daca sta pana la 37 e super ok. deci vesti bune. pretentia mea e sa apuce sa vina maica-mea, deci tot inca o saptamana.
in rest greutatea e 2700 insa dr zice ca nu o sa fie mai mare de 3kg la nastere, zice ca e mai degraba un bebe lung decat burticos. ea e multumita de 3kg, eu la fel, deci totul ok.
in alta ordine de idei prb constipatiei nu e asa grava cum credeam eu, cica e ceva normal si atata vreme cat am gasit niste laxative cu care sa o tin sub control iara e bine, mai ales ca nu e ceva teribil de puternic. tot ce sper e sa se regleze dupa ce nasc si sa nu imi fi creat dependenta de medicamente.
streptococul credem ca s-a dus, cica secretia mea arata bine ochiometric insa a mai luat o proba al carei rezultat il aflu miercuri si mai am o reteta de antibiotic la o adica mai iau 4 zile (am luat deja 8)
altfel mai merg la control intr-o saptamana luni si mai vedem atunci.
carmen frumoasa patanie, n-am ce zice. parca mi te imaginez cu sotul tau in masina in miez de noapte alergand spre spital
faza asta cu alergatul prin casa dupa lucruri mici in caz de forta majora am experimentat-o si noi acum 3 ani cand a luat foc casa de langa noi. pe mine ma sculasera vecinii si vazusem valvataia pe geamul dormitorului, pe iubi l-am sculat eu si am incercat sa fiu calma sa nu il sperii (eram insarcinata in 7 luni atunci). ideea era ca trebuia sa iesim din casa repede caci era periculos, dar nu era caz de sarit pe geam in pijamale. dupa vreo 10 minute insa cand eu eram deja cu paltonul pe mine el era la baie se spala tacticos pe dinti si se dadea cu spray
baaaa, aarddddeee!!!! uite ce-i acolo!!! cica daca vedea el valvataia nu iesea pe usa ci pe geam si da, in pijama, chiar daca era decembrie.
relativ la cum se pot recunoaste contractiile eu nu stiu ce sa zic - stiu doar ca dor al naibii de tare si seamana cu niste crampe de ciclu sau de stomac. la mine cand cu laura treaba a fost clara caci aveam monitor deja montat cand au inceput.
va las, ma duc sa cumpar jaluzele. pentru moment avem perdele lipite cu scoci la geamurile dinpre curte din spate caci am zugravit si nu mai vrem sa dam gauri ca sa punem perdelele vechi. si nu am chef sa nasc si sa vina cucoanele in vizita si sa fie urat ![]()
uff, am uitat: laura nu are nici acuma cercei in urechi caci nu mi-a venit sa ii fac gauri si aici nu se pun la copii asa mici. cercei am si foarte frumosi, da nu ii pun inca.
lauramiron eu afara de sampon de par de copil si crema de popo nu mai folosesc nici un fel de produs special pentru laura de pe la 1 an - totul de la noi, ce folosim si noi. deci balsam leave in de la mine, cu pulverizator.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania