Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI (GRAVIDUTE, MAMICI, SOTZI, COPILASI)!!!!

manu 34+ +

AMR 2-3 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI (GRAVIDUTE, MAMICI, SOTZI, COPILASI)!!!!

manu 34+ +

AMR 2-3 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Simona, refacere usoara si laptic mult! Mihai sa fii sanatos, cuminte, sa aduci multa bucurie in familie!
Ma bucur mult ca ai ajuns la 37 de saptamani si cateva zile, iar Mihai si-a ales ca ziua de nastere sa coincida cu ziua numelui, super!

Eu azi-noapte am vrut sa-i las mesaj, dupa care mi-am adus aminte ca in we vine acasa si m-am gandit ca poate ne scrie ea. Uite ca ne-a scris !

Marysa, curaj mami!
Malinas, pai ar fi o zi buna astazi, si asa sunteti indecisi cu numele .
Madutza, nu te mai supara, sunt atatea patuturi frumoase pe piata. Dupa cum ii stiu eu pe cei de la IKEA este posibil ca si acum 2 luni sa nu fi avut pe stoc, doar ca venea intre timp.

Eu acum m-am trezit (bine acum 30-40 minute ca am facut si papa intre timp), sunt super obosita dupa bazin si de fapt si Ana dormim ca plutele iar ea daca se trezeste inaintea mea se duce singura la baie si a invat sa-si puna filmulte pe laptop, ce bine cu fata mare in casa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI SIMONA ! BUN VENIT BEBE MIHAITA !
Ma bucur mult pt. tine stiu cat de greu ti-a fost

HAIDE MARYSAAAA

HAIDE MALINAAAAS

HAIDE ESARIAAAAA

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

De dimineata am gasit pe pantalonii de la pijama cateva pete mici de sange. In rest nimic. Ma simt bine, nu ma doare nimic. Va tin la curent daca lucrurile se precipiteaza. Logic ar fi sa se precipiteze, ca maine facem 40 de saptamani...si azi e o zi buna de nascut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Tinem pumnii sa fie azi si sa fie repede!!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 34+ Theodora
PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am fost la doctor azi.Mandra mea are 2540 gr ... A pus cam 800 gr in 3 sapt ...daca pune in ritmul asta pana la 40 de sapt ..mi-o rupe pe FOFI .
Totul e in regula ..inimioara ...rinichi.. I-am vazut narile... asa haioase aratau ... si binenteles am revazut o putza grasa...dolofana

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!! tuturor celor ce-si sarbeaza onomastica...sa fiti sanatosi ca restul vine de la sine

MARYSA

ESARIA

MALINA

Simona - sa va traiasca micutul MIhaita, sa va bucurati de el!!!

PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ank - ma bucur pt vestile bune de la eco , Doamne ajuta sa fie bine....mai bine grasuna...decat pisoi

PRINTZUL

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

simona- felicitari. bebe de simona bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si fara colici.
marysa- vorbim noi cu tati sa se intoarca acasa repede.
pentru sustinere

aseara dupa ce v-am scris mesajul ala au inceput si ceva contractii suprapuse cu durerea durerea de fundal pe care o aveam deja si care era amplificata de contactii.
le-am cronometrat si imi dadeau cu virgula. una la vreo 20 de minute.
ce s-a gandit madam? hai sa fac un dus/baie ca poate imi trece. si m-am imbaiat, m-am aranjat, m-am dat cu masca, mi-am facut un hair styling de mare clasa! si m-am asezat in pat sa astept contractiile.
si au inceput.... si pe la 2 si ceva ii zic sotului sa mergem la spital... da' ca o fata constiicioasa am zis sa sun inainte la spital sa vorbesc cu un medic e garda sa imi spuna daca astea sunt contractii sau mi se pare mie. dr imi zice ca nu-si da seaman din ce spun eu si ca ar fi mai bine sa ma duc pana acolo.
eu calma, sotul meu alerga prin camera si nu stia ce sa faca (de fapt problema lui era cu ce sa se imbrace ), am luat bagajul si la spital cu noi. pe drum am fost deviati ca era un accident si a trebuit sa ocolim, degeaba i-am spus politistului ca s-ar putea sa nasc. parca eram in filme cu prosti. sotul meu conducea ca un disperat, eu tipat la el sa o lase mai moale ca nu iese copilu'.
ajungem la spital, imi face un test de non stres (in care nu am avut nicio contractie dureroasa) si un control (super dureros) si imi zice dr ca nu nasc si ca am o problema "la cap". "poftim?", zic eu. si el imi zice ca e o psihoza a femeilor gravide care mai au un pic si nasc si li se pare ca le doare totul si ca au impresia ca nasc mai devreme, ca nu mai au rabdare.... WTF?!?!? pe mine ma doare de nu mai pot sa merg, nu pot sa stau in pat, nu pot sa ma intorc dupa o parte pe alta, nu pot sa stau in fund....poate nu pot nasc in noaptea asta, da' nebuna nu sunt! dati-mi ceva ca nu mai pot. ca eu nu inteleg, daca ma doare in halul asta si eu nu nasc, inseamna ca e o problema! si ce-mi face....o frectie la picior de lemn...un nospa injectabil... si plec acasa asa cum am venit.
lozul castigator il tragem mai incolo! da' a fost un exercitiu eficient!
dopul e acolo....lichid nu pierd....da' ma doare de joi seara de nu mai stiu de mine.

sa aveti o zi buna fara dureri.

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Simona felicitari,,,, pentru bebe sa va reintoarceti cat mai repede acasa si sa tie refacere usoara. Sa aveti parte de tot binele din lume si bebe-ul sa ai parte de tot norocul din lume.

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput